ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Vijetnam - Zemlja bezvremenskog šarma

 

Vijetnam - Zemlja bezvremenskog šarma

 

Program uključuje najbolje od Vijetnama, a krećemo od najvećeg vijetnamskog grada - Ho Chi Minha kojeg mnogi znaju pod starim imenom Saigon. Nevjerojatne prirodne ljepote koje zatim otkrivamo tijekom vožnje deltom vijetnamske rijeke Mekong ili tijekom dana koji su slobodni za uživanje na predivnim plažama, nemoguće je doživjeti bilo gdje drugdje na svijetu. Za one željne #instalicious fotografija ovaj je program putovanja idealan izbor!

Nakon istraživanja fenomenalnog Ho Chi Minha i njegove okolice, krećemo prema sjeveru! Očekuje nas drugi dio putovanja gdje će biti mogućnosti za kupanje u Hoi Anu čija je stara gradska jezgra pod zaštitom UNESCO-a. Put nas dalje vodi prema glavnom gradu Vijetnama, predivnom Hanoiju iz kojega krećemo na brodsku avanturu prema Halong Bayu - najpoznatijem biseru dugačke vijetnamske obale.

Krenite na put s Hrvatskim klubom putnika i otkrijte Vijetnam - indokinesku državu koja se sve više otvara turizmu. Obojena lepezom boja, mirisa i zvukova, destinacija koja Vas neće ostaviti ravnodušnima!
 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

1.dan (29.04.2023.) ZAGREB – DOHA – HO CHI MINH 
Sastanak u zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova na liniju za Dohu u 16:30h s predviđenim dolaskom u 23:50h. Nastavak putovanja prema Ho Chi Minhu, predviđen polazak je u 02:35h (+1) s predviđenim dolaskom u 14:25h (+1).


2.dan (30.04.2023.) HO CHI MINH
Po dolasku slijedi transfer i smještaj u hotel. Kratki odmor i odlazak na zajedničku večeru u jednu od obližnjih „backpackerskih“ ulica. Navečer predlažemo odlazak na fakultativno noćno krstarenje rijekom Saigon. Noćenje.


3.dan (01.05.2023.) HO CHI MINH 
Nakon doručka polazak u razgledavanje grada: Reunification Palace (bivša predsjednička palača), Muzej Vijetnamskog rata, zgrada pošte, obilazak najpoznatije tržnice Ben Thanh, kineske četvrti, flower& pet market. Slobodno vrijeme, noćenje. 


4.dan (02.05.2023.) HO CHI MINH 
Nakon doručka, odlazak na izlet do Cu Chi tunela koji su bili skrovište Vijetkongovaca, protežu se na 200 km pod zemljom, te ćete imati priliku ući u njih i provlačiti se tunelom više od 100 metara. Nakon tunela tko bude imao želju može pucati iz raznog oružja na vojnom poligonu. Povratak u hotel, kratki odmor nakon čega krećemo na nezaboravnu fakultativnu vožnju skuterima po Ho Chi Minhu da osjetite doživljaj vožnje u grad sa najviše skutera na svijetu (vožnja s vozačem). Noćenje.


5.dan (03.05.2023.) HO CHI MINH 
Nakon doručka odlazak na jedan od izleta na deltu rijeke Mekong. Do delte ćemo proći ruralnim dijelom Vijetnama, uživati u idiličnim prirodnim ljepotama, doživjeti svakodnevnicu vijetnamskih ljudi koji žive na selima, degustirati lokalne gastronomske specijalitete i uživati u sezonskom voću, voziti se u kajacima po rukavcima rijeke Mekong. Povratak s izleta u večernjima satima. Noćenje.


6.dan (04.05.2023.) HO CHI MINH – DA NANG – HOI AN
Doručak. Transfer do zračne luke i let do Da Nanga s predviđenim polaskom u 13:30h, dok je dolazak predviđen u 14:50h. Po dolasku u Da Nang slijedi transfer do Hoi Ana, grada koji je uvršten na UNESCO-ovu listu. Smještaj u hotel, slobodno vrijeme za šetnju starim dijelom grada. Noćenje. 
 

7. dan (05.05.2023.) HOI AN
Nakon doručka odlazak na fakultativno jutanje razgledavanje grada, obilazak stare gradske jezgre i prekrivenog japanskog mosta s budističkom pagodom. Nakon obilaska grada odlazimo na neizostavnu trosatnu ugodnu bicycle tour. Tijekom ture se prolazi kroz prekrasna rižina polja, Tra Que selo, Chuc Thanh pagodu. (Napomena: bicikli su za jednu osobu i tura nije fizički zahtjevna!) Noćenje. Slobodno vrijeme i noćenje.
 

8. dan (06.05.2023.) HOI AN – DA NANG – HANOI
Doručak. Slobodno vrijeme do transfera na aerodrom. Transfer do zračne luke do Da Nanga i ukrcaj na let za Hanoi s predviđenim polaskom u 11:20h, dok je dolazak u Hanoi predviđen u 12:40h. Po dolasku u Hanoi slijedi transfer do hotela, smještaj po sobama. Slobodan nastavak dana, odlazak na zajedničku večeru i druženje. Noćenje.


9. dan (07.05.2023.) HANOI
Doručak i smještaj u hotel. Odlazak na fakultativno razgledavanje grada kako biste imali priliku osjetiti i doživjeti svakodnevnicu života u ovome gradu. Razgled grada kreće iz Mauzoleja Ho Chi Minha i muzeja kako bismo vidjeli posljednje počivalište velikog "ujaka Hoa" kako ga zovu Vijetnamci. Potom posjećujemo One Pillar Pagodu - važan simbol stanovnicima Hanoija. Razgled se nastavlja do taoističkog hrama, budističke pagode, sela koje je poznato po izradi posuđa, etnološkog muzeja, prvo vijetnamsko Sveučilište, Hoan Kiem jezero, a završavamo u staroj četvrti Hanoija U večernjim satima moguć fakultativni odlazak na „Water Puppet Teatar“ – na kojem se lutke u predstavi nalaze u vodi, dok se glumci koji njima upravljaju nalaze nekoliko metara iza njih i koje ne vidite. Čitav spektakl se odvija uz pratnju orkestra i autentične muzike te ovako, na vrlo zanimljiv način, imate priliku upoznati vijetnamsku kulturu, povijest i umjetnost. Povratak u hotel, noćenje.


10. dan (08.05.2023.) HANOI – HALONG BAY
U jutarnjim satim transfer do Halong Citya odakle se ukrcavamo na brod gdje nas dočekuje kapetan broda s pićem dobrodošlice. Slijedi cruising kroz Halong bay prema uvali Lan Ha, a prolazimo kroz Ba Hang ribarska sela, Dinh Huong otočiće, Fighting Cock Rock. U poslijepodnevnim satima slijedi posjet otoku Titop na kojemu se odvažni mogu iskušati u penjanju na stijene, a oni malo manje hrabri u izležavanju na plaži. Nakon otočića slijedi plivanje i kayaking od 45 minuta kroz Lan Ha lagunu. Slijedi nastavak vožnje kruzerom do Luom Boa gdje ćemo se usidriti i provesti noć. Po povratku na brod uživamo u maloj zabavi uz vijetnamski čaj i svježe voće nakon čega slijedi večera i romantično provedeno vrijeme na brodu u suton. Mogućnost plesa, pjesme, gledanja filma ili - karaoka! Noćenje na brodu.


11. dan (09.05.2023.) HALONG BAY – HANOI
Ranoranioci su dobrodošli na palubi da prisustvuju izlasku sunca, što je odličan način da se napunite energijom za sve današnje avanture. Biti ćete fascinirani Halong Bayom u ranim jutarnjim satima, dok budete uživali u kavi, čaju, soku ili zaronu u smaragdnom moru. Za prave ranoranioce slijedi Tai Chi vježbanje te polagani povratak prema Halong uvali. Na putu pristajemo u Me Cung spilji o kojoj ćete čuti mnoge legende uz divljenje mnogobrojnim stalaktitima i stalagmitima. Nakon što istražimo spilju slijedi kratka pouka o vijetnamskoj kuhinji te ručak. Po povratku u Hanoi slobodno vrijeme. Noćenje.


12. dan (10.05.2023.) HANOI – DOHA 
Doručak, slobodno vrijeme za vlastiti program do transfera na aerodrom u 15.30h. Polijetanje zrakoplova na liniji za Dohu, predviđen je u 19.30h s predviđenim dolaskom u 22.50h.


13. dan (11.05.2023.) DOHA – ZAGREB
Nastavak putovanja s predviđenim polaskom iz Dohe u 02.00h i predviđenim dolaskom u Zagreb u 06.55h.


 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Cijena organizacije putovanja uključuje:

 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Ho Chi Minh - Da Nang 
 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Da Nang - Hanoi 
 • četiri noćenja u Ho Chi Minhu u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • dva noćenja u Hoi Anu u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • tri noćenja u Hanoiju u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • transfere po programu putovanja
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije i pripreme putovanja 
 • jamčevinu

 

Cijena zrakoplovne karte uključuje:

 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Zagreb - Ho Chi Minh (Qatar Airways - aviokompanija, s presjedanjem u Dohi)
 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Hanoi - Zagreb (Qatar Airways - aviokompanija, s presjedanjem u Dohi)

 

Cijena putovanja ne uključuje:

 • izradu viza za Vijetnam (mogućnost posredovanja agencije)
 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima na engleskom jeziku (informativne cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu u iznosu od 260,00  EUR
 • doplatu za hotel u Hanoiju u slučaju da se ne ide na izlet Halong Bay
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"

 

Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Policu možete ugovoriti preko naše agencije prilikom prijave na putovanje.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata
 • Organizator ima obvezu pružiti odgovarajuću pomoć putniku u poteškoćama, a osobito u izvanrednim okolnostima, u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći. Ako je putnik poteškoću prouzročio namjerno ili nepažnjom, organizator može za pomoć u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći, ili pri uspostavljanju daljinske komunikacije i pri pronalaženju alternativnih putnih aranžmana naplatiti razumnu naknadu koja ne može biti viša od stvarnih troškova organizatora.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • Hrvatski klub putnika nema obavezu spajati solo putnike/putnice u zajedničku sobu radi smanjenja troškova. Sve solo putnike/putnice pokušat ćemo spojiti s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu, i to najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje. U slučaju da se od 45 dana prije putovanja do polaska na putovanje ipak prijavi solo putnik/putnica, Hrvatski klub putnika će u potpunosti vratiti uplaćeni novac za nadoplatu za jednokrevetnu sobu solo putniku/putnici koja je izvršila uplatu za navedeno. Za spajanje solo putnika/putnica potrebno je odobrenje oba solo putnika/putnice. Ukoliko drugi putnik/putnica odbije spajanje s drugim solo putnikom/putnicom, Hrvatski klub putnika nema obaveza prema drugom solo putniku/putnici, već putnik/putnica mora nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Putnik može raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana uz plaćanje primjerene naknade za raskid ugovora ili, prema potrebi, standardnih naknada za raskid ugovora koje zahtijeva organizator.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija smještajnog kapaciteta odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. 
 • U slučaju promjene tečaja većeg od 1.5% u odnosu na kalkulirani tečaj, agencija zadržava pravo promjene cijene (cijene su formirane prema prodajnom tečaju eura Privredne banke Zagreb d.d. na dan 12.12.2022.).
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Rok u kojem će putnik biti obaviješten o otkazivanju putovanja ako za putovanje nije prijavljen dovoljan broj putnika je 20 dana prije početka putovanja.
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
 • Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.
 • Minimalan broj putnika: 14 

 

Dodatne napomene vezane za putovanje:

 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Vijetnam je potrebna, za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik (mogućnost posredovanja agencije).
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Hotel u Ho Chi Minhu nalazi se u centru grada - "District 1", gosti na raspolaganju imaju restoran.
 • U Hoi Anu u Belle Maison Hadana Hoi An Hotelse 4*. Gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, spa and wellness centre, restoran i bar.
 • U Hanoiju Rex Hanoi Hotel 4*. Gosti na raspolaganju imaju unutarnji bazen, spa and wellness centre, restoran i bar.
 • Sobe u svim hotelima su dvokrevetne s odvojenim ili bračnim krevetima.
 • Svi hoteli imaju besplatan wifi.
 • Osoba na trećem ležaju: na upit.
 • Primjetna je razlika u standardu, običajima, usluzi i prijevoznim sredstvima .
 • Za letove Zagreb - Doha - Zagreb, aviokompanija Qatar Airways koristi ove tipove zrakoplova Airbus A320 / A320p / A321.
 • Za let Doha - Ho Chi Minh, aviokompanija Qatar Airways koristi ovaj tip zrakoplova Boeing 777-300ER (twin-jet)
 • Za let Ho Chi Minh - Da Nang, lowcost aviokompanija VietJet Air koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A321 (twin-jet) (obrok nije uključen na letu). 
 • Za let Da Nang - Hanoi, lowcost aviokompanija VietJet Air koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A321 (twin-jet) (obrok nije uključen na letu). 
 • Za let Hanoi - Doha, aviokompanija Qatar Airways koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A330-300 (twin-jet)
   

Brigu o vizama prepustite našem VIZNOM ODJELU.
 

Informativne cijene fakultativnih izleta po osobi:

 • Fakultativni izlet City tour Ho Chi Minh - 20,00 eura (u cijenu je uključeno: privatni prijevoz i lokalni vodič / u cijenu nije uključeno: ulaznice (plaćaju na ulazu) - War Musem 2,00 eur, Reunification Palace 2,00 eura
 • Fakultativni izlet Cu Chi tuneli - 20,00 eura (u cijenu je uključeno: lokalni vodič i privatni prijevoz / u cijenu nije uključeno: ulaznica, plaća na ulazu cca 4,00 eura)
 • Fakultativni izlet večernja vožnja mopedima po Ho Chi Minhu - 15,00 eura (u cijenu je uključeno: lokalni vozač i najam mopeda, izlet traje cca 120 min)
 • Fakultativni izlet na deltu Mekonga - 50,00 eura (uključenu u cijenu: prijevoz, ručak, ulaznice, karte za brod, vožnja kajacima po rukavcima Mekonga i lokalni vodič)
 • Fakultativni izlet Hoi An Bicycle Tour - 20,00 eura (u cijenu je uključeno: lokalni vodič i bicikl)
 • Fakultativni izlet City tour Hoi An - 15,00 eura (u cijenu je uključeno: lokalni vodič i prijevoz / u cijenu nije uključeno: ulaznica za Hoi An Stari grad: 6,00 eura)
 • Fakultativni izlet City tour Da Nang - 25,00 eura (u cijenu je uključeno: lokalni vodič, prijevoz, ulaznice za spomenute lokacije)
 • Fakultativni izlet City tour Hanoi - 25,00 eura (u cijenu je uključeno: lokalni vodič, prijevoz, ulaznice)
 • Fakultativni izlet dvodnevni Halong Bay izlet - 135,00 eura (u cijenu je uključeno: lokalni vodič, prijevoz brodom, jedno noćenje na brodu u kabinama, puni pansion) 
  *ukoliko se ne ide na izlet Halong Bay obavezna je nadoplata noćenja u Hanoiju

 *Cijene ulaznica koje su navedene u eurima su orijentacijske prirode, te se iste plaćaju u lokalnoj valuti.ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569 

Službeno ime: Socijalistička Republika Vijetnam

Glavni grad: Hanoi
Jezik: vijetnamski
Vremenska razlika: +5/+6 sati
Novčana jedinica: vijetnamski dong (VND)
Napon struje: 220V (potreban je adapter)
Cijepljenje: nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr
Viza: Ukoliko u Vijetnam slijećete kao na ovome programu, za vizu je moguće aplicirati online putem, a preuzima se po dolasku, na aerodromu u Vijetnamu. Aplicirati za vizu možete klikom na link OVDJE. Nakon što ispunite formular s točnim osobnim podacima i detaljima o putovanju, vizu je moguće platiti većinom debitnih i kreditnih kartica, kao i preko Pay Pala. a cijena je 25 USD. Nakon vidljive uplate, kroz dva-tri radna dana, na e-mail ćete primiti tzv. pre-approval letter koji ćete isprintati i ponijeti sa sobom na put zajedno s dvije fotografije 4cm x 6 cm. Po dolasku na aerodrom, voditelj putovanja će s Vama otići do pulta gdje ćete predati navedene dokumente kako bi Vam vizu zalijepili u putovnicu. Stoga, pripremite najmanje dvije slobodne stranice u putovnici i provjerite da Vam putovnica vrijedi najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju. Cijene viza su izražene na linku, a ovise o broju viza. Alternativna mogućnost je da vizu za Vijetnam ishodite u ambasadi u Beču. U tom slučaju konzularna naknada iznosi 100 eura i isti dan je gotova. Dokumenti potrebni za izdavanje vize su: popunjeni obrazac za vizu koji će Vam poslati djelatnik agencije, putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 1 fotografija u boji sa svjetlom pozadinom. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik. Mogućnost posredovanja agencije, naknada za posredovanje iznosi 20 EUR.

Odjeća i obuća: Pri posjeti hramovima i svetim mjestima nije dozvoljen ulazak u majicama bez rukava, kao ni u kratkim hlačama ili suknjama.
Hrana: riblji umak, soja i riža glavni su sastojci vijetnamske kuhinje. Tu su također razna bilja, poput limunske trave, vijetnamske mente, korijandera. Od mesa najčešće se koriste riba, piletina, svinjetina, govedina te razne vrste plodova mora.
Klima: u Vijetnamu uvelike varira od sjevera prema jugu. Na jugu je vruće i sparno tijekom cijele godine, pogotovo od veljače do svibnja. Kišna sezona traje od svibnja do studenog.

Putno osiguranje: nudimo vam mogućnost posredovanja u izradi police putnog zdravstvenog osiguranja. Cijena police osiguranja po osobi iznosi 18,98 € s premijom zdravstvenog osiguranja na 30.000€ dok cijena police osiguranja prtljage (iznos osiguranja 663,61 €/ 5.000,00 kn) iznosi 4,03 €. Policu osiguranja prtljage nije moguće ugovoriti bez police putnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti osiguranje od otkaza turističkih putovanja, isti je dužan u roku od 72 sata nakon prve uplate ugovoriti policu s bilo kojom osiguravajućom kućom (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Postoji mogućnost posredovanja agencije u izradi police osiguranja od otkaza turističkog putovanja.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Hrvatski klub putnika odobrava plaćanje do 3 rate bez kreditnih kartica i provizija (putem transakcijskog računa), s tim da uplate moraju biti u kontinuitetu (razmak od 30 dana). Ukoliko se prijava izvrši najkasnije 3 mjeseca prije putovanja, moguće je plaćanje putem transakcijskog računa na najviše 2 rate s tim da zadnja rata treba biti uplaćena 30 dana prije početka putovanja, a ukoliko se prijava izvrši najkasnije 2 mjeseca prije putovanja, moguće je samo jednokratno plaćanje putem transakcijskog računa.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569


 

 

Loyalty Club: 2 boda
Status: Prijave u tijeku
Rok prijave: 01.03.2023
Trajanje: 13 dana
Polazak: 29.04.2023
Povratak: 11.05.2023
Grad polaska: Zagreb
Voditelj: Ivana Ćurić
Vrsta putovanja: Grupno putovanje
Veličina grupe: do 24 osoba
Šifra putovanja: VIET-1-2023
Cijena organizacije putovanja: 820,00 € / osobi
Cijena zrakoplovne karte: 800,00 € / osobi

1.620,00 € / osobi

Prijava na ovo putovanje vlasnicima Loyalty Club kartice donosi 2 boda na kartici
Cijena zrakoplovne karte može se mijenjati ovisno o promjeni takse i tečaja do datuma izdavanja karte.