ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Hrvatski klub putnika i Qatar Airways vode te na put!

 

Hrvatski klub putnika i Qatar Airways vode te na put!

 

Hrvatski klub putnika i Qatar Airways vode te na put!

Prijavi se na nagradni natječaj i osvoji povratnu zrakoplovnu kartu za putovanje u neko od Qatar Airways odredišta u Jugoistočnoj Aziji ili Africi!

U suradnji s našim vjernim i provjerenim partnerom kada su u pitanju daleka putovanja, Qatar Airwaysom, darujemo vas u uzbudljivom ali i napetom nagradnom natječaju!
Ovoga puta odlučili smo provjeriti tko od vas u svojoj galeriji ima najbolju "Caught in a moment" fotografiju!

Najboljeg ili najbolju očekuje jedna povratna zrakoplovna karta iz Zagreba u neko od Qatar Airways odredišta u Jugoistočnoj Aziji ili Africi! 

Prijave na Natječaj zaprimaju se od 22.10.2018. od 15:00 sati, a glasanje za najbolju fotografiju traje do 16.11.2018. do 15:00 sati nakon čega ćemo istog dana (16.11.2018.) u 20:00 sati proglasiti sretnog dobitnika ili dobitnicu. 

Svoje prijave možete poslati isključivo preko obrasca koji se nalazi u nastavku. Niže u tekstu pronađite sve dodatne informacije o pravilima i tijeku nagradnog natječaja. Pažljivo pročitajte sva pravila natječaja.

May the best photo win! Sretno svima.


Završio je nagradni natječaj "Hrvatski klub putnika i Qatar Airways vode te na put!"

Čestitamo pobjedniku Mauriciju Šabanu koji je s 538 važećih lajkova od ukupno 1309 osvojio povratnu kartu Qatar Airwaysa 🙂

Hvala svim sudionicima koji su se igrali s nama, a u svrhu transparentnosti evo sljedeća tri najbolja rezultata:

🔹Zeljka Palijan - važeći lajkovi 383 od ukupno 1100

🔹Ana Marija Ilić važeći lajkovi 217 od ukupno 712

🔹Nina Martek važeći lajkovi 215 od ukupno 653

 

Pravila nagradnog natječaja: "Hrvatski klub putnika i Qatar Airways vode te na put!"
 

Članak 1: ORGANIZATOR
Natječaj „Hrvatski klub putnika i Qatar Airways vode te na put!“ raspisuje: HRVATSKI KLUB PUTNIKA d.o.o., Velimira Škorpika 17b, Šibenik, OIB 51216017298, ID kod: HR-AB-22-110054569 (u daljnjem tekstu Organizator).
 

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se traži jedan dobitnik koji će osvojiti jednu povratnu zrakoplovnu kartu iz Zagreba u neko od Qatar Airways odredišta u Jugoistočnoj Aziji ili Africi, a raspisuje se u svrhu promocije Organizatora u nagradnom natječaju. Nagradni natječaj traje od 22.10.2018. (od 15:00 sati) do 16.11.2018. (do 15:00 sati) na službenoj Facebook stranici Organizatora.
 

Članak 3: FOND NAGRADE KOJU UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond se sastoji od jedne zrakoplovne karte koja uključuje povratni let prema sljedećim specifikacijama:
•   Jedna (1) povratna zrakoplovna karta za putovanje iz Zagreba u neko od Qatar Airways odredišta u Jugoistočnoj Aziji ili Africi
•   Nagradu je potrebno preuzeti do 23.11.2018. slanjem e-mail poruke Qatar Airwaysu ili Hrvatskom klubu putnika u protivnom Pobjednik gubi pravo na kartu. E-mail adrese navedene Pravilima natječaja.
•   Karta se mora izdati do 16.01.2019. , u protivnom Pobjednik gubi pravo na osvojenu nagradu.
•   Karta je važeća isključivo za potvrđeno sjedalo u ekonomskom razredu.
•   Karta je važeća za putovanja od 15. siječnja 2019. do 14. travnja 2019. kada putovanje mora završiti.
•   Nagradna zrakoplovna karta vrijedi tri (3) mjeseca od datuma izdavanja karte.
•   Karta uključuje sve aerodromske takse koje snosi Organizator u ime putnika/-ce u iznosu primjenjivom na dan izdavanja nagradnih karata u uredu Qatar Airwaysa.
•   Karta uključuje polazak isključivo iz Zagreba, samo na operativnim letovima Qatar Airwaysa preko Dohe.
•   Broj sjedala u zrakoplovu je limitiran te ovisi o raspoloživosti klase knjiženja (RBD) na željene datume putovanja.
•   Nagrada je osobna te se ne može djelomično niti potpuno zamijeniti za novac.
•   Karta se izdaje isključivo na ime i prezime Pobjednika te nije prenosiva na treću osobu. Povrat nije moguć.
•   Domaći unutarnji letovi unutar Hrvatske nisu uključeni u nagradu.
•  U slučaju da dobitnik nagrade nije u mogućnosti putovati iz bilo kojeg razloga nakon što je nagradna zrakoplovna karta izdana, gubi pravo na nagradu bez ikakve odgovornosti Organizatora ili Qatar Airwaysa.
•    Pristojba za gorivo (YQ) izuzeta je od naplate te je pokriva Qatar Airways.
•    Prilikom preuzimanja nagradne karte potrebno je predočiti originalno pismo nagrade.
•    Prilikom pismene korespodencije e-mailom ili telefonskog razgovora u vezi s preuzimanjem nagrade molimo koristiti referencu ZAGQRHRVATSKIKLUBPUTNIKA2018.

Za izdavanje nagradne karte molimo kontaktirajte Qatar Airways Zagreb odjel Rezervacija putem e-maila: zagsales@hr.qatarairways.com ili telefonom T: +385 (0)1 496 1110. Ove regulative primjenjuju se na sve izabrane destinacije.

 
Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća).
 

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe iz Hrvatske koje u periodu trajanja natječaja Organizatoru pošalju fotografiju na temu "Caught in a moment" ISKLJUČIVO preko obrasca na web stranici organizatora (nalazi se u nastavku) te dobiju povratnu informaciju da je njihova prijava zaprimljena. Prijave na Natječaj traju od dana objavljivanja Natječaja, a prijava treba sadržavati vlastitu fotografiju s putovanja, lokaciju na kojoj je fotografija snimljena, ime i prezime sudionika Natječaja, broj mobitela i adresu elektroničke pošte. 

Organizator će u roku od 24 sata od primitka objaviti sve pristigle fotografije s imenom i prezimenom sudionika Natječaja. Prijave ćemo zaprimati tijekom cijelog razdoblja trajanja natječaja . Nakon objave fotografija sudionik je dužan podijeliti fotografiju na svom facebook profilu pod stavkom „public / javno“ do isteka Natječaja. Fotografija koja skupi najviše lajkova pobjednička je fotografija. Osobe koje su označile sa „sviđa mi se“, odnosno lajkale određenu fotografiju moraju lajkati i stranicu Hrvatski klub putnika u protivnom se njihovi glasovi neće zbrajati. Vrijede lajkovi isključivo u albumu na stranici Organizatora te svi drugi ne ulaze u konkurenciju. Ako dva ili više natjecatelja imaju isti broj lajkova na fotografiju, pobjeđuje onaj s najviše shareova.

Organizator natječaja ovlašten je na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora iz čega stoji da će svi lažni profili, lažni lajkovi i bilo koja nepravilnost oko skupljanja lajkova koju utvrdi Organizator biti uklonjeni iz albuma za Natječaj te će Sudionik biti diskvalificiran bez prethodne najave i obrazloženja. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, u potpunosti se odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.
 

Članak 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Prijave se primaju u periodu između od 22.10.2018. godine od 15:00 sati do 16.11.2018. u 15:00 sati. Sve pristigle fotografije bez obzira pobjede li ili ne mogu biti objavljene u budućim objavama putovanja Organizatora u svrhu promocije njegovih usluga. Na Natječaj se moguće prijaviti samo jedanput po kriteriju e-mail adrese, imena i prezimena i broja telefona. Po završetku prijava žiri će, sastavljen od zaposlenika Organizatora, prema kriteriju Pravila ovoga Natječaja proglasiti dobitnika na dan 16.11.2018. u 20:00 sati.

Pobjednikovo će se ime, prezime i fotografija objaviti na web-adresi www.hrvatskiklubputnika.com te na službenoj Facebook stranici Organizatora. Dobitnik osvaja nagradu iz članka 3. ovih Pravila. Dostavljanjem podataka u skladu s člankom 5. iz Pravila, sudionici pristaju da njihova imena i prezimena te podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.
 

Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnik ovog Natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem e-maila u roku od jednog dana od dana završetka Natječaja. Ako dobitnik u zadanom roku ne odgovori na e-mail, ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada nije prenosiva na treću osobu.
 

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.
Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe.
Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade i bez pismenog pristanka sudionika može koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet, radio).
Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema po bilo kakvoj osnovi.
 

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave nevažeće su i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. Sve prijave pristigle izvan propisanog roka neće ući u Natječaj. Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web-servisa bit će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima. U natječaju su dopuštene fotografije životinja isključivo u prirodnom okruženju. One fotografije koje budu prikazivale životinje u bilo kojem drugom okruženju (zatočeništvo) neće biti prihvaćene.
 

Članak 10: PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihove fotografije uz navedeno ime i prezime mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. Sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju pristaje da njegova fotografija bude korištena za provođenje bilo kakvih promotivnih aktivnosti Organizatora, sukladno čl. 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06,41/08, 130/11).
 

Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA
Imena dobitnika, odnosno autora fotografija, bit će objavljena na web-adresi www.hrvatskiklubputnika.com te na službenoj Facebook stranici Organizatora u 16.11.2018. u 20:00 sati.
 

Članak 12: POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.
 

Članak 13: U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Šibeniku.
 

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

 

HRVATSKI KLUB PUTNIKA d.o.o.
ID kod: HR-AB-22-110054569


OBRAZAC NAGRADNOG NATJEČAJA:


 * dozvoljene su samo datoteke u formatu JPG
** sva polja su obavezna