ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


 

Naši voditelji putovanja

 

Voditelji putovanja Hrvatskog kluba putnika, baš kao i lokalni vodiči koje angažiramo na lokacijama koje se razgledaju u okviru programa putovanja, imaju višegodišnje iskustvo u radu s grupama putnika, a destinacije za koje su se specijalizirali su proputovali i istražili u više navrata pa se tamo gdje grupu dovedu osjećaju kao doma, a glavni im je cilj taj osjećaj izazvati i kod članova grupe. 

Putnicima Hrvatskog kluba putnika na putovanju je najvažnije osjećati se sigurno, ali isto tako im je važan i osjećaj slobode i opuštenosti. Takvo što je moguće samo uz voditelja i vodiča koji će svojim poznavanjem destinacije uvijek osigurati dodanu vrijednost za članove grupe, ali koji će istodobno znati prepoznati i potrebe individualaca u grupi i omogućiti da iste budu zadovoljene u najvećoj mogućoj mjeri. 


Jasen Boko

 

Jasen Boko

Radio je u rudnicima zlata u Australiji i tvornici ribe na norveškom sjeveru, brao maline u Quebecu, studirao u New Yorku, autostopirao u Burmi i Iranu, penjao se po Himalaji, kupao u Titicaci, nosio eksploziv u kamenolomu, rušio ostarjele dimnjake u tvornicama, spuštao se niz kanjone, putovao Putem svile lokalnim prijevozom, susreo se s Odisejom na Mljetu (dobro, ovo posljednje zamalo), tražio Aleksandra među talibanima u Afganistanu, Dioklecijana u Turskoj i Egiptu, a Che Guevaru širom i poprijeko Južne Amerike, plovio Gangesom i Mekongom, penjao se slobodnim stilom u ekstremnim stijenama, putovao uistinu neobičnim dijelovima ovih naših pet kontinenata... Objavio je trinaest knjiga, od toga šest su putopisi, bezbroj reportaža u medijima, a za sve to pisanje zaslužio je i nešto nagrada. Po zanimanju, barem onom u duši, jednostavno je - nomad.


Ivana Galić

 

Ivana Galić

Od obične cure iz susjedstva do osobe nezasitne adrenalinom. Rođena sa vječitim nemirom, ljubav prema turizmu i putovanjima otkrila je vrlo rano, te je stoga odlučila se školovati u tom segmentu, gdje i dobila priliku za Erasmus iskustvom gdje se stvari zapravo počinju zahuktavati. Potom su usljedila studentska ljeta u New Yorku, gdje je obavljala razne poslove po 12 sati dnevno da si ispuni želju za skok sa padobranom na Havajima začinjeno sa vožnjom Route 66. Misleći da je to to, došlo je vrijeme za povratak u Hrvatsku i vrijeme za ‘settle down’ dok nije shvatila je da uredski život i život u Hrvatskoj nije za nju. Travel bug nije popustio, već je još više gladniji i željniji novih iskustava. Na red je došla Azija koja joj je postala ljubav na prvi pogled i postala je drugi dom, a najviše ju je osvojio kamp za brigu o slonovima na sjeveru Tajlanda. Posao voditelja putovanja kao da je stvoren za nju, ona poznaje najintersantnije i najskrivenije kutke. Strastvena ljubiteljica adrenalinskih sportova i u konstantnoj potrazi nečim novim, nečim divljim!


Katarina Radović

 

Katarina Radović

Putovanja doživljava sastavnim dijelom svojega života. Uz ljubav prema putovanjima, njezina su ljubav i strani jezici pa studiranje teorije uspješno nadograđuje vježbanjem (jezika) na terenu. Poslom voditelja putovanja bavi se već osam godina i on joj je omogućio da čuje nevjerojatne priče, doživi nebrojene avanture, upozna prelijepe ljude i odluči da nikada neće prestati putovati. Najdraža uspomena s putovanja veže je uz Kubu gdje je upoznala sadašnjeg supruga, stoga ne čudi da je prava sveznalica što se tiče Kube, a to će vam potvrditi svi koji se nađu s njom na ovom putovanju. Kuba bez Katarine - jednostavno nije ista! Sve drugo je suvišno za reći, pridružite joj se i uvjerite se sami!


Ivan Vuković

 

Ivan Vuković

Što dalje, to bolje, moto je našeg voditelja Ivana Vukovića. Putovao u više od 110 zemalja, ali putovanja mu nisu jedini porok. Sve trenutke s putovanja zabilježi fotoaparatom jer mu je fotografija strast kao i judo gdje je nositelj crnog pojasa. Dobit ćete fotku s vašeg putovanja, ali i osjećat ćete se sigurno. 🙂 Od 2016. godine je co-host National Geographic. Kao iskusni putnik vrijeme je i da vas odvede sa sobom na avanturu. Opustite se i spremite za novu avanturu. 


Ivana Ćurić

 

Ivana Ćurić

Buduća doktorica znanosti koja na život gleda kao na ludu vožnju rollercoasterom. Znatiželju smatra najvažnijom ljudskom osobinom, a zločestoću i manjak interesa za putovanjima najgorim manama zbog čega i u kasnim dvadesetima ne zna što želi biti kada odraste. U Aziju se zaljubila upravo s Hrvatskim klubom putnika te zadnjih nekoliko godina ne propušta tropsku zimu ni hrvatsko ljeto. Ljubav prema putovanjima prerasla je u ljubav prema turističkoj industriji zbog čega smatra da najbolje tek dolazi.


Duje Koceić

 

Duje Koceić
Rođen 1981. godine u Splitu. Već preko 10 godina radi kao vodič na raznim avanturističkim turama:extreme canyoning, rafting, penjanje, hiking, kayaking te vise dnevnim bike turama. Među svim najdraža mu je planina i sportsko penjanje. Sudjeluje u raznim projektima poput bicikliranje u Grčku, savladavanja cijelog toka Cetine u što kraćem roku. Iz priloženog reklo bi se tipični avanturist. Međutim dobar zalogaj i gutljaj ne odbija, ni dobar dan ljenčarenja mu nije stran. Zaljubljenik u prirodu koju smatra nepresušnim izvorom ljepote i dobrog raspoloženja. Putovanja smatra esencijalnih za osobni razvoj i kulturno uzdizanje dok s druge strane uživa biti u svom Splitu s dobrim starim društvom.

Ivan Dogić

 

Ivan Dogić

Osoba luda metamorfoza. U samo nekoliko godina od osobe koja je putovanja smatrala nepotrebnim gubitkom novca i vremena do osobe koja je prestopirala kilometara koliko je opseg ekvatora i prehodala nekoliko država. Osoba koja si je zamišljala medeni mjesec nipošto ne negdje dalje od Istre do osobe koja je napustila posao u Hrvatskoj i otvorila tvrtku i pustila korijenje u Iranu. Magistar ekološke poljoprivrede i agroturizma sad se bavi savjetovanjem i razvojnim projektima u turizmu u Iranu. Za sebe skromno kaže da je najgori profesionalni fotograf u okolici jer ne zna ni što je piksel ni full frame ni otvor blende, ali to ga i dalje nimalo ne sprječava da okida dobre fotke i proizvodi najbolje razglednice na bliskom istoku. Iran poznaje kao svoj džep pa ga čak hoteli i agencije kontaktiraju za savjete o svojoj vlastitoj zemlji. Neka članovima Kluba putnika to bude garancija da će im Ivan “zmiksati” iranski koktel-itinerar prepun doživljaja i uspomena te ga začiniti interesantnim pričama iz perspektive stranca koji tamo živi. 


Hrvoje Šalković

 

Hrvoje Šalković

Hrvatski pisac rođen u Zagrebu. Proputovao je 141 državu na svih sedam kontinenata i objavio više od 500 putopisa. Pisanjem se bavi od 2002. od kada je objavio i osam romana, dvije zbirke kratkih priča i jednu zbirku putopisa. Član je Hrvatskog društva pisaca, dobitnik nagrade VBZ 2006 za najbolji roman, te nagrade Balkan Noir za najbolji krimić 2014. Kada ne putuje, živi i radi u Zagrebu. 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: