ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Najjeftinija viza za Kubu

 

Najjeftinija viza za Kubu

 

Trebate vizu za Kubu? Obratite nam se s punim povjerenjem jer mi Vam nudimo najbržu uslugu i najjeftiniju vizu!

Za ulazak u Kubu potrebno je ishođenje turističke karte koja je ekvivalent turističkoj vizi. Konzulat Republike Kube nalazi se u Beču, a kako je Hrvatski klub putnika ovlašteni zastupnik za izdavanje kubanskih turističkih viza koje se izdaju u obliku tzv. „turističke karte", odlučio je svim putnicima omogućiti jeftino, jednostavno i lako dobivanje turističke karte. Slijedi FAQ  u nastavku kako biste što brže dobili sve potrebne informacije, a za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju elektroničkim ili telefonskim putem.

*Napomena: Ne snosimo odgovornost za nepravilno unesene podatke, ljubazno molimo da sve provjerite prije slanja! Viza ne vrijedi ukoliko se putuje iz Sjedinjenih Američkih Država (SAD) direktno na Kubu. Takva viza prema zadnjim informacijama može se pribaviti direktno u SAD-u te iznosi oko 100 USD. Ukoliko putujete u društvu, naglasite to prilikom prvog ispunjenog Zahtjeva!

Pošaljite upit za najjeftiniju vizu za Kubu i vidimo se u Havani!


1. Trebaju li hrvatski državljani turističku vizu za Kubu?
Hrvatski državljani, koji namjeravaju turistički putovati na Kubu, trebaju turističku vizu koja se izdaje u obliku tzv. „turističke karte“ (ne postoji posebni obrazac zahtjeva) s rokom valjanosti 30 dana od dana ulaska i može se produžiti u Republici Kubi za daljnjih 30 dana (u nadležnom uredu za strance ili policijskoj postaji). Turistička karta može se pribaviti i kod turističke agencije koju je za to ovlastilo Veleposlanstvo Republike Kube (Izvor: Ministarstvo vanjskih poslova).
 

2. Da li trebam imati turističku kartu prilikom check in-a u zračnoj luci?
Prilikom check in-a uz putovnicu obavezna je turistička karta bez koje ne možete napraviti check-in. Potvrđeno od više zrakoplovnih kompanija, Air France, KLM, Aeroflot i Turkish Airlines. Informacije možete provjeriti direktno sa zrakoplovnim kompanijama. 
 

3. Koji su mi dokumenti potrebni?
Samo skenirani primjerak putovnice koja je važeća minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja (obavezno sken original putovnice a ne kopije). Sken putovnice trajno brišemo nakon izdavanja vize. Nakon što zaprimimo Vaš zahtjev, na mail Vam šaljemo ponudu za plaćanje vize za Kubu, te istu šaljemo poštom na Vašu adresu (3-4 radna dana) ili je možete preuzeti u uredu u Šibeniku.


4. Koja je cijena turističke karte​?
Cijena turističke karte iznosi 45,00 EUR + poštarina, a za putnike na aranžmanima Hrvatskog kluba putnika iznosi 40,00 EUR + poštarina. Ukoliko se uplata vrši iz inozemstva cijena vize je 52,00 EUR + poštarina (zbog naknade banke od 7,00 eura).
 

5. Koliko dugo moram čekati turističku kartu?
Turistička karta gotova je tijekom jednog radnog dana! No, ako niste u Šibeniku, računajte tri do pet radnih dana koliko treba pošiljci da dođe na Vašu adresu.
 

6. Gdje mogu preuzeti turističku kartu​?
Turističku kartu možete preuzeti u uredu Hrvatskog kluba putnika u Šibeniku ili šaljemo poštom na adresu koju ste unijeli na obrascu prilikom izrade Zahtjeva za dobivanje kubanske vize! Dogovor oko preuzimanja ustvrdit ćete s djelatnikom agencije i ukoliko želite da više viza pošaljemo na istu adresu molimo Vas da to napomenete prilikom ispunjavanja Zahtjeva ili naknadno djelatniku agencije. 
 

7. Kako izgleda turistička karta?
Kubanska se turistička karta ne lijepi u putovnicu, sastoji se od dva dijela papira; jedan se dio uzima pri ulasku u zemlju, a drugi pri izlasku!


8. Plaća li se izlazna taksa?
Ne, izlazna taksa na kubanskim međunarodnim aerodromima ukinuta je od 01.05.2015. 


9. Koliko vremenski vrijedi turistička karta?
Turistička karta (turistička viza) vrijedi 30 dana od ulaska u zemlju, no može se produžiti za dodatnih 30 dana na Kubi (na policiji ili u nadležnom uredu za strance).
 

*Napomena: budite oprezni prilikom otvaranja pošiljke s vizom - za poderane i oštećene vize prilikom otvaranja pošiljke ne odgovaramo.

*Napomena: od trenutka predaje pošiljke Hrvatskoj pošti, agencija više nije odgovorna za vize i njihovu isporuku

Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate na broj telefona 099 3291 565 ili na mail info@hrvatskiklubputnika.com.

Želimo Vam sretan put i dobar provod na Kubi!


OBRAZAC ZA POSREDOVANJE VIZE:


 

Vaši će se osobno podaci obrađivati u skladu sa našom Izjavom o zaštiti privatnosti.Informacije o putovanju:

Podaci za dostavu vize:

Podaci za dostavu vize:


* dozvoljene su samo datoteke u formatu JPG ili PDF
** sva polja su obavezna