ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


 

Tko smo mi

 

Hrvatski klub putnika izdigao se iz šačice entuzijasta koji su krenuli s nekoliko projekata: "60 dana oko svijeta", "90 dana po svijetu" i "Lifetime adventures". Medijski popraćeni projekti, zadovoljni putnici istraživači i uhodana ekipa s mnoštvom skupljenog putnog iskustva garancija je koja sugerira sigurnost tijekom putovanja, ali i po mnogima najvažnije - fleksibilnost. Hrvatski klub putnika kao nit vodilju naglašava autentični doživljaj destinacije u koju se putuje, a manje se bazira na neiscrpnom davanju povijesnih činjenica. Naša je vizija da putnici osim što čuju najvažnije povijesne događaje koji su prethodili trenutačnom sustavu vrijednosti pojedine države, da dožive autentični i svakodnevni život bez 'kozmetičkog' uljepšavanja. Svoj rad agencija temelji na vrijednostima i pogledima na potrebe i želje putnika koji od putovanja očekuju da se sjećaju osjećaja koji su u njima pobuđeni i da se svaki dan tijekom putovanja ponovno zaljube u ovaj naš prekrasni planet!


Programi putovanja agencije Hrvatski klub putnika kreirani su za one putnike koji se na destinacijama diljem svijeta žele upoznati s autohtonim, približiti lokalnoj zajednici, otkriti njene običaje, kulturu, kušati lokalna jela i pića te naravno obići i najznačajnije znamenitosti. Svijet koji nas okružuje neiscrpan je izvor ljepota, a otkrivajući ih kroz putovanja učimo diviti se moći prirode i snazi čovjeka.

Hrvatski klub putnika od početka djelovanja radi na tome da istraži destinacije i potom u programima putovanja koje priprema sabere ona najvrjednija iskustva i doživljaje koji su autentični baš za odabranu destinaciju i koji će putniku omogućiti da je upozna putem svih osjetila.

Programi putovanja Hrvatskog kluba putnika prepoznati su kao oni koji nude sadržajnost, ali i spontanost. Vrsni pratitelji brinu se da na putovanjima usklade različite interese i želje putnika, svjesni da je primaran cilj svih na putovanju – uživati.

Pri kreiranju ponuda Hrvatski klub putnika vodi računa i o financijskoj dimenziji. Cilj je za najpovoljniju moguću cijenu osigurati najkvalitetniji program putovanja u kojem je primarni naglasak na sigurnosti prijevoza, udobnosti smještaja i osiguranju vrsnih pratitelja i lokalnih vodiča za svaku grupu ili individualnog putnika.

Kao putnička agencija Hrvatski klub putnika moći će kreirati i ponuditi još raznovrsniji program putovanja za baš svakog putnika koji želi putovati kao individualac ili kao dio grupe na bilo koju svjetsku destinaciju.  Naš je cilj na putu imati zadovoljnog, a na povratku nasmijanog putnika koji već planira novo putovanje na neku novu destinaciju iz naše ponude. Preporuke i iskustva naših putnika možete pročitati ovdje.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo s veseljem kreirati najbolju ponudu za vaše nezaboravno putovanje.


OPĆI PODACI

Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija
Velimira Škorpika 17b, Šibenik, Republika Hrvatska,
upisan kod Trgovačkog suda u Šibeniku
MBS: 110054569  MB: 4431448  OIB: 51216017298
ID kod: HR-AB-22-110054569

PDV ident. broj je HR51216017298

Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10 000 Zagreb
IBAN: HR6923400091110744726
SWIFT: PBZGHR2X

Iznos temeljnog kapitala: 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti
Direktor društva: Nikola Baraka

Osiguravatelj jamčevnog osiguranja i osiguranja od odgovornosti:
Triglav osiguranje, polica br. 990007042156 - Triglav osiguranje d.d., Antuna Heinza 4, 10000 Zagreb


 

 

NEWSLETTER:


My Newsletter

Naša agencija članica je Udruge hrvatskih putničkih agencija


NAŠI PARTNERI: