ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Privatne grupe

 

Privatne grupe

 

Sviđa vam se jedno od naših grupnih putovanja, imate odličnu ekipu prijatelja s kojom dijelite istu strast prema putovanjima i želite putovati baš u tom društvu?! Na putovanju vam je važan osjećaj fleksibilnosti i spontanosti?! Niste od onih koji žele putovati u grupi već želite putovati u društvu Vaših prijatelja, ali želite sigurnost koju Vam jamči organizacija putovanja od strane agencije?


Obratite se našem iskusnom timu svjetskih putnika i organizirat ćemo putovanje baš po vašoj mjeri!

Individualne programe kreiramo u korespondenciji s Vama, a planiranje putovanja započinje uplatom akontacije od 280,- HRK na naš žiro-račun. Nakon primitka uplate, javit ćemo Vam se kako bismo dogovorili točne specifikacije koje bi Vam odgovarale.

U slučaju da u međuvremenu otkažete putovanje, agencija zadržava cjelokupni uplaćeni iznos. S druge strane, prihvaćanjem naše ponude kreirane po Vašim uputama, prva rata putovanja umanjuje se za uplaćeni iznos od 50 EUR. Ukoliko je za otkazivanje putovanja odgovorna turistička agencija Hrvatski klub putnika d.o.o., povrat uplaćene akontacije od 50 EUR izvršava se na Vaš tekući račun u roku od 7 radnih dana ili, po želji, prebacuje se na drugo željeno putovanje koje se mora realizirati u roku od godine dana.

Obratite nam se s povjerenjem!


POŠALJITE UPIT ZA PUTOVANJE:


Ukoliko ste zainteresirani da vam organiziramo putovanje, bez obveze ispunite donji obrazac, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: