ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


 

Adventure Hrvatska

 

Tko kaže da morate putovati izvan granica „Lijepe naše“ da biste doživjeli uzbudljivu, avanturističku i autentičnu stranu putovanja? Pravi putnički dragulji skrivaju se i diljem Hrvatske, a Hrvatski klub putnika nije mogao zažmiriti na tu činjenicu! Nakon brojnih putovanja realiziranih diljem svijeta, odlučili smo našu ponudu proširiti sadržajnim, a opet spontanim turama u Hrvatskoj. Bilo da ste već proputovali pola svijeta ili ste tek na početku sakupljanja svog putničkog staža, sjetite se da se ponekad zanimljive i lijepe stvari nalaze tik pred našim nosom, toliko blizu da ih možda i previdimo. Na nama je da vam skrenemo pažnju na brojne mogućnosti koje Hrvatska nudi, a na vama da odaberete svoju sljedeću destinaciju iz naše ponude koja kontinuirano raste.


Dug 1,4 kilometra, Šibenik Zipline oduzet će dah čak i najzahtijevnijim avanturistima, dok jurite iznad kanjona rijeke Čikole brzinom i do 70 kilometara na sat! Ljubitelji prirode i kulturne baštine uživat će veslajući kroz kanal sv. Ante pokraj Šibenika, uz posjet UNESCO-voj tvrđavi sv. Nikole. Za ljubitelje safarija, tu je naša ponuda dnevnih jeep safari i off road izleta u prirodu u regijama srednje i sjeverne Dalmacije.

Proučite, odlučite i krenite u svoju avanturu s Hrvatskim klubom putnika!


 

 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: