ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Tajland - Nova godina 2024.

 

Tajland - Nova godina 2024.

 

Da bi doček nadolazeće Nove godine prošao prema planu i programu, mi se volimo pripremiti na vrijeme i temeljito. Upravo zato, već vas sada pozivamo da nam se pridružite u sasvim posebnom i drugačijem dočeku Nove na Tajlandu! Otvorite um, očekujte neočekivano i krenite put najljepšeg zalaska Sunca! Uz naše vodstvo osjetit ćete čari Bangkoka uspješno izbjegavajući sve njegove zamke! Grad koji nikog ne ostavlja ravnodušnim djelovat će i nas vas, stoga pripremite svoja osjetila za avanturu života! Čim kročite na uzavreli bangkoški asfalt i krenete upijati atmosferu užurbane gradske vreve, bit će vam jasno zašto Tajland slovi za najpopularniju destinaciju među putnicima svih godišta i interesa. Nakon glavnog grada koji se diči najdužim imenom na svijetu, krenut ćemo prema mnogima omiljenom dijelu Tajlanda – njegovoj obali. Vapnenačke stijene, koje su godinama oblikovane valovima kako bi poslužile za apsolutno najbolji rock climbing koji možete poželjeti, ponosno se izdižu iznad pješčanih plaža. Vjerujte nam, taj prizor će vam oduzeti dah! Program nudi velik broj aktivnosti, od kojih su samo neke: posjet plutajućoj tržnici, popularno i iznimno opuštajuće druženje sa slonovima te razne morske aktivnosti. Vidjet ćete i Nacionalni park Maya Bay, u kojem je Leonardo Di Caprio 2000. snimao popularni "Žal", a poslužio je i kao kulisa za dijelove čak dva filma o najslavnijem špijunu na svijetu, Jamesu Bondu. Nakon svega ovog, možete li zbilja reći da postoji bolji plan za doček Nove? Veselimo se vašim prijavama!


 

Foto by: Riana Petanjek

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija

1.dan (28.12.2023.) ZAGREB – DOHA – BANGKOK
Okupljanje u zračnoj luci Franjo Tuđman 2 sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova na liniju za Dohu u 10.35h s predviđenim dolaskom u 17.50h. Transfer u hotel, mogućnost večernjeg obilaska Dohe. Noćenje.

2. dan (29.12.2023.) BANGKOK
Nastavak putovanja prema Bangkoku, predviđen polazak je u 08.05h  s predviđenim dolaskom u Bangkok u 18.25h.  Po dolasku u Bangkok transfer u hotel i smještaj u sobe. Navečer predlažemo grupni odlazak u Khao San – poznatiji kao backpackerski ghetto zbog iznimno pristupačnih cijena, mnoštva klubova i restorana te bogatog uličnog programa. Noćenje.

3. dan (30.12.2023.) BANGKOK – City tour
Nakon doručka odlazimo na fakultativno razgledavanje grada, počinjemo s impresivnom Kraljevskom palačom. U sklopu palače nalazi se i  najznačajniji budistički hram u Tajlandu – Wat Phra Kaew – hram Bude od Žada (Emerald Buddha). Odijevanje mora biti konzervativnijeg tipa (duge hlače, majice s rukavima, zatvorene cipele). Kompleks Wat Phra Kaewa sadrži model bezvremenskog kambodžanskog Angkor Wata. Kompleks je podignut za vrijeme kralja Mongkuta budući da su, pokušavajući u Bangkok za kralja transportirati originalni Angkor Wat, mnogi Sijamci smrtno stradali. Razgled Wat Phoa – hram Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku. Kip Ležećeg Bude dug je 46 metara i visok 15 metara te je navodno cijeli napravljen od zlata. Budizam, indijska religija iz 5. stoljeća prije Krista, postala je državna religija Kraljevine Tajland. Danas se 95% Tajlanđana izjašnjava budistima, a to je najviše traga ostavilo upravo na sakralnom graditeljstvu. Nakon kraćeg odmora za ručak odlazimo u obilazak hrama Wat Arun ili „hrama zore“, s pagodom visokom oko 80 metara. Slobodno vrijeme. Noćenje.  


4.dan (31.12.2023.) BANGKOK – Plutajuća tržnica Damnoen Saduak
Nakon doručka odlazimo na fakultativni izlet. Prva stanica je jedinstveni Maeklong Railway Market, sljedeća stanica plutajuća tržnica Damnoen Saduak. Proći ćemo kanuima duž cijele tržnice kako bismo kupovali i cjenkali se direktno iz kanua. Poslije plutajuće tržnice imat ćete priliku družiti se i kupati sa slonovima u kampu. Nakon uživanja u društvu ovih divnih životinja slijedi vožnja prema Bangkoku u hotel. Povratak u hotel, priprema za doček Nove godine i odlazak na proslavu. Noćenje.

5. dan (01.01.2024.) BANGKOK 
Prvi dan Nove 2024. putnici će provesti kako sami žele! Slobodno vrijeme će dobro doći onima kojima je nakon cjelonoćnog partyja potreban odmor. Noćenje.

6. dan (02.01.2024.) BANGKOK – KRABI – AO NANG
Nakon doručka transfer aerodrom na let za Krabi – Ao Nang. Predviđeni polazak je u 09:25h s predviđenim dolaskom u 10:50h. Po dolasku transfer i smještaj u hotel u Ao Nangu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7. dan (03.01.2024.) AO NANG – 7 islands Sunset Tour
Doručak, slobodno vrijeme za opuštanje na nepreglednim pješčanim plažama i visokim vapnenačkim stijenama: odmaranje na plaži ili alternativa pasivnom odmoru – rock climbing! Obližnji Railay i Ao Nang jedne su od najpoznatijih destinacija za rock climbing. Poslijepodnevni program započinje odlaskom na fakultativni izlet 7 Islands Sunset Tour na kojemu ćemo, kako ime kaže, doživjeti zalazak sunca na jednom od mnogobrojnih otoka. Posjetit ćemo Phra Nang spilju i poznatu Railay plažu, te Taming otok gdje ćemo se zaustaviti na snorkelingu među mnoštvom tropskih ribica u potrazi za Nemom. Od ostalih otoka posjećujemo Si Island, Poda Island, poznati Chicken Island specifičnog izgleda, zatim Tup Island s kojega je moguće propješačiti do Chicken Islanda putem prirodne naslage pijeska. Večera je planirana na Phra Nangu uz zapanjujući zalazak sunca. Transfer do hotela. Noćenje.

8. dan (04.01.2024.) AO NANG – Kayaking
Doručak. Danas na rasporedu imamo puno aktivniji tempo - cjelodnevna vožnja kajacima i razgledavanje mnogih spilja. Uvod u razotkrivanje spilja unutar vapnenačkih stijena koje krase najčešće tajlandske razglednice započinjemo već rano ujutro. Polazak iz hotela i transfer u selo Bor Thor odakle krećemo u kajacima kroz šumu mangrova. Dah zastaje od mnogobrojnih stalaktita i stalagmita koje imamo priliku vidjeti, zato preporučujemo da sa sobom nosite dobar fotoaparat! Posjet još jednoj spilji Tham Pee Hua Toe koja broji veliki niz arheoloških artefakata i prethistorijskih slikarija. Ručak i odlazak u lagunu Tham Khao Wang i do tunela Tham Lod Nua. Budući da je dan bio malo naporan, planiran je zasluženi odmor i plivanje. Transfer do hotela, slobodno vrijeme. Noćenje.

9. dan (05.01.2024.) AO NANG – Rafting & quadovi
Nakon doručka, za sve ljubitelje adrenalina, danas je predviđen odlazak na fakultativni izlet - rafting i quadovi, gdje će se moći uživati u 5 km dugoj rafting turi te iznimno uzbudljivoj vožnji quadovima. Povratak u hotel predviđen je do 17.00h. Navečer, u slobodno vrijeme, predlažemo odlazak u Krabi na night market gdje možete kušati mnoštvo tajlandske ulične hrane te uživati u raznovrsnoj ponudi zabavljača i prodavača odjeće, nakita, suvenira i rukotvorina. Noćenje.

10. dan (06.01.2024.) AO NANG – Ko Phi Phi
Nakon doručka odlazimo na fakultativni izlet brodom na poznato otočje Ko Phi Phi. Krećemo iz Ao Nanga i dok se neki sunčaju na gliseru, drugi uživaju na snorkelingu i razgledavaju grebene zajedno s jatima tropskih ribica. Odlične rice noodlese pojest ćemo na Ko Phi Phi Donu i nasmiješeni krenuti na druženje s malim kradljivcima sunčanih naočala – makakijima na Monkey Islandu. Nakon kratkog obilaska odlazimo na otočić Ko Phi Phi Leh, preciznije na poznatu plažu Maya Bay gdje je Leonardo DiCaprio snimao film „Žal“, a nakon poznate plaže odlazimo na prekrasni Bamboo Island gdje možete uživati na plažama s bijelim pijeskom. U večernjim satima povratak u Ao Nang. Noćenje.

11. dan  (07.01.2024.) AO NANG – KRABI – BANGKOK 
Doručak, transfer na aerodrom na let za Bangkok s predviđenim polaskom u 11.20h  i s predviđenim dolaskom u 12.45h. Po dolasku u Bangkok transfer u hotel i smještaj u sobe (check in u 14.00h). Slobodan dan za vlastiti program. Noćenje.

12. dan  (08.01.2024.) BANGKOK – DOHA
Doručak, check out iz hotela najkasnije do 12:00h. Slobodan dan za uživanje u vlastitom programu do transfera na aerodrom u 15:00h. Transfer na međunarodni aerodrom na let za Dohu, polijetanje zrakoplova predviđeno je u 19.30h s predviđenim dolaskom u 22.55h

13. dan (09.01.2024.) DOHA – ZAGREB
Nastavak putovanja prema Zagrebu s predviđenim polaskom u 02.25h i s predviđenim dolaskom u u 06.20h po lokalnom vremenu. 

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija

Cijena putovanja uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Bangkok - Krabi (AirAsia - aviokompanija, direktan let)
 • jedno noćenje u Dohi u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • pet noćenja u Bangkoku u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi) 
 • pet noćenja u Ao Nangu u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi Mountain View)  
 • transfere po programu putovanja
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije i pripreme putovanja 
 • jamčevinu
   

Cijena zrakoplovne karte uključuje:

 • ​povratnu zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Zagreb - Bangkok (Qatar Airways - aviokompanija, s presjedanjem u Dohi)
   

Cijena putovanja ne uključuje:

 • izradu vize za Tajland (mogućnost posredovanja agencije)
 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima na engleskom jeziku (informativne cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu 400,00 EUR
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"

 

Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Policu možete ugovoriti preko naše agencije prilikom prijave na putovanje.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • ​Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata
 • Organizator ima obvezu pružiti odgovarajuću pomoć putniku u poteškoćama, a osobito u izvanrednim okolnostima, u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći. Ako je putnik poteškoću prouzročio namjerno ili nepažnjom, organizator može za pomoć u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći, ili pri uspostavljanju daljinske komunikacije i pri pronalaženju alternativnih putnih aranžmana naplatiti razumnu naknadu koja ne može biti viša od stvarnih troškova organizatora.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • Hrvatski klub putnika nema obavezu spajati solo putnike/putnice u zajedničku sobu radi smanjenja troškova. Sve solo putnike/putnice pokušat ćemo spojiti s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu, i to najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje. U slučaju da se od 45 dana prije putovanja do polaska na putovanje ipak prijavi solo putnik/putnica, Hrvatski klub putnika će u potpunosti vratiti uplaćeni novac za nadoplatu za jednokrevetnu sobu solo putniku/putnici koja je izvršila uplatu za navedeno. Za spajanje solo putnika/putnica potrebno je odobrenje oba solo putnika/putnice. Ukoliko drugi putnik/putnica odbije spajanje s drugim solo putnikom/putnicom, Hrvatski klub putnika nema obaveza prema drugom solo putniku/putnici, već putnik/putnica mora nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Putnik može raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana uz plaćanje primjerene naknade za raskid ugovora ili, prema potrebi, standardnih naknada za raskid ugovora koje zahtijeva organizator.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija smještajnog kapaciteta odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. 
 • U slučaju promjene tečaja većeg od 1.5% u odnosu na kalkulirani tečaj, agencija zadržava pravo promjene cijene (cijene su formirane prema prodajnom tečaju eura Privredne banke Zagreb d.d. na dan 16.05.2023.).
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Rok u kojem će putnik biti obaviješten o otkazivanju putovanja ako za putovanje nije prijavljen dovoljan broj putnika je 20 dana prije početka putovanja.
 • Cijene izleta su formirane po tečaju 1 euro = 37,40 thb, ukoliko dođe do promjene tečaja Hrvatski klub putnika d.o.o. zadražava pravo korekcije cijena u eurima
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
 • Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.
 • Minimalan broj putnika: 14 


Dodatne napomene vezane za putovanje:

 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Tajland je potrebna, za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik (mogućnost posredovanja agencije)
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Sobe u svim hotelima su klimatizirane i sve sobe su dvokrevetne s odvojenim ili bračnim krevetima, fotografije soba možete pogledati u fotogaleriji. 
 • Svi hoteli imaju besplatan wifi
 • Osoba na trećem ležaju: na upit
 • Primjetna je razlika u standardu, običajima, usluzi i prijevoznim sredstvima 
 • Limit za prtljagu na unutarnjem letu zrakoplovne kompanije Air Asia je 20 kg + 7 kg za ručnu prtljagu (56 x 36 x 23 cm), dok na glavnom letu zrakoplovne kompanije Qatar Airwaysa je 30 kg +  7 kg za ručnu prtljagu   
 • Za letove Zagreb - Doha - Zagreb, aviokompanija Qatar Airways koristi ove tipove zrakoplova Airbus A320 / A320p / A321.
 • Za letove Doha - Bangkok - Doha, aviokompanija Qatar Airways koristi ove tipove zrakoplova Airbus A340-600 /  A380-800 (quad-jet) (A388).
 • Za letove Bangkok - Krabi - Bangkok, lowcost aviokompanija AirAsia koristi ove tipove zrakoplova Airbus A318 / A319 / A320 / A321 (obrok nije uključen na letu)
   

Brigu o vizama prepustite našem VIZNOM ODJELU.
 

Hoteli na putovanju:

 • U Bangkoku noćimo u Suhkumvit Soi 11 u hotelu Citrus Sukhumvit 11 by Compass Hospitality 4*. Gosti na raspolaganju imaju wellness centar, restoran, caffe bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi. Room type: Cozy room, mogućnost nadoplate sobe veće kategorije.
 • U Ao Nangu noćimo u Sea Seeker Krabi Resort 4*. Gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, massage i fitness centar, restoran, caffe bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi, ručnik za plažu i bazen. Room type: Mountain View, mogućnost nadoplate Sea View sobe.

 

Informativne cijene fakultativnih izleta po osobi:

 • Fakultativni city tour Bangkoka - 35,00 eura (u cijenu je uključeno: privatni prijevoz i lokalni vodič / u cijenu nije uključeno: ulaznice (plaćaju se na ulazu u lokalnoj valuti - thb) - Royal Palace 14 eura, Wat Pho 6 eura, Wat Arun 1,5 euro + brod 0,5 eura)
 • Fakulativni izlet plutajuća tržnica Damnoen Saduak - 55,00 eura (u cijenu je uključeno: lokalni vodič, privatni prijevoz, vožnja speed boatom, vožnja kanuima po tržnici)
 • Fakultativni izlet 7 Islands Sunset Tour - 65,00 eura cijena (prijevoz tradicionalnim tajlandskim drvenim brodom, maske za snorkeling, vodu, voće, večeru, ulaznicu za NP, lokalnog vodiča)
 • Fakultativni izlet kayaking & sea cave - 55,00 eura cijena (cijena uključuje: prijevoz, kajake, ručak i lokalnog vodiča)
 • Fakultativni izlet Ko Phi Phi - 55,00 eura cijena (cijena uključuje: prijevoz, privatni speed boat, lokalnog vodiča i ručak / u cijenu nije uključeno: ulaznica za nacionalni park: 400 bahta - 10,00 eura, plaća se na ulazu u park)
 • Fakultativni izlet rafting i quadovi - 55,00 eura cijena (cijena uključuje: prijevoz, lokalnog vodiča, rafting 5 km, vožnja quadovima i ručak)

*Cijene ulaznica koje su navedene u eurima su orijentacijske prirode, te se iste plaćaju u lokalnoj valuti.ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija

Službeno ime: Kraljevina Tajland
Glavni grad: Bangkok
Službeni jezik: Thai
Vremenska razlika: srednjoeuropsko vrijeme + 7 sati
Novčana jedinica: Baht (THB) / 1 euro = 37 - 39 THB
Napon struje: 220 V
Klima: tropska klima sa 3 različite sezone. Monsuni tj. kišna sezona na Tajlandu počinje u srpnju i traje do studenog nakon čega slijedi suho i hladno razdoblje sve do polovice veljače. Najbolje vrijeme za boravak na Tajlandu je od studenog do ožujka da bi se izbjegla vruća i kišovita razdoblja.
Odjeća i obuća: Za posjet hramu treba biti dolično odjeven - ne toleriraju se kratke hlače, kratke suknje (trebaju biti do koljena) niti majice otkrivenih ramena. Košulje s kratkim rukavima ili slične majice su najpraktičnije. Biti će vam ponuđen (uz malu napojnicu) dugi ogrtač (u ljetnoj palači ponekad obavezan). U kraljevskoj i ljetnoj palači nisu dozvoljene natikače (ni muške ni ženske), sandale moraju biti s remenom na peti.
Hrana i piće: obavezno korištenje flaširane vode. Tajland je destinacija poznata i po kulinarstvu. Najčešće se priprema meso: piletina, govedina, svinjetina, riba, plodovi mora, svježe voće i povrće, a kod kuhanja se koriste razni začini od kojih je većina jako pikantna, te kokosovo mlijeko, curry, kikiriki. Uobičajeni prilozi su rezanci i riža.
Cijepljenje: nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr

Viza: potrebna. Za Tajland se izdaje u Budimpešti i to u roku od 3-5 dana, cijena vize iznosi 36,00 eura. Dokumenti potrebni za izdavanje vize: popunjeni obrazac za vizu, putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 2 fotografije u boji sa svjetlom pozadinom, fotokopija prve stranice putovnice, kopija zrakoplovne karte i polica osiguranja minimalno 50.000 usd. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik. Mogućnost posredovanja agencije, naknada za posredovanje iznosi 200,00 kn.

Putno osiguranje: nudimo vam mogućnost posredovanja u izradi police putnog zdravstvenog osiguranja te osiguranja prtljage. Cijena police osiguranja po osobi iznosi 23,01 EUR s premijom zdravstvenog osiguranja na 40.000€ ili 25,87 EUR s premijom zdravstvenog osiguranja na 60.000€, dok cijena police osiguranja prtljage (iznos osiguranja 675€ / 5.085,79 kn) iznosi 8,06 EUR. Policu osiguranja prtljage nije moguće ugovoriti bez police putnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti osiguranje od otkaza turističkih putovanja, isti je dužan u roku od 72 sata nakon prve uplate ugovoriti policu s bilo kojom osiguravajućom kućom (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Postoji mogućnost posredovanja agencije u izradi police osiguranja od otkaza turističkog putovanja.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija

Hrvatski klub putnika odobrava plaćanje do 3 rate bez kreditnih kartica i provizija (putem transakcijskog računa), s tim da uplate moraju biti u kontinuitetu (razmak od 30 dana). Ukoliko se prijava izvrši najkasnije 3 mjeseca prije putovanja, moguće je plaćanje putem transakcijskog računa na najviše 2 rate s tim da zadnja rata treba biti uplaćena 30 dana prije početka putovanja, a ukoliko se prijava izvrši najkasnije 2 mjeseca prije putovanja, moguće je samo jednokratno plaćanje putem transakcijskog računa.


ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija


 

 

Loyalty Club: 2 boda
Status: Grupa popunjena
Rok prijave: 01.09.2023
Trajanje: 13 dana
Polazak: 28.12.2023
Povratak: 09.01.2024
Grad polaska: Zagreb
Voditelj: Ivona Marčelja
Vrsta putovanja: Grupno putovanje
Veličina grupe: do 24 osobe
Šifra putovanja: T-NG-1
Cijena organizacije putovanja: 960,00 € / osobi
Cijena zrakoplovne karte: 885,00 € / osobi

1.845,00 € / osobi

Prijava na ovo putovanje vlasnicima Loyalty Club kartice donosi 2 boda na kartici
Cijena zrakoplovne karte može se mijenjati ovisno o promjeni takse i tečaja do datuma izdavanja karte.