ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Peru & Bolivija - Tragovima Inka

 

Peru & Bolivija - Tragovima Inka

 

Putovanje kroz Peru & Boliviju omogućit će vam da upoznate duh prošlosti, ali i da kroz adrenalinske aktivnosti istražite granice vlastitog „avanturističkog duha“. U Limi, glavnom gradu Perua ćemo istražiti drevne znamenitosti zbog kojih je zvana „Gradom kraljeva“, ali i one koje čine njeno moderno lice. Obići ćemo i Cusco, drevni grad Inka na 3416 m nadmorske visine, a ljepota „Izgubljenog grada Inka“ - Machu Picchu, oduzeti će dah mnogima, a potom ih čekaju ništa manje fascinantni izleti u Boliviji, koji uključuju plovidbu jezerom Titicaca i obilazak Plutajućih otoka u Punu, te obilazak područja slanog jezera „Salar de Uyuni“. Putovanje kroz Boliviju uključuje i vožnju biciklima poznatom „Cestom smrti“. Krenite s nama u otkrivanje Južne Amerike i uvjerite se da naš program nudi za svakoga ponešto, a oduševljenje za sve.

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

1.dan (23.05.2019.) ZAGREB – VENECIJA – AMSTERDAM – LIMA (Peru)
Sastanak u Zagrebu, transfer (nije uključen u cijenu) u Veneciju. Polijetanje zrakoplova na liniji za Amsterdam u 06.00h s predviđenim dolaskom u 08.00h. Nastavak putovanja prema Limi s predvđenim polaskom u 12.35h s predviđenim dolaskom u Limu u 18.10h. Transfer i prijava u hotel. Nakon kratkog odmora odlazak u kratku šetnju, slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.
 

2. dan (24.05.2019.) LIMA 
Nakon doručka slijedi odlazak na fakultativno razgledavanje glavnog grada Perua, koji je nekoć bila poznata i pod nazivom „Grad kraljeva“, a danas se nalazi pod zaštitom je UNESCO-a zbog prekrasne kolonijalne arhitekture. Krećemo lokalnim gradskim autobusom, kako biste doživjeli svakodnevni život stanovnika Lime, prema starom dijelu grada: Plaza Mayor sa prekrasnom palačom vlade, gradskom vijećnicom te nadbiskupskom palačom i katedralom te crkvom San Francisco iz 17. stoljeća. Zatim se lokalnim gradskim autobusom vraćamo u modernu četvrt Miraflores gdje nam se nalazi hotel i odakle se pruža prekrasan pogled na Pacifik (mogućnost surfanja na valovima i paragliding). Po dolasku slobodno vrijeme i za večer preporučujemo odlazak na Agua Magic Show s fontanama. Noćenje.
 

3. dan (25.05.2019.) LIMA – CUSCO 
Nakon doručka, slobodno vrijeme do transfer na aerodrom na let za Cusco. Predviđen polazak je u 09.45h, s predviđenim dolaskom u 11.05h. Po dolasku transfer do hotela. Smještaj. Slobodno vrijeme za prilagodbu na visinsku bolest jer se Cusco nalazi na visini od 3 416 metara nadmorske visine. Odmaranje i uživanju u restoranima i caffe barovima koji su otvoreni u starim kolonijalnim zgradama. Noćenje.
 

4. dan (26.05.2019.) CUSCO 
Nakon doručka odlazak na walking turu obilaska Cusca. Poslijepodne slobodno vrijeme za vlastiti program. Noćenje.
 

5. dan (27.05.2019.) CUSCO – SVETA DOLINA INKA
Nakon doručka odlazak na dvodnevni  fakulativni izlet, prvi dan obilazimo Moray, Maras i Salt mines u sklopu kojeg ćemo posjetiti i tržnicu, radionice i družiti se sa lokalcima u Chincherou.  U Ollantaytambou se ukracavamo na vlak za Aguas Calientes. Smještaj u hotelu, slobodno vrijeme za večeru. Noćenje.
 

6. dan (28.05.2019.) MACHU PICCHU – CUSCO
U ranim jutarnjim satima u 05.30h odlazak na fakultativni izlet Machu Picchu. Transfer autobusom do ulaza u “Izgubljeni grad Inka” – Machu Picchu. Nakon ulaza, slobodno vrijeme za obilaženje Machu Picchu nakon čega krećemo u obilazak Izgubljenog grada u društvu vodiča koji će nam pokušati dočarati nekadašnji život njegovih stanovnika i običaje, razloga zbog kojeg su Inke izgradile ovaj grada baš ovom mjestu i samu funkciju grada u to vrijeme. Nakon obilaska odlazimo na Machu Picchu Montaña, odakle seže fascinantni pogleda na Machu Picchu. Nakon razgledavanje "Izgubljenog grada", vraćamo se natrag u gradić Aguas Calientes u podnožju, gdje imamo slobodno vrijeme za večeru, nakon čega se ukrcavamo na vlak. Povratak u Cusco, noćenje.
 

7. dan (29.05.2019.) CUSCO 
Slodan dan za uživanje u prekrasnom Cuscu, mogućnost odlaska na fakultativni izlet Rainbow mountains. Noćenje.
 

8. dan (30.05.2019.) CUSCO – PUNO
Nakon doručka check out iz soba, transfer na autobusni kolodvor, gdje se ukrcavamo na autobus za Puno, sa predviđenim terminom polaska u 08.00h. Autobus prilagođen za duge vožnje (udobna i široka sjedala).  Dolazak u Puno predviđen je u 15.30h. Smještaj u hotelu, slobodno vrijeme. Noćenje.

               
9. dan (31.05.2019.) PUNO
Nakon doručka odlazimo na fakultativni izlet na Plutajuće otoke na jezeru Titicaca. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

10. dan (01.06.2019.) PUNO – LA PAZ (Bolivija)
Nakon doručka krećemo prema La Paz, predviđeno vrijeme polaska je u 07:00h, dok je vrijeme dolaska previđeno ranim popodnevnim satima (16.00h), transfer do hotela. Nakon smještaja u hotel i kratkog odmora, slobodno vrijeme za odmor od putovanja. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

11. dan (02.06.2019.) LA PAZ – izlet «CESTA SMRTI» 
Nakon doručka odlazak na fakultativni izlet «Cesta smrti». Pripremite se za uspon na 4700 m,odakle se krećemo spuštati do Amazone. Prvih 20-ak kilometara se vozimo po asfaltiranoj cesti, sa pauzama. Zadnjih 38km se vozimo po 'pravoj' Cesti smrti, koja nije asfaltirana, većinom je široka oko 3,5m. Iznad nas su okomite litice obrasle u gusto raslinje, visoke i po 300m, a ispod jednako tako strme litice koje poniru i do 800m u dubinu. Cijelo vrijeme vožnje biciklima, radimo pauze, te nam vodiči daju korisne savjete. Poslušajte ih! Krajolik koji nas okružuje cijelo vrijeme je neopisiv, istovremeno surov i prekrasan. Avanturu završavamo u džungli Amazone na 1200 m, nakon 65km i cca 5 sati. Popijte pivo, skinite se u kupači i chilajte uz bazen uz zvukove džungle! Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje. *Oni koji ne žele ići na izlet „CESTA SMRTI“ imaju slobodan dan u La Pazu ili mogućnost da idu na izlet ali da se voze u autobusu koji je pratnja biciklistima. 
 

12. dan (03.06.2019.) LA PAZ - SALAR DE UYUNI
Nakon doručka slobodno vrijeme, predlažemo fakultativni odlazak do Doline Mjeseca, no ukoliko netko nije zainteresiran, ima slobodno vrijeme za samostalnu šetnju, obilazak i kupovinu suvenira. Nakon check out-a slobodno vrijeme za ručak nakon čega odlazimo na fakultativnu walking turu po La Pazu s lokalnim vodičem u trajanju od 3 sata. Povratak u hote, check out iz hotela l i transfer na autobusni kolodvor na redovnu liniju za Uyuni. Ukrcavamo se na noćni autobus koji je predviđen za duge vožnje, udoban je, sa širokim sjedištima koji se mogu spustiti te time postati krevet i koji će, samim time, ovu noćnu vožnju učiniti vrlo udobnom.


13. dan (04.06.2019.) SALAR DE UYUNI – LA PAZ
Rano ujutro stižemo u Uyuni i odlazimo na doručak. Kratko slobodno vrijeme do polaska za Salar. Odlazak do groblja vlakova nakon čega razgledavamo rukotvorine od soli u selu Colchani. Nastavak posjeta Incahuasi otoku koji se nalazi u srcu slavnog jezera i poznat je po divovskim kaktusima. Ručak na otoku. Na putu do hotela stajemo i pravimo najluđe fotografije u ovoj pustinji od soli. Navečer povratak u Uyuni. Prijevoz do autobusnog kolodvora gdje se noćnim autobusom vraćamo u La Paz. Dolazak u La Paz u ranim jutarnjim satima. Smještaj u hotel odmah po dolasku i doručak.


14. dan (05.06.2019.) LA PAZ –​  izlet "Tiwanaku" ili slobodan dan
Nakon doručka i odmora,  polazak na fakulatitivni izlet prema arheološkim iskopinama drevnog grada Tiwanaku. Već po polasku iz La Paza, vodič će vam ispričati sve važne podatke vezane za kulture drevnih naroda koji su obitavali na tom području, te kakva značenja Tiwanaku, kako drevna tako i suvremena, ima za La Paz i bolivijski narod. Nakon što stignete na arheološki lokalitet, pokazat će vam se sve važne građevine, kao i one koje se tek trebaju do kraja iskopati. Tada ćete biti u mogućnosti posjetiti muzej, gdje su pohranjeni mnogi važni predmeti, kako bi se smanjila njihova daljnja propadanja i kako biste dobili uvid u kompletnu povijest kultura koje su obitavale na tom području. Nakon posjeta muzeju, odlazimo na tipičan ručak u gradu Tiwanaku. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.

 

15. dan (06.06.2019.) LA PAZ – LIMA – AMSTERDAM
Nakon doručka, transfer na aerodrom na let za Limu u 07.56h s predviđenim dolaskom u 09.05h. Slobodno vrijeme, predlažemo odlazak u Limu. Predviđeno vrijeme polaska prema Amsterdamu je u 20.00h, s predviđenim dolaskom u 15.25h (+1).
 

16. dan (07.06.2019.) AMSTERDAM – VENECIJA – ZAGREB
Nastavak putovanja iz Amsterdama prema Veneciji s predviđenim polaskom u 20.35h s predviđenim dolaskom u 22.20h. Po dolasku transfer za Zagreb.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Cijena organizacije putovanja uključuje:

 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Lima - Cusco (Peruvian Air Lines - aviokompanija, direktan let)
 • dva noćenja u Limi u hotelu 3* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • četiri noćenja u Cuscu u hotelu 3* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • dva noćenja u Punu u hotelu 3* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • četiri noćenja u La Pazu u hotelu 3* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • autobusne karte za redovnu liniju Cusco - Puno, Puno - La Paz (široka i udobna sjedala prilagođena za dužu vožnju)
 • transfere po programu putovanja
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije i pripreme putovanja
 • jamčevinu 
 • majicu Hrvatskog kluba putnika


Cijena zrakoplovne karte uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Venecija - Lima (KLM - aviokompanija, s presjedanjem u Amsterdamu)
 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama La Paz - Lima (Avianca - aviokompanija, direktan let) 
   

Cijena organizacije putovanja ne uključuje:

 • povratni transfer do aerodroma u Veneciji 
 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima na engleskom jeziku (cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu 2.200,00 kn
 • dodatne usluge
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"

 

Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Policu možete ugovoriti preko naše agencije prilikom prijave na putovanje.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • ​Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata
 • Organizator ima obvezu pružiti odgovarajuću pomoć putniku u poteškoćama, a osobito u izvanrednim okolnostima, u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći. Ako je putnik poteškoću prouzročio namjerno ili nepažnjom, organizator može za pomoć u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći, ili pri uspostavljanju daljinske komunikacije i pri pronalaženju alternativnih putnih aranžmana naplatiti razumnu naknadu koja ne može biti viša od stvarnih troškova organizatora.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • Hrvatski klub putnika nema obavezu spajati solo putnike/putnice u zajedničku sobu radi smanjenja troškova. Sve solo putnike/putnice pokušat ćemo spojiti s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu, i to najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje. U slučaju da se od 45 dana prije putovanja do polaska na putovanje ipak prijavi solo putnik/putnica, Hrvatski klub putnika će u potpunosti vratiti uplaćeni novac za nadoplatu za jednokrevetnu sobu solo putniku/putnici koja je izvršila uplatu za navedeno. Za spajanje solo putnika/putnica potrebno je odobrenje oba solo putnika/putnice. Ukoliko drugi putnik/putnica odbije spajanje s drugim solo putnikom/putnicom, Hrvatski klub putnika nema obaveza prema drugom solo putniku/putnici, već putnik/putnica mora nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Putnik može raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana uz plaćanje primjerene naknade za raskid ugovora ili, prema potrebi, standardnih naknada za raskid ugovora koje zahtijeva organizator.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija smještajnog kapaciteta odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. 
 • U slučaju promjene tečaja većeg od 1.5% u odnosu na kalkulirani tečaj, agencija zadržava pravo promjene cijene (cijene su formirane prema prodajnom tečaju eura Privredne banke Zagreb d.d. na dan 16.08.2018.).
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Rok u kojem će putnik biti obaviješten o otkazivanju putovanja ako za putovanje nije prijavljen dovoljan broj putnika je 20 dana prije početka putovanja.
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
 • Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.
 • Minimalan broj putnika: 14
   

Dodatne napomene vezane za putovanje:

 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Peru nije potrebna.
 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Boliviju nije potrebna.
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Primjetna je razlika u standardu, običajima, smještaju, usluzi, prijevoznim sredstvima.
 • Hoteli u Peruu i Boliviji se nalaze u užem centru grada i radi se o dvokrevetnim sobama s odvojenim i bračnim krevetima.
 • Svi hoteli imaju besplatan wifi.
 • Osoba na trećem ležaju: na upit
 • Za letove Vencija - Amsterdam - Venecija, aviokompanija KLM koristi ove tipove zrakoplova Embraer 170/175 (twin-jet) (E170)
 • Za letove Amsterdam - Lima - Amsterdam, aviokompanija KLM koristi ovaj tip zrakoplova Boeing 777-300ER (twin-jet) (B77W)
 • Za let Lima - Cusco, aviokompanija Peruvian Air Lines koristi ovaj tip zrakoplova Boeing 737-500 (twin-jet)
 • Za let La Paz - Lima, aviokompanija Avianca koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A319

 

Informativne cijene fakultativnih izleta po osobi:

 • Fakultativni dvodnevni izlet na Machu Picchu - 345,00 USD (uključeno u cijenu: transferi, povratna karta za vlak, ulaznice za Sacred Valley i Machu Picchu, noćenje u Aguas Calientesu + doručak) + 15,00 USD nadoplata za uspon na Machu Picchu Montaña
 • Fakultativni izlet Rainbow Mountain - 50,00 USD (uključeno u cijenu: transferi, lokalni vodič, ulaznica, ručak - mogućnost nadoplate 30,00 usd za konja)
 • Fakultativni izlet iz Puna na jezero Titicaca + Plutajući otoci - 55,00 USD (uključeno u cijenu: transferi, lokalni vodič, ulaznice, prijevoz brodom)
 • Fakultativni izlet "Cesta smrti" - 75,00 USD (uključeno u cijenu: najam bicikla i kompletne opreme, transfer do lokacije i natrag, lokalni vodič, snack, ručak, voda, ulaznica za park se plaća na licu mjesta 7,50 USD)
 • Fakulativni dvodnevni izlet Salar de Uyuni - 190,00 USD (uključeno u cijenu: prijevoz do Orura, karta za vlak do Uyunia, noćenje u hotel, tura džipom po Salaru, ručak, voda, autobusna karta Uyuni - La Paz)


ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

PERU

Službeno ime: Republika Peru
Glavni grad: Lima
Vremenska razlika: -6 sati u odnosu na Hrvatsku
Službeni jezik: španjolski, kečuanski i ajmarski
Novčana jedinica: Sol (PEN)
Klima: od lipnja do kolovoza hladno (10 - 19°C), toplo od prosinca do veljače (26 - 30°C)
Električni napon: 220 V
Viza: nije potrebna


BOLIVIJA

Službeno ime: Republika Bolivija
Glavni grad: Surce
Vremenska razlika: -5 sati u odnosu na Hrvatsku
Službeni jezik: španjolski, kečuanski i ajmarski (u područjima gdje prevladavaju)
Novčana jedinica: Boliviano (BOB)
Električni napon: 220 V
Viza: nije potrebna
Cijepljenje: preporuča se cijepljenje protiv Žute groznice,nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr

Putno osiguranje: nudimo vam mogućnost posredovanja u izradi police putnoga zdravstvenoga osiguranja te osiguranja prtljage. Cijena police osiguranja po osobi iznosi 176,00 HRK s premijom zdravstvenoga osiguranja na 30.000€ dok cijena police osiguranja prtljage (iznos osiguranja 5.000,00 kn) iznosi 37,60 HRK. Policu osiguranja prtljage nije moguće ugovoriti bez police putnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti osiguranje od otkaza turističkih putovanja, isti je dužan u roku od 72 sata nakon prve uplate ugovoriti policu s bilo kojom osiguravajućom kućom (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Postoji mogućnost posredovanja agencije u izradi police osiguranja od otkaza turističkog putovanja.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Hrvatski klub putnika odobrava plaćanje do 3 rate bez kreditnih kartica i provizija (putem transakcijskog računa), s tim da uplate moraju biti u kontinuitetu (razmak od 30 dana). Ukoliko se prijava izvrši najkasnije 3 mjeseca prije putovanja, moguće je plaćanje putem transakcijskog računa na najviše 2 rate s tim da zadnja rata treba biti uplaćena 30 dana prije početka putovanja, a ukoliko se prijava izvrši najkasnije 2 mjeseca prije putovanja, moguće je samo jednokratno plaćanje putem transakcijskog računa.


Plaćanje organizacijskog dijela putovanja moguće je i na kartice i to:

1.) od 4 do 6 rata za:

 • American Express: 5,31% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate
 • Visa PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate
 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 4,50% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro Zagrebačke banke: 4,10% skuplje + PDV na kamate


2.) od 7 do 12 rata za:

 • American Express: 7,12% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro PBZ: 5,28% skuplje + PDV na kamate
 • Visa PBZ: 5,28% skuplje + PDV na kamate
 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 6,00% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro Zagrebačke banke: 5,20% skuplje + PDV na kamate

*Postoji mogućnost kartičnog plaćanje do 12 rata Mastercard PBZ karticom (ovisi o ugovoru između banke i vlasnika kartice).


3.) od 13 do 24 rate za:

 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 9,00% skuplje + PDV na kamate

 

Prilikom prijave, za potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 20% cijene aranžmana (ukoliko u programu nije navedeno drugačije).

U slučaju da Hrvatski klub putnika zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za siguran polazak je 14), ne vrši povrat iznosa naknade banke za kartično plaćanje (provizija za kartično plaćanje i PDV na kamate).

 

Zrakoplovna karta plaća se partnerskoj agenciji "STA putovanja" koja je specijalizirana za prodaju avionskih karata. Plaćanje avionske karte uz gotovinsko i transakcijsko plaćanje, moguće je i na kartice:

Diners jednokratno 4 % skuplje + PDV na kamate,
Diners karticom od 2 do 6 rata, tada je 5 % skuplje + PDV na kamate,
                           od 7 do 12 rata, tada je 6 % skuplje + PDV na kamate.

Master jednokratno 3 % skuplje + PDV na kamate,
Master od ZGB 3 rata, tada je 6 % skuplje + PDV na kamate,
                           6 rata, tada je 7% skuplje + PDV na kamate,
                           9 rata, tada je 9 % skuplje + PDV na kamate,
                          12 rata, tada je 10 % skuplje + PDV na kamate.

American Express jednokratno 5% skuplje + PDV na kamate,
American Express od 2-6 rata, tada je 6% skuplje + PDV na kamate.

PBZ (Maestro,Visa ) jednokratno 3%, od 2-12 rata, tada je 7% skuplje + PDV na kamate.

Svim ostalim karticama jednokratno, tada je 5% skuplje + PDV na kamate.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569


 

 

Loyalty Club: 2 boda
Status: Grupa je popunjena
Rok prijave: 12.04.2019
Trajanje: 16 dana
Polazak: 23.05.2019
Povratak: 07.06.2019
Grad polaska: Zagreb/Venecija
Voditelj: Katarina Radović
Vrsta putovanja: Grupno putovanje
Veličina grupe: 26 osoba
Šifra putovanja: PB-1-2019
Cijena organizacije putovanja: 5.550,00 HRK / osobi
Cijena zrakoplovne karte: 7.750,00 HRK / osobi

13.300,00 HRK / osobi

Prijava na ovo putovanje vlasnicima Loyalty Club kartice donosi 2 boda na kartici
Cijena zrakoplovne karte može se mijenjati ovisno o promjeni takse i tečaja do datuma izdavanja karte.