ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Iskustva naših putnika

 

Iskustva naših putnika

 

Nakon 10 godina neprestanog otkrivanja uzbudljivih dijelova svijeta, više od 250 grupa u preko 30 zemalja na 5 kontinenata, naši putnici i dalje su nam najveći motivatori i kritičari.

Iskustvo u organizaciji nezaboravnih avantura oplemenjeno s vrsnim i ljubaznim voditeljima putovanja uz dašak ponajboljih lokalnih atrakcija (hrana, izlasci, skriveni lokaliteti...), a ponajviše najbolja ekipa na svijetu ono je što svi koji se upuste u avanturu s Hrvatskim klubom putnika ne zaboravljaju i hvale!

Pregršt pozitivnih komentara i iskustva naših putnika ispunjavaju nas ponosom i tjeraju nas da budemo još bolji, ali i govore dovoljno o našoj kvaliteti. Sva iskustva putnika Hrvatskog kluba putnika pročitatje ovdje.

Uvjerite se sami!


 


 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: