ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


 

Hrvatski klub putnika - Loyalty Club

 

S Loyalty Club karticom Hrvatskog kluba putnika putovanja su vam još dostupnija, a svijet bliži! Pridružite nam se, povežite se sa sebi sličnima i putujmo zajedno. Neka članstvo u Loyalty Clubu - Hrvatskog kluba putnika bude tvoj prvi korak! Svaki sljedeći napravit ćemo zajedno. I iza sebe ostaviti tisuće i tisuće kilometara… 


Učlanite se u Loyalty Club, skupljajte bodove i putujte jeftinije. Loyalty Club kartica vam omogućuje da svoje prikupljene loyalty bodove pretvorite u popust za neko od vaših sljedećih putovanja s agencijom Hrvatski klub putnika. Bodove prikupljate prilikom rezervacije i realizacije putovanja preko agencije, a svako putovanje iz ponude vrednovano je određenim brojem bodova.

Dodatne bodove na loyalty kartici možete zaraditi kao promotor Hrvatskog kluba putnika.

 

Budite PROMOTOR Hrvatskog kluba putnika i PUTUJTE JEFTINIJE!!

Jeste li među onim putnicima koji nakon povratka s putovanja ne prestaju pričati o svim dogodovštinama, specijalitetima, plažama, građevinama... i to mjesecima nakon puta? Već ste član Hrvatskog kluba putnika i vrijedni sakupljač bodova na Loyalty kartici?

Ako je odgovor na sva pitanja "da", imamo dobre vijesti! Mi dodatno nagrađujemo vašu vjernost! Kako? Lako!

Za svakog novog dovedenog putnika koji nam se pridruži na jednom od naših putovanja dobit ćete po 2 boda na svojoj Loyalty kartici. Budući da bodove možete zamijeniti za popust, računica je jasna! Više bodova - veći popust! Ukoliko dovedete šest i više novih putnika,  po putniku ćete dobiti 2,5 boda. Promotori mogu biti osobe koji su barem jednom putovale s Hrvatskim klubom putnika i imaju iskaznicu Loyalty Cluba.

Postani promotor, skupljaj bodove i uštedi na putovanjima!

Putuj pametno, putujmo zajedno!

 

O Loyalty Clubu i bodovima

Jednokratna članarina u Loyalty Clubu  iznosi 15 EUR. Sustav prikupljanja loyalty bodova  je akumulativan, nema vremenskog ograničenja za potrošnju bodova, a isti se mogu iskoristiti isključivo za putovanje. 

Svaki loyalty bod na loyalty kartici u trenutku plaćanja putovanja vrijedi 15 EUR, a može se koristiti nakon prvog realiziranog putovanja. Loyalty bodovi uračunavaju se tek na zahtjev samog putnika, što znači da ih možete skupljati duže vrijeme ili iskoristiti nakon svakog putovanja!

Napomena: sakupljene loyalty bodove može iskoristiti samo vlasnik kartice na kojoj se nalaze bodovi. Loyalty Club kartica Hrvatskog kluba putnika šalje se poštom na vašu adresu!

 

Postanite članom Loyalty Cluba Hrvatskog kluba putnika i putujte jeftinije!

 

Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569


 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: