ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


 

Tko smo mi

 

Hrvatski klub putnika izdigao se iz šačice entuzijasta koji su krenuli s nekoliko projekata: "60 dana oko svijeta", "90 dana po svijetu" i "Lifetime adventures". Medijski popraćeni projekti, zadovoljni putnici istraživači i uhodana ekipa s mnoštvom skupljenog putnog iskustva garancija je koja sugerira sigurnost tijekom putovanja, ali i po mnogima najvažnije - fleksibilnost. Hrvatski klub putnika kao nit vodilju naglašava autentični doživljaj destinacije u koju se putuje, a manje se bazira na neiscrpnom davanju povijesnih činjenica. Naša je vizija da putnici osim što čuju najvažnije povijesne događaje koji su prethodili trenutačnom sustavu vrijednosti pojedine države, da dožive autentični i svakodnevni život bez 'kozmetičkog' uljepšavanja. Svoj rad agencija temelji na vrijednostima i pogledima na potrebe i želje putnika koji od putovanja očekuju da se sjećaju osjećaja koji su u njima pobuđeni i da se svaki dan tijekom putovanja ponovno zaljube u ovaj naš prekrasni planet!


Programi putovanja agencije Hrvatski klub putnika kreirani su za one putnike koji se na destinacijama diljem svijeta žele upoznati s autohtonim, približiti lokalnoj zajednici, otkriti njene običaje, kulturu, kušati lokalna jela i pića te naravno obići i najznačajnije znamenitosti. Svijet koji nas okružuje neiscrpan je izvor ljepota, a otkrivajući ih kroz putovanja učimo diviti se moći prirode i snazi čovjeka.

Hrvatski klub putnika od početka djelovanja radi na tome da istraži destinacije i potom u programima putovanja koje priprema sabere ona najvrjednija iskustva i doživljaje koji su autentični baš za odabranu destinaciju i koji će putniku omogućiti da je upozna putem svih osjetila.

Programi putovanja Hrvatskog kluba putnika prepoznati su kao oni koji nude sadržajnost, ali i spontanost. Vrsni pratitelji brinu se da na putovanjima usklade različite interese i želje putnika, svjesni da je primaran cilj svih na putovanju – uživati.

Pri kreiranju ponuda Hrvatski klub putnika vodi računa i o financijskoj dimenziji. Cilj je za najpovoljniju moguću cijenu osigurati najkvalitetniji program putovanja u kojem je primarni naglasak na sigurnosti prijevoza, udobnosti smještaja i osiguranju vrsnih pratitelja i lokalnih vodiča za svaku grupu ili individualnog putnika.

Kao putnička agencija Hrvatski klub putnika moći će kreirati i ponuditi još raznovrsniji program putovanja za baš svakog putnika koji želi putovati kao individualac ili kao dio grupe na bilo koju svjetsku destinaciju.  Naš je cilj na putu imati zadovoljnog, a na povratku nasmijanog putnika koji već planira novo putovanje na neku novu destinaciju iz naše ponude. Preporuke i iskustva naših putnika možete pročitati ovdje.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo s veseljem kreirati najbolju ponudu za vaše nezaboravno putovanje.OPĆI PODACI 
 

Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija

Sjedište:
Velimira Škorpika 17b, 22000 Šibenik, Republika Hrvatska,
upisan kod Trgovačkog suda u Šibeniku

MBS:110126489  MB:5750962  OIB:76534855615

Mobitel: 099 329 1565

E-mail: info@hrvatskiklubputnika.com

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak 08:00 - 16:00, subota, nedjelja, praznici - ne radimo

PDV ident. broj društva Hrvatski klub putnika d.o.o. je HR51216017298

Poslovna banka:
Privredna banka Zagreb d.d.
Radnička cesta 50, 10 000 Zagreb, Hrvatska
SWIFT: PBZGHR2X
IBAN: HR1423400091111229940

Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću
Članovi uprave društva: Nikola Baraka i Hrvoje Šalković
Iznos temeljnog kapitala: 2.660,00 eura uplaćen u cijelosti
Osobe ovlaštene za zastupanje: Nikola Baraka
- direktor
- zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Voditelj poslova: Nikola Baraka


Osiguravatelj jamčevnog osiguranja i osiguranja od odgovornosti:
- Croatia osiguranje d.d., Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb - polica br. 298706000161 (broj police osiguranja jamčevine za turističke paket aranžmane)
- Croatia osiguranje d.d., Vatroslava Jagića 33, 10 000 Zagreb - polica br. 078700104233 (broj police osiguranja od opće odgovornosti)

Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije: Ministarstvo turizma, Samostalni sektor turističke inspekcije, Trg maršala Tita 8/I, 10000 Zagreb; turisticka.inspekcija@mint.hr


 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: