ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


 

Zašto putovati s Hrvatskim klubom putnika?

 

Hrvatski klub putnika idealna je adresa za kreiranje ponuda putovanja za sve koji žele kvalitetnu organizaciju koja na prvom mjestu jamči sigurnost, a onda i raznovrsni sadržaj i zabavu.

Programe putovanja prilagođene svojim interesima u agencijskoj ponudi će pronaći i individualci koji na putovanju žele uživati u što većoj količini spontanosti, ali i oni putnici koji žele putovati u grupi s detaljno definiranim satnicama razgledavanja i slobodnog vremena.   

Pravi putnici putuju s razlogom i svrhom. Primaran cilj im je upoznati drugo i drugačije. Hrvatski klub putnika osluškuje potrebe i želje putnika pa puno pažnje posvećuje otkrivanju lokalnih običaja, kulture, gastronomije... Prikupljena otkrića uspješno su pretočena u programe putovanja koje agencija na zahtjev, može prilagoditi individualnim željama. Putnici koji putuju s Hrvatskim klubom putnika s puta se vraćaju drugačiji. Širih vidika i puni poštovanja.
 


ATMOSFERA U GRUPI – Kao iskusni putnici, pratitelji Hrvatskog kluba putnika osvijestili su nedostatke putovanja u grupi i odlučili u kreiranju programa, a onda i na terenu, učiniti sve kako bi se i najvećim „individualcima“ pokazalo da putovanje u grupi može biti odlično iskustvo. Ključ je u opuštenosti i fleksibilnosti. I naravno, u maksimalnom poštovanju potreba i želja svakog putnika. Atmosferu u grupi čini zbroj indvidualnih energija. U našim grupama atmosfera je uvijek pozitivna i vesela. Takvom ju čine zadovoljni putnici.

 

VRSNI PRATITELJI  – Pratitelji s kojima surađujemo vrsni su poznavatelji destinacija koje obilaze s putnicima. Pokazat će im poznate turističke atrakcije, ali ih i odvesti, u suradnji s lokalnim vodičima na manje poznate lokacije, kako bi dobili pravu, cjelovitu sliku destinacije. Baš na takvim mjestima prikuplja se najveći broj dojmova koje putnici spremaju u svoj „folder“ posebnih, vječnih uspomena. Najvažniji zadatak pratitelja Hrvatskog kluba putnika je da na terenu učine sve kako bi program putovanja prilagodili na način da svi u grupi budu zadovoljni. Ako to znači poduzeti i neke preinake u programu, shodno željama i dogovoru grupe, iskusnom pratitelju to nikada nije problem.

 

VRSNI LOKALNI VODIČI  – Uz odabir vrsnih pratitelja koji su na terenu osobe na koje se putnici mogu osloniti u svakom trenutku, Hrvatski klub putnika najviše pažnje polaže izboru najkvalitetnijih lokalnih vodiča. Svaki iskusniji putnik zna da i najbolje osmišljen program putovanja, najbolji smještaj i sve ostale usluge, nemaju važnost kakvu ima kvalitetan vodič. Lokalni vodiči koji dočekuju i sa svojom destinacijom upoznaju naše putnike, govore engleski jezik, specijalisti su za svoje mikrolokacije, obrazovani su i uvijek puni novih  informacija koje na zanimljiv i zabavan način prenose našim putnicima.

 

DOZA AVANTURIZMA – Dobra vijest za sve avanturiste (i one koji će to tek postati), jest da svi naši programi putovanja uključuju i avanturističku ponudu. Plivanje s morskim lavovima, vožnja biciklima Cestom smrti, zipline u Meksiku, vožnja motorom ulicama Ho Chi Minha, jahanje slonova kroz džunglu u Tajlandu te deva i konja kroz mongolske stepe, noćenje u jurtama, ronjenje s kitopsinama, morskim psima, uživanje s dupinima… Na vama je samo da izaberete što želite probati. Mi vam jamčimo – uživanje.

 

KVALITETA SMJEŠTAJA – Avanturistički duh prisutan je u svim segmentima naših putovanja, osim u smještaju. Na svakom putovanju cilj je putnicima osigurati najveću moguću udobnost u okviru cijene putovanja. Jer na putovanju je važno i moći se dobro odmoriti. Iskustvo je pokazalo da su dvokrevetne sobe u hotelima, u kategoriji 3* i 4*, putnici ocijenili kao dobar izbor. Za one koji preferiraju smještaj u još boljim hotelima, nudimo i takve opcije.

 

MANJE GRUPE – Masovnost nije naš izbor. Kreiramo grupe koje većinom imaju od 16-24 članova, jer to je brojka koja je idealna i za putnike i za vodiče. To je brojka koja svakom članu jamči individualan pristup kojeg ističemo kao svoju najveću prednost, a jamči  i veću mobilnost te kohezivnost grupa u kojima se nerijetko rađaju i nova prijateljstva.

 

SOLO STE PUTNIK? – Vaši prijatelji i obitelj iz nekog razloga – ne putuju. Svoj pustolovni duh ostavili su iza sebe ili ga još nisu ni otkrili, a vaš nema vremena čekati. Pa ste odlučili putovati sami. Obratite nam se i kreirat ćemo program putovanja prilagođen vašim željama i mogućnostima.

 

SKUPLJATE BODOVE I PUTUJTE JEFTINIJE – Preko kartice Loyalty Club-a prikupljate bodove prilikom rezervacije i realizacije putovanja preko agencije, a svako putovanje iz ponude vrednovano je određenim brojem bodova. Dodatne bodove na loyalty kartici možete zaraditi kao promotor Hrvatskog kluba putnika. Svoje prikupljene loyalty bodove pretvorite u popust za neko od vaših sljedećih putovanja s agencijom Hrvatski klub putnika.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569


 

 

NEWSLETTER:


Možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku klikom na vezu u podnožju naših poruka e-pošte. Za informacije o našim pravilima o privatnosti kliknite ovdje.

Mi koristimo Mailchimp kao našu marketinšku platformu. Klikom dolje za pretplatu potvrđujete da će se vaši podaci prenijeti na Mailchimp na obradu. Saznajte više o postupcima privatnosti Mailchimpa ovdje.

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: