ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


 

Uvjeti korištenja

 

UGOVOR IZMEĐU KORISNIKA i Hrvatskog kluba putnika d.o.o.

Upotrebom ove web stranice, odnosno bilo koje usluge, Vi prihvaćate uvjete korištenja i obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako ne prihvaćate ove uvjete korištenja, onda nemojte koristiti ovu stranicu.
 


ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Hrvatski klub putnika d.o.o. cijeni Vašu privatnost i zbog toga posluje prema sljedećim načelima:

Mi izričito navodimo kada su nam potrebni Vaši osobni podaci. Proslijeđujemo Vaše osobne podatke relevantnoj trećoj osobi koja je pružatelj usluge koju ste rezervirali i platili preko Hrvatskog kluba putnika d.o.o. Također koristimo Vaše osobne podatke za obradu Vaših zahtjeva unutar sustava Hrvatskog kluba putnika d.o.o. i povremeno da bismo Vas obavijestili o novostima koje se tiču naših  usluga i ponuda. Kako bismo uvijek imali Vaše točne podatke u trenutku kad trebate našu uslugu ili drugu informaciju, molimo da nas obavijestite ukoliko dođe do promjene u Vašim osobnim podacima ili ukoliko ste pogriješili pri unosu istih.

Ukoliko uočite da Hrvatski klub putnika d.o.o. ne postupa prema ovim načelima ili imate bilo neku drugu primjedbu vezanu uz način poslovanja, obavijestite nas na mail putovanja@hrvatskiklubputnika.com i mi ćemo upotrijebiti sve opravdane napore da istražimo i ispravimo problem što je prije moguće.


OGRANIČENJE NA OSOBNO, NEKOMERCIJALNO KORIŠTENJE
Ova web stranica namijenjena je korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim stranicama.


VLASNIŠTVO
Sadržaji i formati na ovoj web stranici su vlasništvo Hrvatskog kluba putnika d.o.o., osim djela fotografija koje se ne koriste u komercijalne svrhe, a na zahtjev autora ili vlasnika bit će povučene sa stranica (ukoliko ne postignemo drugačiji dogovor).


OGRANIČAVANJE OD ODGOVORNOSTI
Informacije, materijali i usluge  na ovim stranicama smatraju se ispravnima u trenutku unošenja. Svi podaci redovito će se pregledavati, a eventualne greške odmah uklanjati. Hrvatski klub putnika d.o.o zadržava pravo promjene podataka na ovim stranicama bez posebnog upozorenja.ZABRANJENO ILEGALNO KORIŠTENJE
Korištenjem ove web stranice obvezujete se da informacije ovdje dobivene nećete koristiti u zabranjene ili ilegalne svrhe i radnje.


LINKOVI NA STRANICE TREĆIH OSOBA
Linkovi sadržani na web stanici koji vode na stranice drugih pravnih i fizičkih osoba su samo za Vašu informaciju, a Hrvatski klub putnika d.o.o. ne snosi odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica.


PROMJENA OVIH UVJETA I DRUGIH UVJETA POSLOVANJA
Hrvatski klub putnika d.o.o. zadržava pravo na promjenu uvjeta korištenja web stranice i drugih uvjeta poslovanja. Stoga biste trebali posjetiti ovu stranicu s vremena na vrijeme kako biste provjerili ažurirane Uvjete, jer ste njima zakonski vezani. Promjene ne utječu na već izvršene i uplaćene rezervacije.


DODATNE NAPOMENE
Hrvatski klub putnika d.o.o.  trudit će se provjeravati točnost podataka na ovim stranicama i ujedno širiti svoju ponudu.

 

Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija


 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: