ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Viza ONLINE za Tajland

 

Viza ONLINE za Tajland

 

Za ulazak na Tajland potrebno je ishođenje vize! Hrvatski klub putnika posreduje u online ishođenju e vize za Tajland! 

Za sve informacije oko našeg posredovanja za izradu vize molimo da nas kontaktirate na broj telefona 099 329 1565 ili na mail info@hrvatskiklubputnika.com

Za sve informacije vezane za samostalno ishođenje vize obratite se direktno konzulatu u Budimpešti!

*Napomena: Ne snosimo odgovornost za nepravilno popunjen formular koji Vam dostavljamo putem maila te ljubazno molimo da prije slanja provjerite valjanost putovnice i podatke na formularu! 


1. Trebaju li hrvatski državljani vizu za Tajland?
Hrvatski državljani, koji namjeravaju putovati na Tajland, trebaju vizu. Ovisno o svrsi putovanja, vize dijelimo na turističke, tranzitne i non-immigrant.
 

2. Trebam li imati vizu prilikom check in-a u zračnoj luci?
Prilikom check in-a uz putovnicu obavezna je viza bez koje ne možete napraviti check-in. Informacije možete provjeriti direktno sa zrakoplovnim kompanijama. 
 

3. Koji su mi dokumenti potrebni?
Potrebno je dostaviti popunjeni formular, fotografiju prve stranice putovnice s Vašim podatcima (jpg.), fotografiju kao za putovnicu (jpg.), kopiju zrakoplovne karte, potvrdu rezervacije smještaja u Tajlandu, zadnja stranice osobne iskaznice ili bilo koji dokument na kojem je vidljiva trenutna adresa. Putovnica treba vrijediti minimalno 6 mjeseci od datuma ulaska u državu te treba imati barem 3 prazne stranice.

Uz navedeno, za vizu multiple entries, potrebna je potvrda o zaposlenju i dokaz banke da na računu imate minimlano 5.000 Eura u posljednjih 6 mjeseci. Za vize koje vrijede 6 mjeseci, putovnica mora biti važeća još minimalno godinu dana.


4. Koje je cijene vize?
Cijena turističke e vize za jedan ulazak iznosi 35,00 EUR, multiple entries viza iznosi 175,00 EUR, tranzitna 30,00 EUR, a non-immigrant viza 175,00 EUR. Naknada za posredovanje iznosi 25,00 EUR po vizi.
 

5. Koliko dugo moram čekati vizu?
Turistička single entry e viza gotova je za 10 - 15 radnih dana , osim u slučaju kada je u ambasadi velika zasićenost pristiglih putovnica, kolektivni godišnji odmor ili neka druga izvanredna situacija pa izrada potraje koji dan duže! Hrvatski klub putnika d.o.o. ne odgovara za izvanredne situacije zbog kojih ambasada može prolongirati dobivanje vize. 
 

6. Gdje mogu preuzeti evizu​?
E viza dolazi na Vaš email.
 

7. Kako izgleda viza?
Viza se dobije putem maila te se isprinta i prilikom dolaska u Tajland se preda službeniku zajedno s putovnicom.


8. Koliko vremenski vrijedi turistička viza za jedan ulazak?
Dozvola boravka za turističku vizu za jedan ulaz je 60 dana, a viza vrijedi 3 mjeseca. Multiple entry viza vrijedi za višestruke ulaske u zemlju u periodu od 6 mjeseci. Tranzitna viza vrijedi za jedan ulaz, valjanost 3 mjeseca, a non-immigrant viza ima dozvolu boravka od 90 dana.

 

Želimo Vam sretan put i dobar provod na Tajlandu!


OBRAZAC ZA POSREDOVANJE VIZE:


 

Vaši će se osobno podaci obrađivati u skladu sa našom Izjavom o zaštiti privatnosti.Podaci za dostavu vize:

Način dostave:


* dozvoljene su samo datoteke u formatu JPG ili PDF
** Osobna fotografija sa bijelom pozadinom
*** sva polja su obavezna