ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Tajland 2. - Nova godina 2020.

 

Tajland 2. - Nova godina 2020.

 

Da bi doček Nove godine prošao prema planu i programu, mi se volimo pripremiti na vrijeme i temeljito. Upravo zato, već sada vas pozivamo da nam se pridružite u sasvim posebnom i drugačijem dočeku Nove na Tajlandu! Otvorite um, očekujte neočekivano i krenite put najljepšeg zalaska Sunca! Uz naše vodstvo osjetit ćete čari Bangkoka uspješno izbjegavajući sve njegove zamke! Grad koji nikog ne ostavlja ravnodušnim djelovat će i nas vas, stoga pripremite svoja osjetila za avanturu života! Čim kročite na uzavreli bangkoški asfalt i krenete upijati atmosferu užurbane gradske vreve, bit će vam jasno zašto Tajland slovi za najpopularniju destinaciju među putnicima svih godišta i interesa. Nakon glavnog grada koji se diči najdužim imenom na svijetu, krenut ćemo prema mnogima omiljenom dijelu Tajlanda – njegovoj obali. Vapnenačke stijene, koje su godinama oblikovane valovima kako bi poslužile za apsolutno najbolji rock climbing koji možete poželjeti, ponosno se izdižu iznad pješčanih plaža. Vjerujte nam, taj prizor će vam oduzeti dah! Program nudi velik broj aktivnosti, od kojih su samo neke: posjet plutajućoj tržnici, popularno i iznimno opuštajuće druženje sa slonovima te razne morske aktivnosti. Vidjet ćete i Nacionalni park Maya Bay, u kojem je Leonardo Di Caprio 2000. snimao popularni "Žal", a poslužio je i kao kulisa za dijelove čak dva filma o najslavnijem špijunu na svijetu, Jamesu Bondu. Iako je ova slavna plaža prošle godine zatvorena za posjete, sam pogled na nju dočarat će vam zašto je upravo ona bila tako često birana za filmska snimanja. Nakon svega ovog, možete li zbilja reći da postoji bolji plan za doček? Veselimo se vašim prijavama!

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

1.dan (26.12.2019.) ZAGREB – DOHA – BANGKOK
​Sastanak u zračnoj luci Franjo Tuđman 2 sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova na liniju za Dohu u 16.05h s predviđenim dolaskom u 23.15h. Nastavak putovanja prema Bangkoku, predviđen polazak je u 02.40h (+1) s predviđenim dolaskom u Bangkok u 13.15h (+1).  


2. dan (27.12.2019.) BANGKOK
Po dolasku u Bangkok transfer u hotel i smještaj u sobe. Opuštajuća šetnja, masaže, upoznavanje s azijskom kuhinjom, običajima i vježbanje „waija“ – tradicionalnog tajlandskog pozdrava sa skupljenim dlanovima i laganim spuštanjem glave prema sugovorniku. Navečer predlažemo grupni odlazak u Khao San – poznatiji kao backpackerski ghetto zbog iznimno pristupačnih cijena, mnoštva klubova i restorana te bogatog uličnog programa. Noćenje.
 

3. dan (28.12.2019.) BANGKOK – Plutajuća tržnica Damnoen Saduak 
Nakon doručka odlazimo na fakultativni izlet. Prva stanica je jedinstveni Maeklong Railway Market, sljedeća stanica je Floating market koji se nalazi na pola puta do Kanchanaburija. Imat ćete priliku u kanuu proći duž cijele tržnice, cjenkati se i kupovati direktno iz kanua. Poslije plutajuće tržnice nastavljamo prema Kanchanburiju, obilazimo most na rijeci Kwai, slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka odlazimo u obližnje utočište za slonove (cruelty free) gdje borave slonovi koji su spašeni iz kampova. Tamo ćete imati priliku vidjeti slonove u njihovom prirodnom okruženju u kojem se volonteri odgovorno odnose prema njima. Nakon uživanja u društvu ovih divnih životinja slijedi vožnja prema Bangkoku u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.  


4.dan (29.12.2019.) BANGKOK – City tour – KRABI – AO NANG
Nakon doručka odlazimo na fakultativno razgledavanje grada, počinjemo s impresivnom Kraljevskom palačom. U sklopu palače nalazi se i  najznačajniji budistički hram u Tajlandu – Wat Phra Kaeo – hram Bude od Žada (Emerald Buddha). Odijevanje mora biti konzervativnijeg tipa (duge hlače, majice s rukavima, zatvorene cipele). Kompleks Wat Phra Kaewa sadrži model bezvremenskog kambodžanskog Angkor Wata. Kompleks je podignut za vrijeme kralja Mongkuta budući da su, pokušavajući u Bangkok za kralja transportirati originalni Angkor Wat, mnogi Sijamci smrtno stradali. Razgled Wat Phoa – hram Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku. Kip Ležećeg Bude dug je 46 metara i visok 15 metara te je navodno cijeli napravljen od zlata. Budizam, indijska religija iz 5. stoljeća prije Krista, postala je državna religija Kraljevine Tajland. Danas se 95% Tajlanđana izjašnjava budistima, a to je najviše traga ostavilo upravo na sakralnom graditeljstvu. Nakon kraćeg odmora za ručak odlazimo u obilazak hrama Wat Arun ili „hrama zore“, s pagodom visokom oko 80 metara. Povratak u hotel u cca 14:00h, slobodno vrijeme do transfea u 19:00h. Transfer aerodrom na let za Krabi – Ao Nang. Predviđeni polazak je u 22:35h s predviđenim dolaskom u 23:55h.  Transfer i smještaj u hotel u Ao Nangu. Slobodno vrijeme. Noćenje.


5. dan (30.12.2019.) AO NANG  –​ Rafting & Quad
Nakon doručka, za sve ljubitelje adrenalina, danas je predviđen odlazak na fakultativni izlet - rafting i quadovi, gdje će se moći uživati u 5 km dugoj rafting turi te iznimno uzbudljivoj vožnji quadovima. Povratak u hotel predviđen je do 17.00h. Navečer, u slobodno vrijeme, predlažemo odlazak u Krabi na night market gdje možete probati mnoštvo tajlandske ulične hrane te vidjeti raznovrsnu ponudu zabavljača i prodavača odjeće, nakita, suvenira i rukotvorina. Noćenje.
 

6. dan (31.12.2019.) AO NANG –​ Kayaking
Doručak. Danas na rasporedu imamo puno aktivniji tempo - cjelodnevna vožnja kajacima i razgledavanje mnogih spilja. Uvod u razotkrivanje mnogih spilja unutar vapnenačkih stijena koje krase najčešće tajlandske razglednice započinjemo već rano ujutro. Polazak iz hotela i transfer u selo Bor Thor odakle krećemo u kajacima kroz šumu mangrova. Dah zastaje od mnogobrojnih stalaktita i stalagmita koje imamo priliku vidjeti, zato preporučujemo da sa sobom nosite dobar fotoaparat! Posjet još jednoj spilji Tham Pee Hua Tho koja broji veliki niz arheoloških artefakata i prethistorijskih slikarija. Ručak i odlazak u lagunu Tham Khao Wong i do tunela Tham Lod Nua. Budući da je dan bio malo naporan, planiran je zasluženi odmor i plivanje. Transfer do hotela. Preporučamo zajednički odlazak na večeru, a nakon večere kreće tropski novogodišnji party koji će potrajat do ranih jutarnjih sati! Sretna Nova 2019. godina! 


7. dan (01.01.2020.) AO NANG
Prvi dan Nove 2019. putnici će provesti kako sami žele! Slobodno vrijeme će oni kojima je nakon cjelonoćnog partyja potreban odmor, prvi će dan Nove godine provesti u odmaranju na plaži, dok će oni odmorniji iskoristiti za istraživanje brojnih još neotkrivenih kutaka divnog Ao Nanga. Što god odabrali, uživat ćete u prvom danu Nove 2019. Noćenje u hotelu.


8. dan (02.01.2020.) AO NANG  –​ 7 islands Sunset Tour
Doručak, slobodno vrijeme za opuštanje na nepreglednim pješčanim plažama i visokim vapnenačkim stijenama: odmaranje na plaži ili alternativa pasivnom odmoru – rock climbing! Obližnji Railay i Ao Nang jedne su od najpoznatijih destinacija za rock climbing. Poslijepodnevni program započinje odlaskom na fakultativni izlet 7 islands Sunset Tour na kojemu ćemo, kako ime kaže, doživjeti zalazak sunca na jednom od mnogobrojnih otoka. Posjetit ćemo Phra Nang spilju i poznatu Railay plažu, Taming otok gdje ćemo se zaustaviti na snorkelingu među mnoštvom tropskih ribica u potrazi za Nemom. Od ostalih otoka posjećujemo Si island, Poda island, poznati Chicken island specifičnog izgleda, zatim Tup island s kojega je moguće propješačiti do Chicken islanda putem prirodne naslage pijeska. Večera je planirana na Phra Nangu uz zapanjujući zalazak sunca. Transfer do hotela. Noćenje.


9. dan (03.01.2020.) AO NANG – Ko Phi Phi
Nakon doručka odlazimo na fakultativni izlet brodom na poznato otočje Ko Phi Phi. Krećemo iz Ao Nanga i dok se neki sunčaju na gliseru, drugi uživaju na snorkelingu i razgledavaju grebene u jatu tropskih ribica. Odlične rice noodlese pojest ćemo na Ko Phi Phi Donu i nasmiješeni krenuti na druženje s malim kradljivcima sunčanih naočala – makakijima na Monkey islandu. Nakon kratkog obilaska odlazimo na otočić Ko Phi Phi Leh, preciznije na poznatu plažu Maya bay gdje je Leonardo DiCaprio snimao film „Žal“, a nakon poznate plaže odlazimo na prekrasni Bamboo Island gdje možete uživati na plažama s bijelim pijeskom. U večernjim satima povratak u Ao Nang. Noćenje.


10. dan  (04.01.2020.) AO NANG – KRABI – BANGKOK 
Doručak, transfer na aerodrom na let za Bangkok s predviđenim polaskom u 09.20h  i s predviđenim dolaskom u 10.45h. Po dolasku u Bangkok transfer u hotel i smještaj u sobe (check in u 14.00h). Slobodan dan za vlastiti program. Noćenje.


11. dan  (05.01.2020.) BANGKOK – DOHA
Doručak, check out iz hotela najkasnije do 12:00h. Slobodan dan za uživanje u vlastitom programu do transfera na aerodrom u 15:30h. Transfer na međunarodni aerodrom na let za Dohu, polijetanje zrakoplova predviđen je u 19.35h s predviđenim dolaskom u 23.25h.


12. dan (06.01.2020.) DOHA – ZAGREB
Nastavak putovanja prema Zagrebu s predviđenim polaskom u 02.15h i s predviđenim dolaskom u u 06.15h po lokalnom vremenu. 

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Cijena putovanja uključuje:

 • povratnu zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Zagreb - Bangkok  (Qatar Airways - aviokompanija, s presjedanjem u Dohi)
 • povratnu zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Bangkok - Krabi (AirAsia - aviokompanija, direktan let)
 • tri noćenja u Bangkoku u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi) 
 • šest noćenja u Ao Nangu u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi) 
 • transfere po programu putovanja
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije i pripreme putovanja 
 • jamčevinu
 • majicu Hrvatskog kluba putnika
   

Cijena putovanja ne uključuje:

 • izradu vize za Tajland (mogućnost posredovanja agencije)
 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima na engleskom jeziku (informativne cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu 2.400,00 kn
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"
   

Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Policu možete ugovoriti preko naše agencije prilikom prijave na putovanje.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata
 • Organizator ima obvezu pružiti odgovarajuću pomoć putniku u poteškoćama, a osobito u izvanrednim okolnostima, u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći. Ako je putnik poteškoću prouzročio namjerno ili nepažnjom, organizator može za pomoć u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći, ili pri uspostavljanju daljinske komunikacije i pri pronalaženju alternativnih putnih aranžmana naplatiti razumnu naknadu koja ne može biti viša od stvarnih troškova organizatora.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • Hrvatski klub putnika nema obavezu spajati solo putnike/putnice u zajedničku sobu radi smanjenja troškova. Sve solo putnike/putnice pokušat ćemo spojiti s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu, i to najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje. U slučaju da se od 45 dana prije putovanja do polaska na putovanje ipak prijavi solo putnik/putnica, Hrvatski klub putnika će u potpunosti vratiti uplaćeni novac za nadoplatu za jednokrevetnu sobu solo putniku/putnici koja je izvršila uplatu za navedeno. Za spajanje solo putnika/putnica potrebno je odobrenje oba solo putnika/putnice. Ukoliko drugi putnik/putnica odbije spajanje s drugim solo putnikom/putnicom, Hrvatski klub putnika nema obaveza prema drugom solo putniku/putnici, već putnik/putnica mora nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Putnik može raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana uz plaćanje primjerene naknade za raskid ugovora ili, prema potrebi, standardnih naknada za raskid ugovora koje zahtijeva organizator.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija smještajnog kapaciteta odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. 
 • U slučaju promjene tečaja većeg od 1.5% u odnosu na kalkulirani tečaj, agencija zadržava pravo promjene cijene (cijene su formirane prema prodajnom tečaju eura Privredne banke Zagreb d.d. na dan 20.08.2019.).
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Rok u kojem će putnik biti obaviješten o otkazivanju putovanja ako za putovanje nije prijavljen dovoljan broj putnika je 20 dana prije početka putovanja.
 • Cijene izleta su formirane po tečaju 1 euro = 37,40 thb, ukoliko dođe do promjene tečaja Hrvatski klub putnika d.o.o. zadražava pravo korekcije cijena u eurima
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
 • Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.
 • Minimalan broj putnika: 14 

 

Dodatne napomene vezane za putovanje:

 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Tajland je potrebna, za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik (mogućnost posredovanja agencije)
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Sobe u svim hotelima su klimatizirane i sve sobe su dvokrevetne s odvojenim ili bračnim krevetima, fotografije soba možete pogledati u fotogaleriji. 
 • Hotel u Bangkoku je Citrus Sukhumvit 11 by Compass Hospitality 4*, te se se nalazi u Sukhumvit Soi 11. Gosti na raspolaganju imaju restoran i caffe bar.
 • Hotel u Ao Nangu je Hula Hula Resort and Spa 4*, Area Khlong Hang Rd, te je smješten na mirnom brežuljku s pogledom na Andamanovo more, a nudi 4 vanjska bazena, centar za tajlandsku umjetnost i obrt u sklopu objekta. Plaže Ao Nang i Nopparat udaljene su 3 minute vožnje besplatnim hotelskim autobusom ili 12 minuta hoda.
 • Svi hoteli imaju besplatan wifi
 • Osoba na trećem ležaju: na upit
 • Primjetna je razlika u standardu, običajima, usluzi i prijevoznim sredstvima 
 • Limit za prtljagu na unutarnjem letu zrakoplovne kompanije Air Asia je 20 kg + 7 kg za ručnu prtljagu (56 x 36 x 23 cm), dok na glavnom letu zrakoplovne kompanije Qatar Airwaysa je 30 kg +  7 kg za ručnu prtljagu   
 • Za letove Zagreb - Doha - Zagreb, aviokompanija Qatar Airways koristi ove tipove zrakoplova Airbus A320 / A320p / A321
 • Za letove Doha - Bangkok - Doha, aviokompanija Qatar Airways koristi ove tipove zrakoplova Airbus A340-600 /  A380-800 (quad-jet) (A388)
 • Za letove Bangkok - Krabi - Bangkok, lowcost aviokompanija AirAsia koristi ove tipove zrakoplova Airbus A318 / A319 / A320 / A321 (obrok nije uključen na letu)

Brigu o vizama prepustite našem VIZNOM ODJELU.

 

Informativne cijene fakultativnih izleta po osobi:

 • Fakultativni city tour Bangkoka - 20,00 eura (u cijenu je uključeno: privatni prijevoz i lokalni vodič / u cijenu nije uključeno: ulaznice (plaćaju se na ulazu u lokalnoj valuti - thb) - Royal Palace 14 eura, Wat Pho 6 eura, Wat Arun 1,5 euro + brod 0,5 eura)
 • Fakulativni izlet plutajuća tržnica Damnoen Saduak + Elephant camp - 50,00 eura (u cijenu je uključeno: lokalni vodič, privatni prijevoz, vožnja speed boatom, vožnja kanuima po tržnici, druženje i kupanje sa slonovima)
 • Fakultativni izlet 7 Islands Sunset Tour - 60,00 eura cijena (prijevoz tradicionalnim tajlandskim drvenim brodom, maske za snorkeling, vodu, voće, večeru, ulaznicu za NP, lokalnog vodiča)
 • Fakultativni izlet kayaking & sea cave - 50,00 eura cijena (cijena uključuje: prijevoz, kajake, ručak i lokalnog vodiča)
 • Fakultativni izlet Ko Phi Phi - 55,00 eura cijena (cijena uključuje: prijevoz, privatni speed boat, lokalnog vodiča i ručak / u cijenu nije uključeno: ulaznica za nacionalni park: 400 bahta - 10,00 eura, plaća se na ulazu u park)

*Cijene ulaznica koje su navedene u eurima su orijentacijske prirode, te se iste plaćaju u lokalnoj valuti.


ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Službeno ime: Kraljevina Tajland
Glavni grad: Bangkok
Službeni jezik: Thai
Vremenska razlika: srednjoeuropsko vrijeme + 7 sati
Novčana jedinica: Baht (THB) / 1 euro = 37 - 39 THB
Napon struje: 220 V
Klima: tropska klima sa 3 različite sezone. Monsuni tj. kišna sezona na Tajlandu počinje u srpnju i traje do studenog nakon čega slijedi suho i hladno razdoblje sve do polovice veljače. Najbolje vrijeme za boravak na Tajlandu je od studenog do ožujka da bi se izbjegla vruća i kišovita razdoblja.
Odjeća i obuća: Za posjet hramu treba biti dolično odjeven - ne toleriraju se kratke hlače, kratke suknje (trebaju biti do koljena) niti majice otkrivenih ramena. Košulje s kratkim rukavima ili slične majice su najpraktičnije. Biti će vam ponuđen (uz malu napojnicu) dugi ogrtač (u ljetnoj palači ponekad obavezan). U kraljevskoj i ljetnoj palači nisu dozvoljene natikače (ni muške ni ženske), sandale moraju biti s remenom na peti.
Hrana i piće: obavezno korištenje flaširane vode. Tajland je destinacija poznata i po kulinarstvu. Najčešće se priprema meso: piletina, govedina, svinjetina, riba, plodovi mora, svježe voće i povrće, a kod kuhanja se koriste razni začini od kojih je većina jako pikantna, te kokosovo mlijeko, curry, kikiriki. Uobičajeni prilozi su rezanci i riža.
Cijepljenje: nije obavezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja. Sve dodatne informacije o bolestima i prethodnoj zaštiti možete dobiti u Centru za cijepljenje i prevenciju putničkih bolesti Službe za epidemiologiju, Mirogojska cesta 16, Zagreb, telefon: 01 46 96 125, http://www.stampar.hr/hr

Viza: potrebna. Za Tajland se izdaje u Zagrebu i to u roku od 3-5 dana, cijena vize iznosi 35 eura. Dokumenti potrebni za izdavanje vize: popunjeni obrazac za vizu, putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 1 fotografija u boji sa svjetlom pozadinom, fotokopija prve stranice putovnice i kopija zrakoplovne karte. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik. Mogućnost posredovanja agencije, naknada za posredovanje iznosi 125,00 kn.

Putno osiguranje: nudimo vam mogućnost posredovanja u izradi police putnog zdravstvenog osiguranja te osiguranja prtljage. Cijena police osiguranja po osobi iznosi 132,00 HRK s premijom zdravstvenog osiguranja na 30.000€ dok cijena police osiguranja prtljage (iznos osiguranja 5.000,00 kn) iznosi 28,20 HRK. Policu osiguranja prtljage nije moguće ugovoriti bez police putnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti osiguranje od otkaza turističkih putovanja, isti je dužan u roku od 72 sata nakon prve uplate ugovoriti policu s bilo kojom osiguravajućom kućom (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Postoji mogućnost posredovanja agencije u izradi police osiguranja od otkaza turističkog putovanja.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Hrvatski klub putnika odobrava plaćanje do 3 rate bez kreditnih kartica i provizija (putem transakcijskog računa), s tim da uplate moraju biti u kontinuitetu (razmak od 30 dana). Ukoliko se prijava izvrši najkasnije 3 mjeseca prije putovanja, moguće je plaćanje putem transakcijskog računa na najviše 2 rate s tim da zadnja rata treba biti uplaćena 30 dana prije početka putovanja, a ukoliko se prijava izvrši najkasnije 2 mjeseca prije putovanja, moguće je samo jednokratno plaćanje putem transakcijskog računa.

Plaćanje putovanja moguće je i na kartice i to:

1.) od 4 do 6 rata za:

 • American Express: 5,31% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate
 • Visa PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate
 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 4,50% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro Zagrebačke banke: 4,10% skuplje + PDV na kamate
   

2.) od 7 do 12 rata za:

 • American Express: 7,12% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro PBZ: 5,28% skuplje + PDV na kamate
 • Visa PBZ: 5,28% skuplje + PDV na kamate
 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 6,00% skuplje + PDV na kamate
 • Maestro Zagrebačke banke: 5,20% skuplje + PDV na kamate

*Postoji mogućnost kartičnog plaćanje do 12 rata Mastercard PBZ karticom (ovisi o ugovoru između banke i vlasnika kartice).


3.) od 13 do 24 rate za:

 • Mastercard i Visa Zagrebačke banke: 9,00% skuplje + PDV na kamate
   

Prilikom prijave, za potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 20% cijene aranžmana (ukoliko u programu nije navedeno drugačije).

U slučaju da Hrvatski klub putnika zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za siguran polazak je 14), ne vrši povrat iznosa naknade banke za kartično plaćanje (provizija za kartično plaćanje i PDV na kamate).

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569


 

 

Loyalty Club: 2 boda
Status: Grupa je popunjena
Rok prijave: 04.10.2019
Trajanje: 12 dana
Polazak: 26.12.2019
Povratak: 06.01.2020
Grad polaska: Zagreb
Voditelj: Andrea Trgovčević
Vrsta putovanja: Grupno putovanje
Veličina grupe: do 26 osoba
Šifra putovanja: T-NOVA-2020-2
Ukupna cijena putovanja: 11.400,00 HRK / osobi

11.400,00 HRK / osobi

Prijava na ovo putovanje vlasnicima Loyalty Club kartice donosi 2 boda na kartici
Cijena zrakoplovne karte može se mijenjati ovisno o promjeni takse i tečaja do datuma izdavanja karte.