ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Privatne grupe

 

Privatne grupe

 

Sviđa vam se jedno od naših grupnih putovanja, imate odličnu ekipu prijatelja s kojom dijelite istu strast prema putovanjima i želite putovati baš u tom društvu?! Na putovanju vam je važan osjećaj fleksibilnosti i spontanosti?! Niste od onih koji žele putovati u grupi već želite putovati u društvu Vaših prijatelja, ali želite sigurnost koju Vam jamči organizacija putovanja od strane agencije?


Obratite se našem iskusnom timu svjetskih putnika i organizirat ćemo putovanje baš po vašoj mjeri!

Individualne programe kreiramo u korespondenciji s Vama, a planiranje putovanja započinje uplatom akontacije od 280,- HRK na naš žiro-račun. Nakon primitka uplate, javit ćemo Vam se kako bismo dogovorili točne specifikacije koje bi Vam odgovarale.

U slučaju da u međuvremenu otkažete putovanje, agencija zadržava cjelokupni uplaćeni iznos. S druge strane, prihvaćanjem naše ponude kreirane po Vašim uputama, prva rata putovanja umanjuje se za uplaćeni iznos od 280,- HRK. Ukoliko je za otkazivanje putovanja odgovorna turistička agencija Hrvatski klub putnika d.o.o., povrat uplaćene akontacije od 280,- HRK izvršava se na Vaš tekući račun u roku od 7 radnih dana ili, po želji, prebacuje se na drugo željeno putovanje koje se mora realizirati u roku od godine dana.

Obratite nam se s povjerenjem!


POŠALJITE UPIT ZA PUTOVANJE:


Ukoliko ste zainteresirani da vam organiziramo putovanje, bez obveze ispunite donji obrazac, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: