ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


 

Jeep Safari

 

Dosadila Vam je ista ponuda izleta svake godine?! Na pravom ste mjestu!

Hrvatski klub putnika organizira dnevne jeep safari i off road izlete u prirodu u regijama srednje i sjeverne Dalmacije. Ornitološki rezervat, Vransko jezero, seoska domaćinstva u zaleđu uz tradicionalnu kuhinju i degustaciju vina, izvor rijeke Cetine, streličarski turnir, vinogradi pod UNESCO-vom zaštitom, prekrasni slapovi, stari mlinovi i brane, starohrvatske crkve, veličanstvene planine i još mnogo toga!


Točne i detaljne itinerare naših tura "Povijesni vremeplov Dalmacije" i "Vrana: Divljina u najboljem izdanju" možete pronaći na našoj internetskoj stranici ili nam jednostavno pošaljite upit!

To su samo neki od primjera jednodnevnih tura koje nudimo u udobnim džipovima Nissan Terrano 4x4. Ako ste slobodoumni avanturist ili jednostavno želite pobjeći iz grada sa svojim prijateljima, imamo upravo ono što tražite!

Želite posjetiti još neka mjesta na jadranskoj obali?

Ako ste zainteresirani za posjet nekim od gradova, sela, utvrda, Nacionalnih parkova ili Parkova prirode koji nisu uključeni u našu ponudu, slobodno nam pošaljite upit! Možemo Vam organizirati dnevne ture ili višednevne izlete u bilo koju željenu destinaciju!

 

Kontaktirajte nas bez obveze:

e-mail: info@hrvatskiklubputnika.com

telefon: +385 99 327 8900


 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: