ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Viza za Vijetnam

 

Viza za Vijetnam

 

Za ulazak u Vijetnam potrebno je ishođenje vize! Vijetnamska ambasada nalazi se u Beču, a Hrvatski klub putnika za Vas posreduje u njezinu ishođenju! Svi putnici koji putuju u Vijetnam u vlastitom aranžmanu, imaju priliku brzo i jednostavno dobiti vizu! Slijedi FAQ kako biste što brže dobili sve potrebne informacije, a za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju elektroničkim ili telefonskim putem.

Za sve informacije oko dobivanja vize molimo da nas kontaktirate na broj telefona 099 3291 565 ili na mail info@hrvatskiklubputnika.com.

*Napomena: Ne snosimo odgovornost za nepravilno popunjen formular, ljubazno molimo da prije slanja provjerite valjanost putovnice i podatke na formularu!


1. Trebaju li hrvatski državljani vizu za Vijetnam?
Hrvatski državljani, koji namjeravaju putovati u Vijetnam, trebaju vizu.
 

2. Trebam li imati vizu prilikom check in-a u zračnoj luci?
Prilikom check in-a uz putovnicu nije potrebna viza, nego odobrenje da je viza zatražena on-line putem. Viza za Vijetnam može se ishoditi preko interneta u slučaju da u Vijetnam ulazite zračnim putem. Ukoliko u Vijetnam ulazite preko kopnene granice iz Laosa, Kambodže ili Kine, obavezni ste vizu ishoditi u konzulatu prije dolaska na granicu (u ovom slučaju nije moguće dobiti vizu on line).

Informacije o vizi na dolasku možete provjeriti direktno sa vijetnamskom ambasadom:  http://www.vietnameseembassy.org/vietnam+visa.html
 

3. Koji su mi dokumenti potrebni?
Potrebno je imati popunjeni formular koji možete preuzeti direktno na našoj stranici, fotografiju kao za putovnicu sa svijetlom pozadinom i original putovnicu koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma ulaska u državu.


4. Koja je cijena vize?
Cijena turističke vize za jedan ulazak iznosi 100,00 Eura ukoliko želite da viza bude gotova u istom danu, a 85,00 eura za nekoliko dana. Naknada za posredovanje iznosi 450,00 kn ako se ishodi 1 viza, 700,00 kn za 2 vize, 950,00 kn za 3 vize, 1.150,00 kn za 4 vize ili 200,00 kn za 1 vizu prilikom ishođenja zajedno s vizama za naše grupe. Cijene za veći broj viza i ostale vrste viza izuzev turističke single entry na upit. U cijenu je uključena povratna poštarina. 
 

5. Koliko dugo moram čekati vizu?
Turistička viza gotova je kroz tjedan dana, osim u slučaju kada je u ambasadi velika zasićenost pristiglih putovnica, kolektivni godišnji odmor ili neka druga izvanredna situacija pa izrada potraje koji nešto duže! Hrvatski klub putnika d.o.o. ne odgovara za izvanredne situacije zbog kojih ambasada može prolongirati dobivanje vize.
 

6. Gdje mogu preuzeti vizu​?
Vizu s putovnicom Vam šaljemo preporučeno direktno na Vašu adresu koju ste dogovorili s djelatnikom agencije!
 

7. Kako izgleda viza?
Vijetnamska se viza lijepi u putovnicu  i zauzima jednu stranicu, no računajte da je potrebna još minimalno jedna slobodna stranica u putovnici za ulazne i izlazne pečate iz države.


8. Koliko vremenski vrijedi turistička viza za jedan ulazak?
Dozvola boravka za turističku vizu za jedan ulaz je mjesec dana nakon ulaska.

 

Formular za dobivanje vize preuzmite ovdje.

 

Želimo Vam sretan put i dobar provod u Vijetnamu!


OBRAZAC ZA POSREDOVANJE VIZE:


 * dozvoljene su samo datoteke u formatu JPG ili PDF
** sva polja su obavezna