ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Viza za Tajland

 

Viza za Tajland

 

Za ulazak na Tajland potrebno je ishođenje vize! Tajlandska ambasada nalazi se u Zagrebu, a Hrvatski klub putnika za Vas posreduje u njezinu ishođenju! Svi putnici koji putuju na Tajland u vlastitom aranžmanu, a ne žive u Zagrebu, imaju priliku brzo i jednostavno dobiti vizu! Slijedi FAQ kako biste što brže dobili sve potrebne informacije, a za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju elektroničkim ili telefonskim putem.

Za sve informacije oko dobivanja vize molimo da nas kontaktirate na broj telefona 099-327-8900 ili na mail ivana@hrvatskiklubputnika.com.

*Napomena: Ne snosimo odgovornost za nepravilno popunjen formular, ljubazno molimo da prije slanja provjerite valjanost putovnice i podatke na formularu!


1. Trebaju li hrvatski državljani vizu za Tajland?
Hrvatski državljani, koji namjeravaju putovati na Tajland, trebaju vizu. Ovisno o svrsi putovanja, vize dijelimo na turističke, tranzitne i non-immigrant.
 

2. Trebam li imati vizu prilikom check in-a u zračnoj luci?
Prilikom check in-a uz putovnicu obavezna je viza bez koje ne možete napraviti check-in. Informacije možete provjeriti direktno sa zrakoplovnim kompanijama. 
 

3. Koji su mi dokumenti potrebni?
Potrebno je imati popunjeni formular koji možete preuzeti direktno na našoj stranici, fotografija kao za putovnicu, fotokopija prve stranice putovnice (ne treba biti ovjerena), kopija zrakoplovne karte i original putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma ulaska u državu. Uz navedeno, za vizu multiple entries, potrebna je potvrda o zaposlenju i dokaz banke da na računu imate minimlano 5.000 Eura u posljednjih 6 mjeseci. Za vize koje vrijede 6 mjeseci, putovnica mora biti važeća još minimalno godinu dana.


4. Koje su cijene viza?
Cijena turističke vize za jedan ulazak iznosi 35 Eura, multiple entries viza iznosi 150 Eura, tranzitna 30 Eura, a non-immigrant viza 60 Eura. Naknada za posredovanje iznosi 125,00 kuna po vizi, a u cijenu je uključena povratna poštarina.
 

5. Koliko dugo moram čekati vizu?
Turistička viza gotova je tijekom jednog radnog dana, osim u slučaju kada je u ambasadi velika zasićenost pristiglih putovnica, kolektivni godišnji odmor ili neka druga izvanredna situacija pa izrada potraje koji dan duže! Hrvatski klub putnika d.o.o. ne odgovara za izvanredne situacije zbog kojih ambasada može prolongirati dobivanje vize. No, najčešće, računajte da su potrebna tri radna dana da pošiljka stigne na Vašu adresu + jedan dan da evidentiramo uplatu u knjigovodstvu!
 

6. Gdje mogu preuzeti vizu​?
Vizu s putovnicom Vam šaljemo preporučeno direktno na Vašu adresu koju ste dogovorili s djelatnikom agencije!
 

7. Kako izgleda viza?
Tajlandska se viza lijepi u putovnicu  i zauzima jednu stranicu, no računajte da je potrebna još minimalno jedna slobodna stranica u putovnici za ulazne i izlazne pečate iz države.


8. Koliko vremenski vrijedi turistička viza za jedan ulazak?
Dozvola boravka za turističku vizu za jedan ulaz je 60 dana, a viza vrijedi 3 mjeseca. Multiple entry viza vrijedi za višestruke ulaske u zemlju u periodu od 6 mjeseci. Tranzitna viza vrijedi za jedan ulaz, valjanost 3 mjeseca, a non-immigrant viza ima dozvolu boravka od 90 dana.

 

Formular za dobivanje vize preuzmite ovdje.

 

Želimo Vam sretan put i dobar provod na Tajlandu!


 

 

NEWSLETTER:


My Newsletter

NAŠI PARTNERI: