ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Viza za Tajland

 

Viza za Tajland

 

Za ulazak na Tajland potrebno je ishođenje vize! Tajlandska ambasada nalazi se u Budimpešti (u Zagrebu je konzulat zatvoren), a Hrvatski klub putnika za Vas posreduje u njezinu ishođenju! Svi putnici koji putuju na Tajland u vlastitom aranžmanu, a ne žive u Zagrebu, imaju priliku brzo i jednostavno dobiti vizu! Slijedi FAQ kako biste što brže dobili sve potrebne informacije, a za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju elektroničkim ili telefonskim putem.

Za sve informacije oko dobivanja vize molimo da nas kontaktirate na broj telefona 099-329-1565 ili na mail info@hrvatskiklubputnika.com.

*Napomena: Ne snosimo odgovornost za nepravilno popunjen formular, ljubazno molimo da prije slanja provjerite valjanost putovnice i podatke na formularu! 

Minimalan broj zahtjeva za vize za koje posredujemo je 10! - (Zbog potrebe odlaska u Budimpeštu trenutno posredujemo samo za grupno ishođenje min 10 pax)


1. Trebaju li hrvatski državljani vizu za Tajland?
Hrvatski državljani, koji namjeravaju putovati na Tajland, trebaju vizu. Ovisno o svrsi putovanja, vize dijelimo na turističke, tranzitne i non-immigrant.
 

2. Trebam li imati vizu prilikom check in-a u zračnoj luci?
Prilikom check in-a uz putovnicu obavezna je viza bez koje ne možete napraviti check-in. Informacije možete provjeriti direktno sa zrakoplovnim kompanijama. 
 

3. Koji su mi dokumenti potrebni?
Potrebno je imati popunjeni formular koji možete preuzeti direktno na našoj stranici, 2 fotografije kao za putovnicu, fotokopija prve stranice putovnice (ne treba biti ovjerena), kopija zrakoplovne karte, policu osiguranja minimlano 50.000 usd, potvrda da ste cijepljeni s dvije doze i original putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma ulaska u državu. Uz navedeno, za vizu multiple entries, potrebna je potvrda o zaposlenju i dokaz banke da na računu imate minimlano 5.000 Eura u posljednjih 6 mjeseci. Za vize koje vrijede 6 mjeseci, putovnica mora biti važeća još minimalno godinu dana.


4. Koje je cijene vize?
Cijena turističke vize za jedan ulazak iznosi 35,00 eura, multiple entries viza iznosi 175,00 eura, tranzitna 30,00 eura, a non-immigrant viza 175,00 eura. Naknada za posredovanje iznosi 450,00 kuna po vizi, dok je za putnike na aranžmanima Hrvatskog kluba putnika 400,00 kuna po vizi (u cijenu nije uključena poštarina). 
 

5. Koliko dugo moram čekati vizu?
Turistička viza gotova je između 3 do 5 dana, osim u slučaju kada je u ambasadi velika zasićenost pristiglih putovnica, kolektivni godišnji odmor ili neka druga izvanredna situacija pa izrada potraje koji dan duže! Hrvatski klub putnika d.o.o. ne odgovara za izvanredne situacije zbog kojih ambasada može prolongirati dobivanje vize. No, najčešće, računajte da su nakon ishođenja vize potrebna tri radna dana da pošiljka stigne na Vašu adresu + jedan dan da evidentiramo uplatu u knjigovodstvu!
 

6. Gdje mogu preuzeti evizu​?
Vizu s putovnicom Vam šaljemo preporučeno direktno na Vašu adresu koju ste dogovorili s djelatnikom agencije!
 

7. Kako izgleda viza?
Viza se dobije putem maila te se isprinta i prilikom dolaska u Tajland se preda službeniku zajedno s putovnicom.


8. Koliko vremenski vrijedi turistička viza za jedan ulazak?
Dozvola boravka za turističku vizu za jedan ulaz je 60 dana, a viza vrijedi 3 mjeseca. Multiple entry viza vrijedi za višestruke ulaske u zemlju u periodu od 6 mjeseci. Tranzitna viza vrijedi za jedan ulaz, valjanost 3 mjeseca, a non-immigrant viza ima dozvolu boravka od 90 dana.

 

Formular za dobivanje vize preuzmite ovdje.

 

Želimo Vam sretan put i dobar provod na Tajlandu!


OBRAZAC ZA POSREDOVANJE VIZE:


 

Vaši će se osobno podaci obrađivati u skladu sa našom Izjavom o zaštiti privatnosti.Podaci za dostavu vize:

Način dostave:


* dozvoljene su samo datoteke u formatu JPG ili PDF
** Osobna fotografija sa bijelom pozadinom
*** sva polja su obavezna