ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Maldivi, Dubai & Abu Dhabi

 

Maldivi, Dubai & Abu Dhabi

 

Maldivi – raj na zemlji! Dobrodošli na sunčane Maldive, otočnu državu koja je tropska destinacija za odmor iz snova i opuštanje na bijelim pješčanim plažama u srcu Indijskog oceana. Bogata kultura šaroliki je spoj indijskih i arapskih utjecaja što se odrazilo na odličnu tradicionalnu kuhinju, glazbu i umjetnost. Uz uživanje na ležaljkama ispod palmi možete isprobati mnoštvo aktivnosti koje nude Maldivi. Šarene koraljne grebene i lagune poput prizora iz filma moći ćete istražiti već prvog jutra jer vam spremamo nezaboravan izlet brodom na snorkeling u društvu kornjača i riba, a za one malo hrabrije sljedeći dan pripremili smo plivanje s morskim psima. Na vašem nezaboravnom odmoru istražiti ćete otočje i ručati na pješčanom sprudu, uživati na poznatim kućicama na moru i imati priliku vidjeti kako morski psi dolaze na hranjenje. A potom povratak u budućnost!

Letimo za Dubai, grad u kojem je sve u superlativima, emirat sa najvišom zgradom na svijetu – Burj Khalifom. Jedini grad na svijetu koji spaja nespojivo;  moći ćete skijati na ljetnim temperaturama, „surfati“ pješčanim dinama, jahati na devi i vidjeti vrhunac moderne arhitekture u jednoj destinaciji! Povesti ćemo vas i na put u prošlost vožnjom u tradicionalnom brodiću,abri, i osjetiti duh starog Dubaija uz mirise začina na staroj tržnici. Dubai je nezaobilazna shopping destinacija pa smo pripremili posjet najvećem shopping centru na svijetu s tisućama trgovina.Oni koji se odluče na izlet u Abu Dhabi imati će priliku vidjeti impozantnu Veliku džamiju i Ferrari world – najveći zabavni park na svijetu. Zaboravite na sve obaveze i pripremite se biti zadivljeni!

1.dan (08.05.2023.) ZAGREB – DUBAI
Polijetanje zrakoplova na liniji za Dubai previđeno je u 15:35h s predviđenim dolaskom u 23:45h. Kratki odmor prije nastavka putovanja.
 

2.dan (09.05.2023.) DUBAI – MALE
Nastavak putovanja prema Maldivima, predviđen polazak je u 02:15h s predviđenim dolaskom u 07:20h. Po dolasku transfer na otok Maafushi u hotel, službeni check in predviđen je u 14:00h (mogući raniji check in ovisi o popunjenosti hotela). Slobodno vrijeme za uživanje na plaži ispred hotela. Noćenje.
 

3.dan (10.05.2023.) MALDIVI
Nakon doručka odlazimo na fakultativni poludnevni izlet brodom, uživamo u snorkelingu u društvu kornjača i tropskih riba. Ručak na pješčanom sprudu nakon čega nastavljamo i uživamo u društvu dupina. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

4.dan (11.05.2023.) MALDIVI
Nakon doručka odlazimo na fakultativni poludnevni izlet "Sharkpointsnorkeling". Ovaj jedinstveni izlet pružit će vam priliku da zaronite u blizini neagresivnih morskih pasa "nurseshark", a nakon snorkelinga posjećujemo još jedan obližnji otok i uživamo u predivnim plažama. Povratak u hotel predviđen je u ranim popodnevnim satima, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

5.dan (12.05.2023.) MALDIVI
Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevni boravak u resortu "Adaaran Prestige Vadoo", gdje ćemo uživati na predivnim plažama. Full day visit uključuje ručak i neograničenu konzumaciju pića. Pogled ispred vas će biti upravo onaj kakav svi zamišljamo kad zamislimo Maldive, kućice na moru, pješčana plaža i tirkizno more. Predvečer ćemo imati priliku vidjeti kako morski psi dolaze na hranjenje. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

6.dan (13.05.2023.) MALE – DUBAI
Polijetanje zrakoplova na liniji za Dubai, predviđeno je u 09:55h s predviđenim dolaskom u 13:25h po lokalnom vremenu. Po dolasku kratko zaustavljanje za slikanje ispred palače Zabeel, rezidencije kraljevske obitelji. Putem do hotela zaustavljamo se na Jumeirah plaži s pogledom na Burj Al Arab. Smještaj u hotelu, noćenje.
 

7.dan (14.05.2023.) DUBAI
Nakon doručka fakultativni city tour Dubaija. Uputit ćemo se prema Bastakiji, starom dijelu koji je zadržao autohtonu arhitekturu. Posjet muzeju starog Dubaija u kojem se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada u prošlosti najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Obilazak zaljeva se nastavlja na tradicionalnom taksi brodiću – abri s kojim se stiže do tržnica, poznatih soukova u kojima se prodaju začini. Nakon idemo u vožnju po umjetnom otoku “The Palm” do Atlantisa, jednog od najpoznatijih hotela u Dubaiju. Nastavljamo city tour do Burj Khalife i najvećeg shopping centra na svijetu - Dubai Malla. Slobodno vrijeme za shopping i ručak. Moguć posjet najvišoj zgradi na svijetu-Burj Khalifi. Povratak u hotel. Noćenje.
 

8.dan (15.05.2023.) DUBAI
Nakon doručka slobodno vrijeme pa odlazak na jeep safari izlet s večerom (fakultativno). One koji se odluče za izlet očekuje prava adrenalinska zabava tijekom vožnje terenskim vozilima kroz zlatno-crvene pješčane dine. Prije večere u beduinskom kampu, mogućnost surfanja na dinama i jahanja deva. Uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz dobru hranu i ples trbušnih plesačica uz ritmove beduinske glazbe. Povratak u hotel u Dubai u večernjim satima. Noćenje.
 

9.dan (16.05.2023.) DUBAI – ABU DHABI
Nakon doručka vožnja do glavnog grada Arapskih Emirata - Abu Dhabija (fakultativno). Najimpozantnija građevina koja se može vidjeti u Abu Dhabiju je „Velika džamija“ čiju je gradnju inicirao šeik Zayedbin Sultan Al Nahyan pa je po njemu dobila ime. Uz džamiju, obavezno se mora pogledati i „Heritagevillage“ koji predstavlja repliku emiratskog sela u kome je prikazan život beduina u oazi. Na povratku planirano je zaustavljanje pri ulazu u „Ferrari World“, najveći natkriveni zabavni park na svijetu. Povratak u hotel u Dubai. Noćenje.
 

10.dan (17.05.2023.) DUBAI – OMAN – DUBAI
Nakon doručka odlazimoprema luci Dibba Oman Port gdje se ukrcavamo na brod i krećemo na jednodnevni (fakultativni) izlet brodom. Dok budemo krstarili bit ćete zapanjeni s prekrasnim prizorima planina, sela i drugim sadržajima koji će se izmjenjivati tijekom plovidbe uz obalu arapskog poluotoka. Tijekom plovidbe imat ćete priliku roniti, kupati se i uživati u raznim ostalim aktivnostima. Povratak u hotel u Dubai. Noćenje.
 

11.dan (18.05.2023.) DUBAI – ZAGREB
Doručak. Transfer na aerodrom na let za Zagreb. Polijetanje zrakoplova predviđeno je u 10:00h s predviđenim dolaskom u 14:10h po lokalnom vremenu.


 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Cijena organizacije putovanja uključuje:

 • četiri noćenja na Maldivima - otok Maafushi u hotelu 4* s doručkom (1/2 u standardnoj dvokrevetnoj sobi) 
 • pet noćenja u Dubaiju u hotelu 4* s doručkom (1/2 u standardnoj dvokrevetnoj sobi)
 • kopnene i morske transfere po programu putovanja
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije i pripreme putovanja 
 • jamčevinu
   

Cijena zrakoplovne karte uključuje:

 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Zagreb - Male (FlyDubai - aviokompanija, s presjedanjem u Dubaiju)
 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Male - Dubai (FlyDubai- aviokompanija, direktan let)
 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Dubai - Zagreb (FlyDubai - aviokompanija, direktan let)

 

Cijena organizacije putovanja ne uključuje:

 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima na engleskom jeziku (informativne cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu 385,00 EUR
 • dodatne usluge 
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Policu možete ugovoriti preko naše agencije prilikom prijave na putovanje.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata.
 • Organizator ima obvezu pružiti odgovarajuću pomoć putniku u poteškoćama, a osobito u izvanrednim okolnostima, u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći. Ako je putnik poteškoću prouzročio namjerno ili nepažnjom, organizator može za pomoć u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći, ili pri uspostavljanju daljinske komunikacije i pri pronalaženju alternativnih putnih aranžmana naplatiti razumnu naknadu koja ne može biti viša od stvarnih troškova organizatora.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • Hrvatski klub putnika nema obavezu spajati solo putnike/putnice u zajedničku sobu radi smanjenja troškova. Sve solo putnike/putnice pokušat ćemo spojiti s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu, i to najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje. U slučaju da se od 45 dana prije putovanja do polaska na putovanje ipak prijavi solo putnik/putnica, Hrvatski klub putnika će u potpunosti vratiti uplaćeni novac za nadoplatu za jednokrevetnu sobu solo putniku/putnici koja je izvršila uplatu za navedeno. Za spajanje solo putnika/putnica potrebno je odobrenje oba solo putnika/putnice. Ukoliko drugi putnik/putnica odbije spajanje s drugim solo putnikom/putnicom, Hrvatski klub putnika nema obaveza prema drugom solo putniku/putnici, već putnik/putnica mora nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Organizator ima pravo na promjenu hotele na putovanju ali da budu kategorizacije kako je navedeno u uvjetima i mora obavijestiti sve putnike o nastaloj promijeni najkasnije 48h prije putovanja. 
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Putnik može raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana uz plaćanje primjerene naknade za raskid ugovora ili, prema potrebi, standardnih naknada za raskid ugovora koje zahtijeva organizator.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija smještajnog kapaciteta odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. 
 • U slučaju promjene tečaja većeg od 1.5% u odnosu na kalkulirani tečaj, agencija zadržava pravo promjene cijene (cijene su formirane prema prodajnom tečaju eura Privredne banke Zagreb d.d. na dan 01.12.2022.).
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Rok u kojem će putnik biti obaviješten o otkazivanju putovanja ako za putovanje nije prijavljen dovoljan broj putnika je 20 dana prije početka putovanja.
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
 • Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.
 • Minimalan broj putnika: 14 

 

Dodatne napomene vezane za putovanje:

 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Maldive je potrebna, za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik (ishoduje se besplatno po dolasku).
 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Ujedinjene Arapske Emirate nije potrebna.
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Sobe u svim hotelima su standardne dvokrevetne s odvojenim ili bračnim krevetima.
 • Svi hoteli imaju besplatan wifi.
 • Osoba na trećem ležaju: na upit.
 • Primjetna je razlika u standardu, običajima, usluzi i prijevoznim sredstvima 
 • Postoji mogućnost nadoplate veće kategorizacije sobe u hotelima ili dodatnih opcija kao što je soba s pogledom na more, deluxe soba s balkonom, late check out itd.
 • Službeni check in u svim hotelima je u 14:00h, a check out u 12:00h (ukoliko popunjenost hotela omogući check in će biti ranije od službeno predviđenog)
 • Limit za prtljagu na letovima aviokompanije Emirates Airlines je 30kg + 7kg za ručnu prtljagu.
 • Za letove Zagreb - Dubai - Zagreb, aviokompanija Emirates Airlines koristi ovj tip zrakoplova Boeing 777-300ER (twin-jet) (B77W)
 • Za letove Dubai - Male - Dubai, aviokompanija Emirates Airlines koristi ovaj tip zrakoplova Boeing 777-300ER (twin-jet) (B77W)


Hoteli na putovanju:

 • Na Maldivima noćimo na otoku Maafushi u Arena Beach Hotel 4*. Hotel se nalazi na plaži i gosti na raspolaganju imaju vanjski bazen, restoran, bar, uslugu pranja rublja, fen, sef u sobi.   *Mogućnost upgrade sobe na Maldivima u hotelu Arena Beach hotel umjesto Standardne sobe u Deluxe sobu s balkonom te pogledom na more: 4 noćenja nadoplata 450,00 kn po osobi. Broj soba je ograničen.
 • U Dubaiju noćimo u Golden Tulip Media Hotel 4*. Hotel se nalazi u ulici Shekih Zayed Road, Barsha, a gosti na raspolaganju imaju unutarnji i vanjski bazen, teretanu, spa and wellness centar.
   

Informativne cijene fakultativnih izleta po osobi:

 • Fakultativni poludnevni izlet brodom - 30,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz brodom, ručak,  opremu za snorkeling i podvodne fotografije)
 • Fakultativni poludnevni izlet "Shark point snorkeling" - 50,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz brodom, ručak i opremu za snorkeling)
 • Fakultativni cjelodnevni izlet "Adaaran Prestige Vadoo" - 120,00 eura (cijena uključuje: prijevoz brodom, ručak i neograničena konzumacija svih pića - na Maldivima se alkohol smije konzumirati isključivo u zatvorenim resortima na privatnim otocima)
 • Fakultativni city tour Dubaija - 25,00 eura (cijena uključuje: razgled grada po programu, lokalnog vodiča i prijevoz)
 • Fakultativni izlet jeep safari s večerom - 55,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz, adrenalinsku vožnju po dinama, neograničena konzumacija bezalkoholnih pića, kave i čaja, jahanje deva, sheeshu, buffet večeru i zabavni program tradicionalnih plesova )
 • Fakultativni city tour Abu Dhabi-a - 35,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz, bocu vode; cijena ne uključuje: ulaznicu za Ferrari World)
 • Fakultativni izlet brodom u Oman - 70,00 eura  (cijena uključuje: lokalnog vodiča, kopneni i morski prijevoz i ručak)ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

MALDIVI

Službeno ime: Republika Maldivi
Glavni grad: Male
Jezik: maldivski dhivehi, engleski
Religija: sunitski muslimani 
Vremenska razlika: +3 sata ljeti /+4 sata zimi
Novčana jedinica: maldivska rufija (MVR), 1 USD = oko 15,25 MVR
Kupovina: trgovine su otvorene od subote do četvrtka od 8:30 do 23 sata, a petkom od 13:30 do 23 sata. Popularni suveniri: školjke, lakirane drvene kutije i slamnate prostirke, nakit. 
Odjeća i obuća: lagana pamučna odjeća i udobna obuća. Nudizam nije dozvoljen. 
Napon struje: 230V/240V (potreban je adapter)
Cijepljenje: nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr

Viza: Za državljane Republike Hrvatske viza za Maldive je potrebna. Dobiva se besplatno prilikom dolaska na Maldive. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.

Mobilne mreže: VIPnet, T-Mobile i Tele2 partneri

 

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

Službeno ime: Ujedinjeni Arapski Emirati
Glavni grad: Abu Dhabi
Jezik: arapski (službeni)
Vremenska razlika: +2 sata ljeti / +3 sata zimi
Novčana jedinica: emiratski dirham (AED), 1 USD = oko 3,6732 AED
Viza: Za državljane Republike Hrvatske viza za Ujedinjene Arapske Emirate nije potrebna. 
Kupovina: zlato, začini, tehnička roba, roba poznatih kreatora, svila, parfemi, tepisi... Trgovine uglavnom rade od 10 do 13 sati i od 16 do 22 sata. Shopping centri otvoreni su od 10 do 22 sata bez prekida preko tjedna, osim petkom kada rade od 14 do 22 sata. Nezaobilazni Dubai s razlogom zaslužuje svoj naziv "glavnog shopping centra na Bliskom Istoku".
Odjeća: preporuča se lagana pamučna ljetna odjeća i udobna obuća. Kratke hlače i kratki rukavi za žene su dozvoljeni, ali je potrebno voditi računa da odjeća nije provokativna. Muškarci se isto tako ne bi smjeli pojavljivati u javnosti bez majice, osim na plaži.
Hrana i piće: zastupljena je internacionalna kuhinja, ali prevladava arapska. Tipična jela: shawarma – janjetina ili piletina s povrćem, zamotano u roti, arapskom kruhu; falafel – pržene okruglice od slanutka i začina; humus – namaz od slanutka; tabbouleh – libanonska salata od peršina, bulgura, rajčice i luka sa začinima. Popularni su i plodovi mora i meso s roštilja. Preporučamo piti isključivo flaširanu vodu. Alkohol se služi isključivo u hotelskim restoranima i barovima s posebnom dozvolom. U restoranima izvan hotela nije dozvoljeno služenje alkoholnih pića.
Napon struje: 220V/240V (potreban je adapter).
Cijepljenje:  nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr
Klima: vruća pustinjska. U razdoblju od listopada do ožujka, dani su ugodni i sunčani. Prosječna dnevna temperatura kreće se oko 26°C. Noći su hladne s prosječnom temperaturom od oko 15°C. Period od travnja do rujna karakteriziraju vrlo visoke temperature (iznad 40°C) i visoka vlažnost zraka. Moguće su pješčane oluje. Kiši rijetko, najčešće zimi. Temperatura mora kreće se od 26 do 29°C.

Putno osiguranje: nudimo vam mogućnost posredovanja u izradi police putnog zdravstvenog osiguranja. Cijena police osiguranja po osobi  iznosi 16,06 EUR s premijom zdravstvenog osiguranja na 30.000€ dok cijena police osiguranja prtljage (iznos osiguranja 663,61 EUR/ 5.000,00 kn) iznosi 3,41 EUR. Policu osiguranja prtljage nije moguće ugovoriti bez police putnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti osiguranje od otkaza turističkih putovanja, isti je dužan u roku od 72 sata nakon prve uplate ugovoriti policu s bilo kojom osiguravajućom kućom (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Postoji mogućnost posredovanja agencije u izradi police osiguranja od otkaza turističkog putovanja.


ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Hrvatski klub putnika odobrava plaćanje do 3 rate bez kreditnih kartica i provizija (putem transakcijskog računa), s tim da uplate moraju biti u kontinuitetu (razmak od 30 dana). Ukoliko se prijava izvrši najkasnije 3 mjeseca prije putovanja, moguće je plaćanje putem transakcijskog računa na najviše 2 rate s tim da zadnja rata treba biti uplaćena 30 dana prije početka putovanja, a ukoliko se prijava izvrši najkasnije 2 mjeseca prije putovanja, moguće je samo jednokratno plaćanje putem transakcijskog računa.

Zrakoplovna karta plaća se partnerskoj agenciji "NOMAGO" koja je specijalizirana za prodaju avionskih karata. Plaćanje avionske karte uz gotovinsko i transakcijsko plaćanje, moguće je i na kartice:

Diners jednokratno 4 % skuplje + PDV na kamate,
Diners karticom od 2 do 6 rata, tada je 5 % skuplje + PDV na kamate,
                           od 7 do 12 rata, tada je 6 % skuplje + PDV na kamate.

Master jednokratno 3 % skuplje + PDV na kamate,
Master od ZGB 3 rata, tada je 6 % skuplje + PDV na kamate,
                           6 rata, tada je 7% skuplje + PDV na kamate,
                           9 rata, tada je 9 % skuplje + PDV na kamate,
                          12 rata, tada je 10 % skuplje + PDV na kamate.

Visa Premium (ex. American Express) jednokratno 5% skuplje + PDV na kamate,
Visa Premium (ex. American Express) od 2-6 rata, tada je 6% skuplje + PDV na kamate.

PBZ (Maestro,Visa ) jednokratno 3%, od 2-12 rata, tada je 7% skuplje + PDV na kamate.

Svim ostalim karticama jednokratno, tada je 5% skuplje + PDV na kamate.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA: Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569


 

 

Loyalty Club: 2 boda
Status: 10 slobodnih mjesta
Rok prijave: 01.03.2023
Trajanje: 11 dana
Polazak: 08.05.2023
Povratak: 18.05.2023
Grad polaska: Zagreb
Voditelj:
Vrsta putovanja: Grupno putovanje
Veličina grupe: do 26 osoba
Šifra putovanja: MDAD-1-2023
Cijena organizacije putovanja: 800,00 € / osobi
Cijena zrakoplovne karte: 770,00 € / osobi

1.570,00 € / osobi

Prijava na ovo putovanje vlasnicima Loyalty Club kartice donosi 2 boda na kartici
Cijena zrakoplovne karte može se mijenjati ovisno o promjeni takse i tečaja do datuma izdavanja karte.