ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


 

VIZNI CENTAR

 

Viza za Kubu, Tajland, Vijetnam, Indiju, Kambodžu ili Šri Lanku na dohvat je ruke.  Svim našim putnicima, pa i onima koji se u avanture upuštaju u vlastitoj organizaciji nastojimo pružiti cjelokupnu uslugu. Jedan segment zasigurno je pomoć s vađenjem vize. 

Naša ideja je da se ne trebate brinuti oko rokova i FT1P (fali ti jedan papir) nego to prepustite nama!  Preko pet godina uspješno posredujemo u procesu dobivanja ili izrada vize za grupe koje idu na neko od naših putovanja kao i pojedincima koji su stekli povjerenje u nas. 

Za sve dodatne informacije oko posredovanja ili dobivanja viza slobodno nas kontaktirajte. Obratite nam se s povjerenjem!  


VIZNI CENTAR HRVATSKOG KLUBA PUTNIKA

Telefon: 022 332 661

Mobitel: 099 329 1565

E-mail: info@hrvatskiklubputnika.com

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak 08:00 - 16:00, subota, nedjelja - ne radimo


 

 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: