ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Program Croatian Travel Festivala 2019.

 

Program Croatian Travel Festivala 2019.

 

Jeste li nestrpljivo čekali program ovogodišnjeg #CTF2019?! Napokon je tu :)

Po prvi put u trajanju od 7 dana s nikad bogatijim programom, novo izdanje Festivala očekuje vas u Šibeniku od 20. - 26. svibnja!

Oslobodite raspored jer vas očekuju 33 predavača u 23 predavanja na 4 lokacije! Uz to smo vam pripremili gastro i eko radionicu, sajam putopisne knjige, projekciju dokumentarnog filma, putopisni kviz, ali i koncert grupe Pavel s kojim vas časti Žuja. 

Od petka do nedjelje na Festivalskim pozornicama izmjenjivati će se poznata i manje poznata imena u svijetu putovanja, a posebno bismo izdvojili svečanu dodjelu nagrade "Dijana Klarić" koja će se dodijeliti u pet kategorija već šestu godinu za redom, ekološku radionicu za djecu s Domagojem Jakopovićem Ribafishem i Gastro radionicu Chef's stage by Rudolf Štefan.
Zvuči li vam dobro? I nama :) 

Posebno smo ponosni ove godine na vrhunac Festivala koji će se održati na Tvrđavi sv. Mihovila s početkom u 20:00 sati, a to nećete htjeti propustiti. Legenda hrvatskog novinarstva i poznati putnik Goran Milić vraća se u Šibenik. Ne samo da bi nam donio dojmove i iskustva sa svog putovanja na Kubu, već se vraća i u ulogu novinara i to velikom imenu britanskog novinarstva i putniku Levisonu Woodu!

Nagrađivani novinar i avanturist ispričat će nam više o svojoj ekspediciji "Walking The Himalayas" koju ste imali priliku vidjeti na HRT-u i na Discovery Channel!

Cijeli program festivala će se prenositi live preko facebook stranica Croatian Travel Festival, Hrvatski klub putnika i Putnička groznica.


Osmo izdanje Croatian Travel Festivala ove će godine nadmašiti sva dosadašnja izdanja!

Kroz 23 zanimljiva predavanja s 33 predavača na 4 prekrasne lokacije (klub Azimut, tvrđava sv. Mihovil, Trg Ivana Pavla II, Trg 4 bunara) ovogodišnji Festival svojim posjetiteljima će od 21. - 26. svibnja 2019. godine približiti uzbudljivi svijet putovanja.

Prva dva dana festivala rezervirana su za ekološki projekt Hrvatskog kluba putnika "Adria Aid - Za čisti Jadran". Projekt će započeti 13. svibnja velikom akcijom čišćenja podmorja šibenske obale. Kroz period od 15 dana čišćenje obale od mula Krke do plaže Banj predvoditi će šibenski ronilački centar Mediterraneo i klub Dolac, uz vikend gostovanja ronilačkih klubova P.I.K.Mornar (Split), R.K. Špinut (Split), U.P.A. Rostum (Split), R.K.Marsonija (Slavonski brod), R.K. Dubrovnik, C.P.A. Pula, K.P.A.Karlovac, K.P.A. Vodomar (Duga Resa), R.K. Geronimo (Zagreb) i R.K. Submania (Zagreb).

Na sudjelovanje su pozvani i zainteresirani volonteri, a prijaviti se mogu putem maila info@hrvatskiklubputnika.com, te prvih 10 prijavljenih od Hrvatskog klub putnika dobiva poklon bon za Zipline avanturu u kanjonu Čikole i ulaznicu za predavanje Gorana Milića i Levison Wooda na tvrđavi sv.Mihovila. Akciju će popratiti i edukativni dio projekta, koji će uključiti okrugli stol na temu problema mikroplastike u moru, projekciju filma „A Plastic Ocean“, ekološke radionice za djecu te predavanja aktera iz područja ekologije, ronjenja te održivog turizma. Sav prikupljeni otpad bit će po završetku akcije predan na reciklažu.

Treći dan festivala obilježiti će izložba putopisne fotografije Jurice Galića, te putopisni kviz dok će četvrti dan publika čuti tri priče šibenskih avanturista i putnika s njihovih ekspedicija. Od petka do nedjelje na festivalskim pozornicama izmjenjivat će se poznata i manje poznata imena u svijetu putovanja, održat će se šesta po redu dodjela nagrada Dijana Klarić te koncert grupe Pavel s kojim vas časti Žuja

Posebna poslastica za sve i vrhunac ovogodišnjeg Festivala održat će se na najljepšoj pozornici - Tvrđavi sv. Mihovila! Tamo vas očekuje istinski "clash of the titans" u novinarskom i putničkom svijetu! Predavanje Gorana Milića i Levisona Wooda!

Levison Wood nagrađivani je britanski autor i putnik koji svojim ekspedicijama doista nadahnjuje, a tema njegovog predavanje bit će "Walking the..." trilogija, posebice "Walking The Himalayas" koju ste mogli vidjeti na HRT-u. Bit će to doista večer za pamćenje u društvu dva barda novinarstva i živopisna svjetska putnika. 

Projekt Festivala i ove godine podržava Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika, Nacionalni park Krka, Qatar Airway, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Nacionalni park Kornati, Ožujsko pivo te ponosni partneri javna ustanova "Tvrđava kulture Šibenik" i klub Azimut!

 

 

PROGRAM 8. CROATIAN TRAVEL FESTIVALA
20.-26.05.2019. ŠIBENIK

 
 
1. dan festivala – PONEDJELJAK  20.05. 2019. – "ADRIA AID – Za čisti Jadran"
 
18:45h, Predstavljanje petnaestodnevne akcije čišćenja podmorja šibenske obale
 
19:00h, Okrugli stol [Kako zaštititi more? Mikroplastika – ekološki problem 21. stoljeća]
Gosti predavači panela na kojem će se raspravljati o ekološkim problemima današnjice su: dr. sc. Pero Tutman, (Institut za oceanografiju i ribarstvo), dr.sc. Melita Mokos (Sveučilište u Zadru), Donat Petricioli, dipl. ing. biologije i ekologije (D.I.I.V. d.o.o.), Petra Andrić (Greenpeace) i Katarina Gregov (Za Zlarin bez plastike). Pridružite nam se u ovoj velikoj i važnoj raspravi u ponedjeljak, 20. svibnja u 19 sati, u galeriji kluba Azimut!
 
• 20:30h, Projekcija filma - [A Plastic Ocean]
Pridružite nam se na projekciji dokumentarca koji progovara o problemu nagomilavanja plastičnog otpada u oceanima. Projekcija će se održati u galeriji kluba Azimut 21. svibnja u 20:30!

 
 
2. dan festivala  UTORAK  21.05.2019. – "ADRIA AID – "Za čisti Jadran"
 
18:00h, Emil Lemac i Dalibor Martinović - [Ronjenje jučer, danas, sutra]
Pioniri podvodne arheologije i ronjenja – Emil Lemac i Dalibor Martinović prikazat će vam uzbudljivi svijet ronjenja. Počevši od prošlosti, govorit će i o budućnosti ronjenja u svijetu u kojem potražnja za ovom aktivnošću sve više raste. Pridružite nam se na ovom zanimljivom predavanju u galeriji kluba Azimut, 21. svibnja u 18 sati!
 
19:00h, Luka Tomac - [Priče s prve linije klimatskih promjena - 1°C Rising]
Od najvećih svjetskih rudnika ugljena u Kolumbiji i Njemačkoj, preko toksičnih rijeka u Nigeriji – više od 20 zemalja priča svoju priču o posljedicama globalnog zatopljenja kroz iskustva Luke Tomca i njegovu knjigu „1°C Rising“. Njegova svjedočanstva s globalnog sjevera i juga poslušajte 21. svibnja s početkom u 19 sati u galeriji kluba Azimut!
 
20:00h, Dražen Grgić - [Čisto more, čisto srce - 2.000 milja Mediteranom]
Šibenski liječnik i avanturist zaputio se jedrilicom od Kornata do Brazila kako bi upozorio na potrebu zaštite mora od zagađenja plastikom. Njegova akcija pod motom "Čisto more, čisto srce" bila je posvećena upravo zaštiti mora te morske flore i faune. Što je na tom putu otkrio, zašto je bio primoran vratiti se i tko je odgovoran za veliko onečišćenje mora koje je kolijevka našeg života doznajte u utorak, 21. svibnja, u 20 sati u galeriji kluba Azimut!
 
 
 
3. dan festivala – SRIJEDA 22.05.2019.
 
19:00h, Jurica Galić Juka - [Svjetla i boje Bharata Varsha]
Festival svjetla Diwali i festival boja Holi atrakcije su za mnoge svjetske putnike koje vas pozivaju da ih posjetite nevjerojatnim fotografijama. Dva putovanja u sjevernu i istočnu Indiju za vrijeme ova dva festivala osnivača udruge The Mladichi i velikog svjetskog putnika Juricu Galića Juku ostavila su impresioniranim. Ako ste ikada promislili otići u Indiju pridružite se Juki u galeriji kluba Azimut 22. svibnja u 19:00 i doznajte sve informacije iz prve ruke!
 

[People of the world]
Nakon predavanja Jurice Galića Juke moći ćete razgledati izložbu njegovih fotografija koje je snimio na svojim svjetskim putovanjima. Profesionalni fotograf i autor putopisnih članaka omiljen je među publikom Festivala upravo zbog svojih fotografija koje snažno dočaravaju svaku destinaciju koju je posjetio, ali i živopisnog, autentičnog te zabavnog prenošenja doživljaja destinacije. 
 

20:30h, Putopisni kviz u suradnji s „Kviz udrugom Šibenik“
Usudite li se testirati svoje znanje? Ma dajte, nije to ništa strašno! ;) Pridružite nam se u testiranju naših putopisnih znanja u klubu Azimut, 22. svibnja s početkom u 20:30 sati! Najbolje očekuju sjajne nagrade:  godišnja ulaznica za NP Krka, poklon bon za Zipline Šibenik u kanjonu rijeke Čikole i gajba Žuje za svakog člana pobjedničkog tima.
 
 
 
4. dan festivala – ČETVRTAK  23.05.2019. – "Šibenčani po svijetu"
 
18:30h, Antonija Jadrijević, Joso Gracin i Leonardo Grubelić  - [Više od uspona: Mihovilci na vrhu Afrike i Južne Amerike]
Članovi HPK-a Sveti Mihovil – Antonija Jadrijević, Joso Gracin i Leonardo Grubelić podijelit će s vama svoja iskustva s tri ekspedicije po najvećim planinama Afrike i Južne Amerike! Poslušajte njihove doživljaje 23. svibnja u galeriji kluba Azimut, s početkom u 18:30!
 
19:30h, Rudolf Štefan - [Gastronomija kao perjanica Kambodže i Vijetnama]
Egzotične destinacije poput Kambodže i Vijetnama golicaju maštu svjetskih putnika, ne samo turističkim atrakcijama već i bogatom gastronomskom ponudom. Svoje osobno turističko, ali i gastronomsko iskustvo posjeta ovim zemljama s vama će podijeliti chef Rudolf Štefan, koji sa svojim restoranom Pelegrini već 10 godina obogaćuje gastronomsku ponudu grada Šibenika. Pridružite nam se na ovom zanimljivom predavanju u četvrtak, 23. svibnja u galeriji kluba Azimut, s početkom u 19:30!
 
20:30h, Lorenzo Ujević - [Moji afrički prijatelji]
Doživjeti Afriku očima njenih stanovnika, iskustvo je koje vas obilježi za čitav život. Svoje iskustvo volontiranja, vrijeme provedeno s lokalnim stanovništvom te uspon na Kilimandžaro, opisat će vam Lorenzo Ujević 23. svibnja u galeriji kluba Azimut, s početkom u 20:30!
 
 
 
5.dan festivala – PETAK  24.05.2019.
 
18:30h, Iva Znaor - [Crvena Namibija]
Prošetati Gradom duhova, penjati se na najviše dine svijeta, biti gost u Himba plemenu i kraj auta promatrati lava dok spava – samo su dio namibijske avanture Ive Znaor, dugačke gotovo 5000 km. Svoje doživljaje Iva će podijeliti s nama 24. svibnja na Trgu Ivana Pavla II (Mala loža), s početkom u 18:30!
 
19:30h, Igor Boraska - [Hod po rubu Viktorijinih slapova]
Spektakularni Viktorijini slapovi s razlogom se nalaze na UNESCO-vu popisu Svjetske baštine, a svojom impresivnom širinom od čak 1,5 kilometara impresionirati će svakog posjetitelja rijeke Zambezi. Igor Boraska s vama će rado podijeliti svoje iskustvo posjeta ovom spektakularnom čudu prirode 24. svibnja u 19:30, na Trgu Ivana Pavla II (Mala loža)!
 
20:30h, Domagoj Jakopović Ribafish - [RokOtok]
Ako još niste čuli za projekt RokOtok, evo idealne prilike da se informirate! U periodu od 1. srpnja do 1. rujna Ribafish će plivanjem pokušati spojiti svih 50 hrvatskih naseljenih otoka. Ovaj maraton posvetit će svom preminulom sinu Roku, s vjerom kako će projekt potaknuti bolju povezanost otoka i obale, kao i roditelja i djece. Više o svemu poslušajte 24. svibnja na Trgu Ivana Pavla II (Mala loža), s početkom u 20:30!
  
21:30h,  [Svečana dodjela nagrade „Dijane Klarić“]
U spomen prerano preminule šibenske putnice i fotografije, Hrvatski klub putnika i ove će godine dodijeliti nagradu „Dijane Klarić“ u 5 kategorija: najbolji putopis, najbolja putopisna fotografija, najbolji putopisni film, najbolji projekt te putnik godine. Pridružite nam se na svečanoj ceremoniji dodjele 24. svibnja na Trgu Ivana Pavla II (Mala loža), s početkom u 21:30!
 
23:00h, [ŽUJA vas časti koncertom grupe Pavel]
Za kraj petog dana festivala Žuja vas časti koncertom grupe Pavel! Svima znane hitove, poput „Čuvaj me“, „Zbog tebe“ i „Poslije nas“, ali i brojne druge pjesme; Tonka, Aljoša i ostatak njihove vesele družine izvodit će za vas u klubu Azimut. Vidimo se u 23 sata!
 
 
 
6.dan festivala –  SUBOTA   25.05.2019.
 
09:00h, [Adria Aid] - okupljanje volontera  ispred kluba Azimut. 
Posljednji dan čišćenja šibenskog podmorja u sklopu akcije "Adria Aid - Za čisti Jadran" započinje sastankom sa svim volonterima koji su se prijavili za sudjelovanje u ovoj najsveobuhvatnijoj akciji. Uz njihovu pomoć i pomoć 11 ronilačkih klubova iz cijele Hrvatske očistiti ćemo predio od mula Krke do plaže Banj!
 
10:00h,  [Eko radionica s Ribafishem i Play2day timom] - ekološka radionica za djecu 
Svima omiljeni Domagoj Jakopović Ribafish povest će mališane u ekološku avanturu, gdje će kroz igru i zabavu naučiti mnogo toga o očuvanju našeg planeta. Domagoju će se pridružiti tim iz Play2day koju su pripremili sjajne igre za klince, te tim iz NP Krka koji će djeci održati svoju ekološku radionicu. Dovedite svoju djecu u subotu, 25. svibnja na travnjaku ispred kluba Azimut, s početkom u 10:00 sati! Učinimo nešto dobro za našu prirodu – zajedno!
 
10:30h, Lara Kapović - [Kako putovanje na Bali može biti povoljnije od ljetovanja u Hrvatskoj?]
Putovanje na daleki Bali možda zvuči mnogo skuplje i egzotičnije od ljetovanja u Hrvatskoj, ali u praksi ne mora nužno biti tako. Lara Kapović, novinarka i travel blogerica, putovati je počela za vrijeme studija. Pobijedivši na putopisnom natječaju agencije STA putovanja, počinje i pisati o svojim putovanjima, prvo za agenciju, a kasnije pokreće i svoj blog Curious Journey List. Kako što povoljnije putovati u daleke destinacije, a pritom se odlično zabaviti, na primjeru svog putovanja na Bali otkriti će vam u galeriji kluba Azimut, 25. svibnja s početkom u 10:30!
 
11:30h, Klara Pinjuh - [Iksicom po svijetu]
Da studentski budžet i brojna putovanja itekako mogu zajedno, dokazala je Klara Pinjuh. Kako putovati u skladu s financijskim mogućnostima jednog studenta, otkrit će vam u subotu 25. svibnja u galeriji kluba Azimut, s početkom u 11:30!

 
18:30h, Boris Veličan i Dušan Bućan - [Od stana do stana]
Podizanje stogodišnje jurte u Tadžikistanu, kokboru na konjima u Kirgistanu ili kupanje u ledenom sibirskom jezeru – sve ovo i mnogo više doživjeli su Boris Veličan i Dušan Bućan na svom proputovanju Centralnom Azijom! Više detalja saznat ćete u subotu 25. svibnja na Trgu Ivana Pavla II (Mala loža), s početkom u 18:30!
P.S. Pripremili su vam i video materijale. ;)
 
20:00h, Goran Milić - [Cuba SI, Cuba NO]
Nakon 60 godina borbe za socijalističko društvo pravde i jednakosti, koliko se postiglo? Kako žive Kubanci, u državi koju svake godine posjeti između 4 i 5 milijuna turista? Brojne zanimljivosti o prvoj komunističkoj zemlji na Zapadu ispričat će vam Goran Milić 25. svibnja na Tvrđavi sv. Mihovila, s početkom u 20:15!
 
21:30h, Levison Wood - [Walking The Himalayas]
Svima poznati dokumentarac emitiran je HRT-u, a njihov kreator, nagrađivani novinar Levison Wood dolazi na Tvrđavu sv. Mihovila ispričati priču o svojim putovanjima. Njegovi poduhvati poznati kao "Walking The..." trilogija zvuče gotovo nestvarno, a koliko je to zapravo stvarno i impresivno doznat ćete iz prve ruke 25. svibnja na Tvrđavi sv. Mihovila, s početkom u 21:30! Tko je bolji sugovornik Levisonu nego Goran Milić - morate priznati, ovo će biti jedan jako zanimljiv intervju.
 

[ULAZNICE]
Ulaznicu za ovaj jedinstveni event možete kupiti po cijeni od 70 kuna putem online sustava Eventim i Croatia Tickets, te na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava (ulazi tvrđava sv. Mihovila i Barone te City Point šibenskih tvrđava - Don Krste Stošića 1, Šibenik). 

Eventim: http://bit.ly/CroatianTravelFestival_Eventim
Croatia Tickets: http://bit.ly/CroatianTravelFestival_CroatiaTickets

Svim članovima Kluba prijatelja šibenskih tvrđava osigurali smo gratis ulaznicu za događaj! U City Pointu uz predočenje važeće članske iskaznice vlasnici individualnih mogu preuzeti jednu, a vlasnici obiteljskih mogu preuzeti dvije ulaznice! 

Festivalske putovnice zainteresirani mogu preuzeti od 15. svibnja u City Pointu tijekom radnog vremena (ponedjeljak petak 9 – 16 sati, subota 9 – 14 sati), te na predavanjima koja će se održati tijekom festivalskih dana. Na svakom predavanju gosti dobivaju pečate - knjižicu sa 3 prikupljena pečata moći će zamijeniti za gratis ulaznicu u City Pointu, najkasnije na dan predavanja, 25. svibnja, u 16 sati.

 
 
7.dan festivala – NEDJELJA  26.05.2019.
 
10:30h, Gastro radionica - [Chefs' Stage by Rudi Štefan]
Zamamni mirisi, okusi i boje azijske kuhinje primamljivi su mnogima pa im odoljeli nisu niti kuhari konobe i vinoteke Pelegrini! Njihov chef, Rudolf Štefan i njegov team uputit će vas u sve male tajne pripreme vrhunskog azijskog jela u nedjelju, 26. svibnja, s početkom u 10:30 na Trgu 4 bunaraulaz uz akreditaciju. Broj sudionika na radionici ograničen je na 10 osoba. Svi vi imat ćete priliku osvojiti akreditaciju putem Instagram objave na našem profilu! Zapratite nas.
 
09:30h – 13:30h, održat će se mini sajam putopisne knjige ispred kluba Azimut
 
[Kava s putnicima]
Jutarnja predavanja na travnjaku ispred Azimuta ove su godine još jedno osvježenje Festivala. Poznati putnici jako dobro znaju da je nedjeljno jutro posebno opušteno pa će vam u tom duhu, opušteno, ispričati svoje putešestvije. Iva i Branko Krčmar, Oscar Piljek i Jasen Boko čekaju vas na kavi od 10:00 do 13:00 sati.
 
10:00h,  Iva i Branko Krčmar - [S Putoholičarima u Sjevernu Koreju]
Kako se živi u jednoj od najzatvorenijih zemalja na svijetu? Zašto se novine ne smiju presavinuti i zašto se ne nose traperice? Kakav je osjećaj kada te na stadionu bodri 50 000 ljudi? Ovo i još hrpu zanimljivih informacija o Sjevernoj Koreji moći ćete pitati Putoholičare u nedjelju 26. svibnja, u 10:00 sati na travnjaku ispred Azimuta
 
11:00h, Oscar Piljek - [Ekspedicija 7 milja]
Biciklom prevaliti put dug 12 750 kilometara kako bi surfali obalom Atlantskog oceana u Maroccu, pothvat je vrijedan divljenja. Upravo je zato, Oscar Piljek svoje i doživljaje svog suputnika Ivana Saganića pretočio u putopis „Ekspedicija 7 milja“. Više o njihovoj 213 dana dugoj avanturi saznajte u nedjelju 26. svibnja na travnjaku ispred Azimuta, s početkom u 11:00!  
 
12:00h, Jasen Boko - [Za Che Guevarom od Patagonije do Kube]
Kakve su patnje patagonskog Werthera, zašto je Che Argentini važniji od Messija, kako su istrijebljeni „Indijanci“ i zašto Kolumbija i danas voli Escobara, samo su neke od tema priče Jasena Boke o uzbudljivom kontinentu. Popijte kavu s njim na travnjaku ispred Azimuta u nedjelju 26. svibnja u 12:00 sati
 
14:00h, [Besplatno razgledavanje povijesnog dijela Šibenika]
I ove godine u  suradnji s Turističkom zajednicom grada Šibenika i Udrugom vodiča Mihovil, organizirali smo besplatno razgledavanje povijesnog djela Šibenika. 
Polazna točka za sve zainteresirane je klub Azimut!
 
17:30h, Suzana Serdar Lunić - [Putovanja s najmlađima]
Putovanja s mališanima mogu biti velika avantura, ali i veliki izazov. Zašto i kako putovati s djecom te odgovore na sva ostala važna pitanja vezana uz putovanja s najmlađima, dat će nam mama Suzana, tata Mate te njihova djeca Rio (6) i Lu (3) u nedjelju 26. svibnja u galeriji kluba Azimut, s početkom u 17:30!
 
18:30h, Nenad Vlahović - [Jedrilicom po svijetu]
Kako zov dalekih obala utječe na čovjeka najbolje zna Nenad Vlahović. Putovanja su ga privlačila još od studentskih dana, ali tek u zrelijoj dobi odlučio se na pravi pothvat – gradnju jedrilice vlastitim rukama. Desetogodišnji trud se isplatio, a Nenad je svojom „Jamnicom“ oplovio svijet. Zgode i nezgode s njegova putovanja poslušajte 26. svibnja u galeriji kluba Azimut, s početkom u 18:30!
 
19:30h, Slaven Škrobot - [Mogu i ja!]
Daleka putovanja uvijek traže dozu hrabrosti i odvažnosti putnika, a posebno onda kada taj put za nas može biti i nešto teži. Jedan takav odvažan putnik naš je Slaven Škrobot, koji će s nama podijeliti svoju priču o putovanju u invalidskim kolicima – od planiranja puta do izvedbe. Poslušajte njegovo predavanje 26. svibnja u galeriji kluba Azimut, s početkom u 19:30!
 
20:30h, Vedran Buble - [Japan – posljednja tvrđava drugačijosti]
Trešnjin cvijet – simbol Japana, dominira vizurom japanskih gradova od kraja ožujka pa sve do početka svibnja. Upravo u tom periodu Zemlju izlazećeg Sunca posjetio je Vedran Buble. Njegovo iskustvo Japana u proljeće zatvorit će ovogodišnji Festival 26. svibnja u galeriji kluba Azimut, s početkom u 20:30!

 

Organizator:
Hrvatski klub putnika

Generalni pokrovitelji:  
Grad Šibenik, Turistička zajednica Grada Šibenika i Nacionalni park Krka
 
Službena zrakoplovna kompanija:
Qatar Airways

Glazbeni  pokrovitelj festivala:
Ožujsko pivo

Zlatni sponzor:
Turistička zajednica Šibensko-kninske županije

Partner festivala:
Javna ustanova "Tvrđava kulture" 


 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: