ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Hazen Audel & Gordan Giriček s Goranom Milićem na tvrđavi Barone

 

Hazen Audel & Gordan Giriček s Goranom Milićem na tvrđavi Barone

 

Goran Milić će na tvrđavi Barone ugostiti Gordana Giričeka i Hazena Audela!

Posebna poslastica za sve i vrhunac ovogodišnjeg Croatian Travel Festivala održat će se na tvrđavi Barone! Legenda hrvatskog novinarstva i poznati putnik Goran Milić vraća se u Šibenik. Ne samo da bi nam donio dojmove i iskustva sa svog putovanja u Izrael, već se vraća i u ulozi moderatora. 


Croatian Travel Festival u ovogodišnjem izdanju u Šibenik dovodi Gordana Giričeka te Hazena Audela koje će u subotu, 2. rujna, u okviru trećeg dana održavanja festivala, na tvrđavi Barone, ugostiti poznati urednik, voditelj te autor više putopisnih serijala Goran Milić
 
Croatian Travel Festival kojeg organizira Hrvatski klub putnika, započnije 31. 8. i traje do 3. 9. 2023. te će Goran Milić biti i u ulozi gosta predavača, 1. rujna, kada će publici donijeti svoju priču o Izraelu. 
 
Istog će dana na festivalu gostovati i Dean Kotiga, koji će pričati o ulozi „lovca na putovanja“. Program će se svih dana održavanja festivala, osim 2. rujna, odvijati na pozornici postavljenoj u blizini kluba Azimut te će ga voditi i moderirati Vlatka Vužić
 
Tvrđava Barone, 2.9.2023. 
20:00h Goran Milić & Gordan Giriček: NBA i ostala putovanja života 
Kao uspješan NBA košarkaš tijekom karijere puno je putovao zbog sportskih obaveza, a kada je završio profesionalnu karijeru Giriček je odlučio, u ritmu kreiranom po svom guštu, upoznavati nove destinacije, ljude i kulture. Goranu Miliću otkrit će zašto mu poseban užitak donose putovanja na motoru. 
 
21:15h Goran Milić & Hazen Audel: Primal Survivor – National Geographic 
Hazen Audel poznati je američki avanturist koji već više od 30 godina istražuje najzabačenije dijelove svijeta i otkriva ih brojnim gledateljima putem svoje globalno popularne emisije. Kroz inspirativan razgovor kakve uvijek vodi Goran Milić, ovaj globalno poznati istraživač i putnik otkrit će čime je oduševio gledatelje i pratitelje diljem svijeta. Od 2014. do danas Audel je producirao veliku TV seriju, „Survive the Tribe“, a potom i „Primal Survivor“ koji se u svojoj sedmoj sezoni emitira u inozemstvu na 47 jezika i jedna od najbolje ocijenjenih emisija National Geographic kanala. 
 
 
Croatian Travel Festival i ove godine podržavaju:
Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Hotel Armerun, NP Kornati, NP Krka te partneri javna ustavnova "Tvrđava kulture Šibenik" i klub Azimut. 

 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: