ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Viza za Tursku

 

Viza za Tursku

 

Za ulazak u Tursku potrebno je ishođenje vize, a Hrvatski klub putnika za Vas posreduje u njezinu ishođenju! Svi putnici koji putuju u Tursku u vlastitom aranžmanu, imaju priliku brzo i jednostavno dobiti vizu! Slijedi FAQ kako biste što brže dobili sve potrebne informacije, a za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju elektroničkim ili telefonskim putem.

Za sve informacije oko dobivanja vize molimo da nas kontaktirate na broj telefona 099/329-1565 ili na mail info@hrvatskiklubputnika.com.

*Napomena: Podaci o vizi su informativnog karaktera te Hrvatski klub putnika nije odgovoran za povećanje cijena viza te ne snosi odgovornost za nepravilno popunjen formular. Ljubazno molimo da prije slanja provjerite valjanost putovnice i podatke na formularu!


1. Trebaju li hrvatski državljani vizu za Tursku?
Hrvatski državljani, koji namjeravaju putovati u Tursku, trebaju vizu. Ovisno o svrsi putovanja, vize dijelimo na turističke, tranzitne i non-immigrant.
 

2. Trebam li imati vizu prilikom check in-a u zračnoj luci?
Prilikom check in-a uz putovnicu obavezna je viza bez koje ne možete napraviti check-in. Informacije možete provjeriti direktno sa zrakoplovnim kompanijama.
 

3. Koji su mi dokumenti potrebni?
Potrebno je imati skeniranu prvu stranicu putovnice (koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma ulaska u državu) s kojom putujete na kojoj se nalaze Vaši osobni podaci te popuniti zahtjev za izdavanje vize niže u tekstu. Za vize koje vrijede 6 mjeseci, putovnica mora biti važeća još minimalno godinu dana.
 

4. Koja je cijena vize?
Cijena turističke vize za jedan ulazak iznosi 253,00 kn, a naknada za posredovanje iznosi 100,00 kuna po vizi.
 

5. Koliko dugo moram čekati vizu?
Turistička viza gotova je između 1 do 5 dana, s tim da se u posredovanje za izradu vize kreće nakon evidentirane uplate. Hrvatski klub putnika d.o.o. ne odgovara za izvanredne situacije zbog kojih ambasada može prolongirati dobivanje vize.
 

6. Gdje mogu preuzeti vizu?
Vizu Vam šaljemo direktno na Vašu e-mail adresu koju ste dogovorili s djelatnikom agencije!
 

7. Kako izgleda viza?
Viza se dobije putem maila te se isprinta i prilikom dolaska u Tursku se preda službeniku zajedno s putovnicom i kopijom povratne avionske karte.
 

8. Koliko vremenski vrijedi turistička viza za jedan ulazak?
Dozvola boravka za turističku vizu za jedan ulaz je 90 dana, a viza vrijedi 6 mjeseci.
 

Želimo Vam sretan put i dobar provod u Turskoj!


OBRAZAC ZA POSREDOVANJE VIZE:


 

Vaši će se osobno podaci obrađivati u skladu sa našom Izjavom o zaštiti privatnosti.
* dozvoljene su samo datoteke u formatu JPG ili PDF
** sva polja su obavezna