ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Bračna putovanja

 

Bračna putovanja

 

Jedna od rijetkih tradicija koja je bez razlika prihvaćena diljem svijeta jest odlazak na bračno putovanje. Možda je to pitanje simbolike. Nakon vjenčanja slijedi zajedničko životno putovanje pa se nekako čini prirodnim na putovanje odmah i krenuti... Odlazak na željenu destinaciju na kojoj ćete se udaljeni od svih i svega, moći potpuno posvetiti svojem odabraniku/odabranici, produžuje i romantično ozračje kakvo je uvijek na vjenčanjima prisutno...


Proslavite zavjet svojoj ljubavi na destinaciji iz Vaših snova! Neki „raj na zemlji“ pronalaze u plivanju tirkiznim morem i odmaranju na tropskim plažama, drugi pak maštaju o dugim šetnjama uz riječne obale gradova koji nikada ne spavaju... O kojoj god destinaciji maštali, obratite nam se s povjerenjem. Agencija Hrvatski klub putnika kreirat će putovanje koje ćete vječno pamtiti kao najljepši dar kojim ste obilježili početak Vašeg zajedničkog životnog putovanja.

Individualne programe kreiramo u korespondenciji s Vama, a planiranje putovanja započinje uplatom akontacije od 450,- HRK na naš žiro-račun. Nakon primitka uplate, javit ćemo Vam se kako bismo dogovorili točne specifikacije koje bi Vam odgovarale.

U slučaju da u međuvremenu otkažete putovanje, agencija zadržava cjelokupni uplaćeni iznos. S druge strane, prihvaćanjem naše ponude kreirane po Vašim uputama, prva rata putovanja umanjuje se za uplaćeni iznos od 80 EUR. Ukoliko je za otkazivanje putovanja odgovorna turistička agencija Hrvatski klub putnika d.o.o., povrat uplaćene akontacije od 80 EUR izvršava se na Vaš tekući račun u roku od 7 radnih dana ili, po želji, prebacuje se na drugo željeno putovanje koje se mora realizirati u roku od godine dana.

Obratite nam se s povjerenjem!


UPIT ZA BRAČNO PUTOVANJE:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: