ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Individualna putovanja

 

Individualna putovanja

 

Vrijeme koje odvajate za putovanje ne želite dijeliti s grupom. Želite ga posvetiti sebi ili možda podijeliti samo s posebnom osobom?!  Hrvatski klub putnika nudi vam mogućnost da izaberete otputovati na neku od destinacija koja se već nalazi u ponudi, koja se pak, sukladno vašim interesima, može i prekrojiti... Ili možete odabrati željenu destinaciju, a mi ćemo kreirati program putovanja prilagođen baš vama.


Hrvatski klub putnika nudi Vam mogućnost da otputujete na neku od destinacija koje se već nalaze u našoj ponudi, a koja se ipak, sukladno vašim željama, može i prekrojiti... Ili možete odabrati željenu destinaciju, a mi ćemo kreirati program putovanja prilagođen baš Vama!

Individualne programe kreiramo u korespondenciji s Vama, a planiranje putovanja započinje uplatom akontacije od 80 EUR na naš žiro-račun. Nakon primitka uplate, javit ćemo Vam se kako bismo dogovorili točne specifikacije koje bi Vam odgovarale.

U slučaju da u međuvremenu otkažete putovanje, agencija zadržava cjelokupni uplaćeni iznos. S druge strane, prihvaćanjem naše ponude kreirane po Vašim uputama, prva rata putovanja umanjuje se za uplaćeni iznos od 80 EUR. Ukoliko je za otkazivanje putovanja odgovorna turistička agencija Hrvatski klub putnika d.o.o., povrat uplaćene akontacije od 80 EUR izvršava se na Vaš tekući račun u roku od 7 radnih dana ili, po želji, prebacuje se na drugo željeno putovanje koje se mora realizirati u roku od godine dana. Minimalan broj osoba za individualno putovanje je 4.

Obratite nam se s povjerenjem!


POŠALJITE UPIT ZA PUTOVANJE:


Ukoliko ste zainteresirani da vam organiziramo putovanje, bez obveze ispunite donji obrazac, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: