ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


 

Postani naš voditelj putovanja

 

Putovanja na već poznate destinacije su ti najveći izvor zadovoljstva, a otkrivanja novih omiljeni izazov?! Ako se prepoznaješ u ovom opisu, onda si za Hrvatski klub putnika idealan suradnik. Uvijek smo u potrazi za kvalitetnim voditeljima koji će našim grupama osigurati razinu kvalitete kakvu kao agencija jamčimo. Tražimo voditelje uz koje će se naši putnici osjećati sigurno, ali i slobodno.


Pošalji nam svoj "putopisni životopis". Otkrij koje si sve destinacije do sada upoznao i što te na njima najviše oduševilo. Objasni zašto si baš ti osoba koja bi bila idealan voditelj za grupe naših putnika. Navedi svoja najbolja, ali i najgora iskustva s putovanja i što si iz njih naučio?! Najvažnija karakteristike koju moraju posjedovati naši voditelji su pouzdanost, kreativnost i otvorenost. Voditelji koji posjeduju te osobine, jamac su putovanja na kojem će se putnici osjećati ugodno i opušteno. HKP vjeruje da je samo uz takvo društvo svaki put siguran i sretan!  Dobrodošli u klub voditelji Hrvatskog kluba putnika!
 
Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Pošaljite svoje podatke i životopis:


 

 

 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: