ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Tajland - Zemlja osmijeha

 

Tajland - Zemlja osmijeha

 

Krenite s nama u avanturu života, putevima najljepšeg zalaska sunca koje vodi sve do Tajlanda! Naša tajlandska avantura započinje u Bangkoku, koji se našao čak i u Guinnessovoj knjizi rekorda kao grad s najdužim imenom na svijetu! Naime, njegovo puno ime sadrži čak 168 slova! Bilo da ste ljubitelj opuštajućih šetnji ili uzbudljiva noćnog života, „Venecija Istoka“ će ispuniti sva vaša očekivanja! Duge i opuštajuće dnevne šetnje kroz budističke hramove, noću će zamijeniti bučan, zagušljiv, punokrvan i životan splet svih okusa, mirisa i boja, prepun zanimljivosti na svakom koraku. Kroz brojne izlete odvest ćemo vas van Bangkoka i upoznati vas s tajlandskom svakodnevicom, njenim stanovnicima i običajima, približiti vam sve čari tajlandskog načina života. Nabrojat ćemo samo neke od mogućnosti jer toliko su brojne da je gotovo pa nemoguće sve spomenuti: sjednite u kanu i cjenkajte se s lokalcima na plutajućoj tržnici, družite se sa slonovima ili ih kupajte, kušajte Pad Thai, Tom Yum, Som Tam i druge tajlandske specijalitete, spavajte usred džungle na plutajućim bungalovima, posjetite most na rijeci Kwai... Istinski avanturisti ne smiju zaobići ni tajlandski jug gdje će ih omamiti miris Andamanskog mora. Zaronite u dubine tropa sa šarenim ribicama, popnite se na vapnenačke stijene, isprobajte najluđe gastronomske kombinacije na noćnoj tržnici u Krabiju ili lezite na bijelu pješčanu plažu i pustite da energija Istoka prožme sva vaša osjetila.

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija

1. dan (27.11.2023.) ZAGREB – DOHA
Sastanak u zračnoj luci Franjo Tuđman, 2 sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova na liniju za Dohu u 16:05h s predviđenim dolaskom u 23:20h.


2. dan (28.11.2023.) DOHA – BANGKOK
Nastavak putovanja prema Bangkoku s polaskom u 02:20h s predviđenim dolaskom u 12:40h. Po dolasku u Bangkok transfer u hotel i smještaj u sobe. Za prvi dan preporučamo opuštajuću šetnju po ulici Soi 11, masaže, upoznavanje s azijskom kuhinjom, običajima i vježbanje „waija“ – tradicionalnog tajlandskog pozdrava sa skupljenim dlanovima i laganim spuštanjem glave prema sugovorniku. Navečer predlažemo grupni odlazak u Khao San – poznatiji kao backpackerski ghetto zbog iznimno pristupačnih cijena, mnoštva klubova i restorana te bogatog uličnog programa. Noćenje.


3. dan (29.11.2023.) BANGKOK – City tour
Nakon doručka odlazimo na fakultativno razgledavanje grada, počinjemo s impresivnom Kraljevskom palačom. U sklopu palače nalazi se i najznačajniji budistički hram u Tajlandu – Wat Phra Kaew – hram Bude od Žada (Emerald Buddha). Odijevanje mora biti konzervativnijeg tipa (duge hlače, majice s rukavima, zatvorene cipele). Kompleks Wat Phra Kaewa sadrži model bezvremenskog kambodžanskog Angkor Wata. Kompleks je podignut za vrijeme kralja Mongkuta budući da su, pokušavajući u Bangkok za kralja transportirati originalni Angkor Wat, mnogi Sijamci smrtno stradali. Razgled Wat Phoa – hram Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku. Kip Ležećeg Bude dug je 46 metara i visok 15 metara te je navodno cijeli napravljen od zlata. Budizam, indijska religija iz 5. stoljeća prije Krista, postala je državna religija Kraljevine Tajland. Danas se 95% Tajlanđana izjašnjava budistima, a to je najviše traga ostavilo upravo na sakralnom graditeljstvu. Nakon kraćeg odmora za ručak odlazimo u obilazak hrama Wat Arun ili „hrama zore“, s pagodom visokom oko 80 metara. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Predlažemo zajednički noćni izlazak u jedan od nekoliko klubova koji se nalaze upravo u ulici gdje je hotel. Noćenje.


4. dan (30.11.2023.) BANGKOK – KANCHANABURI
Check out iz hotela. Nakon doručka, u 08:00h odlazimo prema Kanchanaburiju na dvodnevni fakultativni izlet. Prva stanica je jedinstveni Maeklong Railway Market gdje ćete vidjeti sami prolazak vlaka kroz tržnicu. Nakon toga nastavljamo prema plutajućoj tržnici Damnoen Saduak koja se nalazi na pola puta do Kanchanaburija. Imat ćete priliku u kanuu proći duž cijele tržnice, cjenkati se i kupovati direktno iz kanua. Zatim odlazimo prema Kanchanaburiju, obilazimo most na rijeci Kwai. Nakon kratkog obilaska odlazimo brodom prema plutajućim bungalovima koji se nalaze u prekrasnom okruženju (fotografije bungalova u fotogaleriji). Večera i druženje, noćenje.


5. dan (01.12.2023.) KANCHANABURI – BANGKOK
Nakon doručka, slobodno vrijeme za kupanje u rijeci Kwai i uživanje u predivnom okruženju u kojem se nalaze plutajući bungalovi. Odlazimo prema obližnjem utočištu za slonove (cruelty free) gdje borave slonovi koji su spašeni iz kampova. Tamo ćete imati priliku vidjeti slonove u njihovom prirodnom okruženju u kojem se volonteri odgovorno odnose prema njima. Nakon uživanja u društvu ovih divnih životinja slijedi vožnja do hotela. Slobodno vrijeme, noćenje.


6. dan (02.12.2023.) BANGKOK – AO NANG
Doručak, transfer na aerodrom na let za Krabi. Predviđeni polazak je u 08:55h s predviđenim dolaskom u 10:20h. Transfer i smještaj u hotel u Ao Nangu. Slobodan dan za opuštanje na prekrasnim pješčanim plažama, uživanje u suncu, Andamanskom moru i divljenje „dugorepim“ brodovima ukrašenima šarenim vrpcama, najčešće u bojama tajlandske zastave. Noćenje.


7. dan (03.12.2023.) AO NANG –​ 7 islands Sunset Tour
Doručak, slobodno vrijeme za opuštanje na nepreglednim pješčanim plažama i visokim vapnenačkim stijenama: odmaranje na plaži ili alternativa pasivnom odmoru – rock climbing! Obližnji Railay i Ao Nang jedne su od najpoznatijih destinacija za rock climbing. Poslijepodnevni program započinje odlaskom na fakultativni izlet 7 Islands Sunset Tour na kojemu ćemo, kako ime kaže, doživjeti zalazak sunca na jednom od mnogobrojnih otoka. Posjetit ćemo Phra Nang spilju i poznatu Railay plažu, Taming otok gdje ćemo se zaustaviti na snorkelingu među mnoštvom tropskih ribica u potrazi za Nemom. Od ostalih otoka posjećujemo Si Island, Poda Island, poznati Chicken island specifičnog izgleda, zatim Tup Island s kojega je moguće propješačiti do Chicken Islanda putem prirodne naslage pijeska. Večera je planirana na Phra Nangu uz zapanjujući zalazak sunca. Transfer do hotela. Noćenje.


8 dan (04.12.2023.) AO NANG – Kayaking
Doručak. Danas na rasporedu imamo puno aktivniji tempo - cjelodnevna vožnja kajacima i razgledavanje mnogih spilja. Uvod u razotkrivanje mnogih spilja unutar vapnenačkih stijena koje krase najčešće tajlandske razglednice započinjemo već rano ujutro. Polazak iz hotela i transfer u selo Bor Thor odakle krećemo u kajacima kroz šumu mangrova. Dah zastaje od mnogobrojnih stalaktita i stalagmita koje imamo priliku vidjeti, zato preporučujemo da sa sobom nosite dobar fotoaparat! Posjet još jednoj spilji Tham Pee Hua Toe koja broji veliki niz arheoloških artefakata i prethistorijskih slikarija. Ručak i odlazak u lagunu Tham Khao Wong i do tunela Tham Lod Nua. Budući da je dan bio naporan, planiran je zasluženi odmor i plivanje. Transfer do hotela, večera. Noćenje.


9. dan (05.12.2023.) AO NANG – Ko Phi Phi
Nakon doručka odlazimo na fakultativni izlet brodom na poznato otočje Ko Phi Phi. Krećemo iz Ao Nanga i dok se neki sunčaju na gliseru, drugi uživaju na snorkelingu i razgledavaju grebene zajedno s jatima tropskih ribica. Ručat ćemo na Ko Phi Phi Donu i nasmiješeni krenuti na druženje s malim kradljivcima sunčanih naočala – makakijima na Monkey Islandu. Nakon kratkog obilaska odlazimo na prekrasni Bamboo Island gdje možete uživati na plažama s bijelim pijeskom. U večernjim satima povratak u Ao Nang. Noćenje.


10. dan (06.12.2023.) AO NANG – Rafting & quadovi
Nakon doručka, za sve ljubitelje adrenalina, danas je predviđen odlazak na fakultativni izlet - rafting i quadovi, gdje će se moći uživati u 5 km dugoj rafting turi te iznimno uzbudljivoj vožnji quadovima. Povratak u hotel predviđen je do 17.00h. Navečer, u slobodno vrijeme, predlažemo odlazak u Krabi na Night Market gdje možete kušati mnoštvo tajlandske ulične hrane te uživati u raznovrsnoj ponudi zabavljača i prodavača odjeće, nakita, suvenira i rukotvorina. Noćenje.


11. dan  (07.12.2023.) AO NANG – BANGKOK
Doručak, transfer na aerodrom na let za Bangkok s predviđenim polaskom u 09.20h  i s predviđenim dolaskom u 10.45h. Po dolasku u Bangkok transfer u hotel i smještaj u sobe (check in u 14.00h). Slobodan dan za vlastiti program. Noćenje.


12. dan (08.12.2023.) BANGKOK – DOHA – ZAGREB
Doručak, check out iz hotela i transfer na međunarodni aerodrom na let za Dohu. Polijetanje predviđeno za 01:50h s predviđenim dolaskom u Dohu u 05:15h. Nastavak putovanja prema Zagrebu s predviđenim polaskom u 08:30h i predviđenim dolaskom u 12:25h.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija

Cijena putovanja uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Bangkok - Krabi (AirAsia - aviokompanija, direktan let)
 • četiri noćenja u Bangkoku u hotelu 4* s doručkom (1/2 u standardnoj dvokrevetnoj sobi)
 • pet noćenja u Ao Nangu u hotelu 4* s doručkom (1/2 u standardnoj dvokrevetnoj sobi)
 • transfere po programu putovanja
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije i pripreme putovanja
 • jamčevinu


Cijena zrakoplovne karte uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Zagreb - Bangkok  (Qatar Airways - aviokompanija, s presjedanjem u Dohi)


Cijena putovanja ne uključuje:

 • izradu vize za Tajland (mogućnost posredovanja agencije)
 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima na engleskom jeziku (informativne cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu 300,00 EUR / 2.260,35 kn
 • doplatu za 1/1 sobu za dvodnevni fakultativni izlet Kanchanaburi 15,00 EUR / 113,02 kn (u slučaju da se ne ide na ovaj izlet, potrebna je nadoplata za jedno noćenje za 1/1 u Bangkoku)
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"


Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Policu možete ugovoriti preko naše agencije prilikom prijave na putovanje.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata.
 • Organizator ima obvezu pružiti odgovarajuću pomoć putniku u poteškoćama, a osobito u izvanrednim okolnostima, u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći. Ako je putnik poteškoću prouzročio namjerno ili nepažnjom, organizator može za pomoć u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći, ili pri uspostavljanju daljinske komunikacije i pri pronalaženju alternativnih putnih aranžmana naplatiti razumnu naknadu koja ne može biti viša od stvarnih troškova organizatora.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću.
 • Hrvatski klub putnika nema obavezu spajati solo putnike/putnice u zajedničku sobu radi smanjenja troškova. Sve solo putnike/putnice pokušat ćemo spojiti s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu, i to najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje. U slučaju da se od 45 dana prije putovanja do polaska na putovanje ipak prijavi solo putnik/putnica, Hrvatski klub putnika će u potpunosti vratiti uplaćeni novac za nadoplatu za jednokrevetnu sobu solo putniku/putnici koja je izvršila uplatu za navedeno. Za spajanje solo putnika/putnica potrebno je odobrenje oba solo putnika/putnice. Ukoliko drugi putnik/putnica odbije spajanje s drugim solo putnikom/putnicom, Hrvatski klub putnika nema obaveza prema drugom solo putniku/putnici, već putnik/putnica mora nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Putnik može raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana uz plaćanje primjerene naknade za raskid ugovora ili, prema potrebi, standardnih naknada za raskid ugovora koje zahtijeva organizator.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija smještajnog kapaciteta odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda.
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Rok u kojem će putnik biti obaviješten o otkazivanju putovanja ako za putovanje nije prijavljen dovoljan broj putnika je 20 dana prije početka putovanja.
 • Cijene izleta su formirane po tečaju 1 euro = 35,23 thb, ukoliko dođe do promjene tečaja Hrvatski klub putnika d.o.o. zadržava pravo korekcije cijena u eurima.
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
 • Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.
 • Minimalan broj putnika: 14


Dodatne napomene vezane za putovanje:

 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Tajland je potrebna, za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik (mogućnost posredovanja agencije).
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Sobe u svim hotelima su klimatizirane i sve sobe su dvokrevetne s odvojenim ili bračnim krevetima, fotografije soba možete pogledati u fotogaleriji.
 • Svi hoteli imaju besplatan wifi.
 • Osoba na trećem ležaju: na upit.
 • Primjetna je razlika u standardu, običajima, usluzi i prijevoznim sredstvima.
 • Limit za prtljagu na unutarnjem letu zrakoplovne kompanije Air Asia je 20 kg + 7 kg za ručnu prtljagu (56 x 36 x 23 cm), dok na glavnom letu zrakoplovne kompanije Qatar Airways je 30 kg +  8 kg za ručnu prtljagu (23 x 40 x 55 cm).   
 • Za letove Zagreb - Doha - Zagreb, aviokompanija Qatar Airways koristi ove tipove zrakoplova Airbus A320 / A320p / A321.
 • Za letove Doha - Bangkok - Doha, aviokompanija Qatar Airways koristi ove tipove zrakoplova Airbus A340-600 /  A380-800 (quad-jet) (A388).
 • Za letove Bangkok - Krabi - Bangkok, lowcost aviokompanija AirAsia koristi ove tipove zrakoplova Airbus A318 / A319 / A320 / A321 (obrok nije uključen na letu).


Brigu o vizama prepustite našem VIZNOM CENTRU.


Hoteli na putovanju:

 • U Bangkoku noćimo u Suhkumvit Soi 11 u hotelu Citrus Sukhumvit 11 by Compass Hospitality 4*. Gosti na raspolaganju imaju wellness centar, restoran, caffe bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi.
 • U Ao Nangu noćimo u Sea Seeker Krabi Resort 4*. Gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, massage i fitness centar, restoran, caffe bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi, ručnik za plažu i bazen.


Informativne cijene fakultativnih izleta po osobi:

 • Fakultativni city tour Bangkoka - 25,00 eura (u cijenu je uključeno: privatni prijevoz i lokalni vodič / u cijenu nije uključeno: ulaznice (plaćaju se na ulazu u lokalnoj valuti - thb) - Royal Palace 14 eura, Wat Pho 6 eura, Wat Arun 1,5 euro + brod 0,5 eura)
 • Dvodnevni fakultativni izlet Kanchanaburi - 125,00 eura (u cijenu je uključeno: prijevoz, vožnja speed boatom na tržnici, vožnja kanuima na tržnici, noćenje u bungalovima, večera, doručak, ulaznica za utočište za slonove i lokalni vodič)
 • Fakultativni izlet 7 Islands Sunset Tour - 60,00 eura cijena (prijevoz tradicionalnim tajlandskim drvenim brodom, maske za snorkeling, vodu, voće, večeru, ulaznicu za NP, lokalnog vodiča)
 • Fakultativni izlet kayaking & sea cave - 50,00 eura cijena (cijena uključuje: prijevoz, kajake, ručak i lokalnog vodiča.
 • Fakultativni izlet Ko Phi Phi - 60,00 eura cijena (cijena uključuje: prijevoz, privatni speed boat, lokalnog vodiča i ručak / u cijenu nije uključeno: ulaznica za nacionalni park: 400 bahta - 10,00 eura, plaća se na ulazu u park)
 • Fakultativni izlet rafting i quadovi - 55,00 eura cijena (cijena uključuje: prijevoz, lokalnog vodiča, rafting 5 km, vožnja quadovima i ručak)

*Cijene ulaznica koje su navedene u eurima su orijentacijske prirode, te se iste plaćaju u lokalnoj valuti.


ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija

Službeno ime: Kraljevina Tajland
Glavni grad: Bangkok
Službeni jezik: Thai
Vremenska razlika: srednjoeuropsko vrijeme + 7 sati
Novčana jedinica: Baht (THB) / 1 euro = 35 - 38 THB
Napon struje: 220 V
Klima: tropska klima sa 3 različite sezone. Monsuni tj. kišna sezona na Tajlandu počinje u srpnju i traje do studenog nakon čega slijedi suho i hladno razdoblje sve do polovice veljače. Najbolje vrijeme za boravak na Tajlandu je od studenog do ožujka da bi se izbjegla vruća i kišovita razdoblja.
Odjeća i obuća: Za posjet hramu treba biti dolično odjeven - ne toleriraju se kratke hlače, kratke suknje (trebaju biti do koljena) niti majice otkrivenih ramena. Košulje s kratkim rukavima ili slične majice su najpraktičnije. Biti će vam ponuđen (uz malu napojnicu) dugi ogrtač (u ljetnoj palači ponekad obavezan). U kraljevskoj i ljetnoj palači nisu dozvoljene natikače (ni muške ni ženske), sandale moraju biti s remenom na peti.
Hrana i piće: obavezno korištenje flaširane vode. Tajland je destinacija poznata i po kulinarstvu. Najčešće se priprema meso: piletina, govedina, svinjetina, riba, plodovi mora, svježe voće i povrće, a kod kuhanja se koriste razni začini od kojih je većina jako pikantna, te kokosovo mlijeko, curry, kikiriki. Uobičajeni prilozi su rezanci i riža.
Cijepljenje: nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr

Viza: potrebna. Mogućnost ishođenja e-vize za Tajland. Cijena turističke vize za jedan ulazak iznosti 40 USD.

Putno osiguranje: nudimo vam mogućnost posredovanja u izradi police putnog zdravstvenog osiguranja te osiguranja prtljage. Cijena police osiguranja po osobi iznosi 21,24 EUR s premijom zdravstvenog osiguranja na 40.000€ ili 23,88 EUR s premijom zdravstvenog osiguranja na 60.000€, dok cijena police osiguranja prtljage (iznos osiguranja 675,00 EUR/5.085,79 kn) iznosi 7,44 EUR. Policu osiguranja prtljage nije moguće ugovoriti bez police putnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti osiguranje od otkaza turističkih putovanja, isti je dužan u roku od 72 sata nakon prve uplate ugovoriti policu s bilo kojom osiguravajućom kućom (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Postoji mogućnost posredovanja agencije u izradi police osiguranja od otkaza turističkog putovanja.


ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija

Hrvatski klub putnika odobrava plaćanje do 3 rate bez kreditnih kartica i provizija (putem transakcijskog računa), s tim da uplate moraju biti u kontinuitetu (razmak od 30 dana). Ukoliko se prijava izvrši najkasnije 3 mjeseca prije putovanja, moguće je plaćanje putem transakcijskog računa na najviše 2 rate s tim da zadnja rata treba biti uplaćena 30 dana prije početka putovanja, a ukoliko se prijava izvrši najkasnije 2 mjeseca prije putovanja, moguće je samo jednokratno plaćanje putem transakcijskog računa.


ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija


 

 

Loyalty Club: 1 bod
Status: Prijave u tijeku
Rok prijave: 01.09.2023
Trajanje: 12 dana
Polazak: 27.11.2023
Povratak: 08.12.2023
Grad polaska: Zagreb
Vrsta putovanja: Grupno putovanje
Veličina grupe: do 26 osoba
Šifra putovanja: T-1-2023
Cijena organizacije putovanja: 760,00 € / osobi
Cijena zrakoplovne karte: 730,00 € / osobi

1.490,00 € / osobi

Prijava na ovo putovanje vlasnicima Loyalty Club kartice donosi 1 bod na kartici
Cijena zrakoplovne karte može se mijenjati ovisno o promjeni takse i tečaja do datuma izdavanja karte.