ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Goran Milić & Levison Wood na tvrđavi sv.Mihovila

 

Goran Milić & Levison Wood na tvrđavi sv.Mihovila

 

Najveći spektakl ovogodišnjeg izdanja Croatian Travel Festival predavanje novinarske i putničke legende Gorana Milića i britanskog novinarskog i avanturističkog fenomena Levisona Wooda.

Levison Wood nagrađivani je britanski autor i putnik koji svojim ekspedicijama doista nadahnjuje, a tema njegovog predavanje bit će "Walking the..." trilogija, posebice "Walking The Himalayas" koju ste mogli vidjeti na HRT-u ili na Discovery Channel. Bit će to doista večer za pamćenje u društvu dva barda novinarstva i živopisna svjetska putnika. 


Posebna poslastica za sve i vrhunac ovogodišnjeg Festivala održat će se na najljepšoj pozornici - Tvrđavi sv. Mihovila! Tamo vas očekuje istinski "clash of the titans" u novinarskom i putničkom svijetu! Predavanje Gorana Milića i Levisona Wooda!

Legenda hrvatskog novinarstva i poznati putnik Goran Milić vraća se u Šibenik. Ne samo da bi nam donio dojmove i iskustva sa svog putovanja na Kubu, već se vraća i u ulogu novinara i to velikom imenu britanskog novinarstva i putniku Levisonu Woodu!

Levison Wood nagrađivani je britanski autor i putnik koji svojim ekspedicijama doista nadahnjuje, a tema njegovog predavanje bit će "Walking the..." trilogija, posebice "Walking The Himalayas" koju ste mogli vidjeti na HRT-u. ili na Discovery ChannelBit će to doista večer za pamćenje u društvu dva barda novinarstva i živopisna svjetska putnika. 
 

Tvrđava sv.Mihovila, 25.05.2019.

• 20:00h, Goran Milić - [Cuba SI, Cuba NO]
Nakon 60 godina borbe za socijalističko društvo pravde i jednakosti, koliko se postiglo? Kako žive Kubanci, u državi koju svake godine posjeti između 4 i 5 milijuna turista? Brojne zanimljivosti o prvoj komunističkoj zemlji na Zapadu ispričat će vam Goran Milić 25. svibnja na Tvrđavi sv. Mihovila, s početkom u 20:15!
 
• 21:30h, Levison Wood - [Walking the Himalayas]
Svima poznati dokumentarac emitiran je HRT-u, a njihov kreator, nagrađivani novinar Levison Wood dolazi na Tvrđavu sv. Mihovila ispričati priču o svojim putovanjima. Njegovi poduhvati poznati kao "Walking The..." trilogija zvuče gotovo nestvarno, a koliko je to zapravo stvarno i impresivno doznat ćete iz prve ruke 25. svibnja na Tvrđavi sv. Mihovila, s početkom u 21:30! Tko je bolji sugovornik Levisonu nego Goran Milić - morate priznati, ovo će biti jedan jako zanimljiv intervju.

Projekt Festivala i ove godine podržava Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika, Nacionalni park Krka, Qatar Airway, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Nacionalni park Kornati, Ožujsko pivo te ponosni partneri javna ustavnova "Tvrđava kulture Šibenik" i klub Azimut!
 

CIJELI PROGRAM 8. CROATIAN TRAVEL FESTIVALA MOŽETE PRONAĆI OVDJE.


 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: