ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Šri Lanka & Maldivi

 

Šri Lanka & Maldivi

 

Šri Lanka, smještena jugoistočno od Indijskog poluotoka, jedan je od najljepših otoka Azije, barem prema riječima Marka Pola! Putnike oduševljavaju njezini magični kontrasti, meke pješčane plaže, nepregledni šumoviti predjeli, vulkanske stijene, vodopadi i fascinantni hramovi. Zastanite na tren i zaboravite na sve obveze te se jednostavno prepustite čarima prekrasnih prizora koji vas okružuju! Upoznavanje Šri Lanke krećemo s gradom Kandy koji je, kako mu ime nalaže, pravi azijski slatkiš! Očekuje nas poznati Hram zuba gdje se navodno čuva lijevi Budin očnjak i Botanički vrt gdje ćete imat priliku napokon vidjeti kako izledaju biljke papra, cimeta ili pak vanilije. Krećemo se prema Dambuli gdje nas očekuje Cave Temple pod zaštitom UNESCO-a, a put nastavljamo u smjeru Sigiriye u čijem se nacionalnom parku družimo s oko 300 slonova uz jezero Minneriya. Kakav bi to posjet Šri Lanci bio bez vožnje vlakom! Stoga se vozimo vlakom prema Elli što je poseban doživljaj jer vožnju prate predivni zeleni krajolici i plantaže čaja. Vjerujemo da ce vam dobro doći i malo aktivnog odmora - tu je neizostavni trekking na Little Adams Peaku, a dašak Afrike očekuje vas tijekom jeep safarija u NP Yala koji je dom leopardima, slonovima te mnogim drugim životinjama! Šri Lanku zaokružujemo posjetom Galleu i Colombu gdje punimo baterije za nastavak putovanja.

Kako šećer uvijek dolazi na kraju, tako smo i mi za kraj putovanja spremili pravu malu poslasticu - Maldive. Sljedećih nekoliko dana predviđeno je za odmor i opuštanje uz mogućnost scuba divinga i plivanja s velikim morskim kornjačama po kojima su Maldivi poznati. Zaboravite na sat, zavalite se na ležaljku i zamislite da ste u reklami za Raffaello. Vaša jedina obveza je uživati, a to je naš zadatak!

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

1.dan (05.01.2019.) ZAGREB – DOHA – COLOMBO (Šri Lanka)
Sastanak u zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova na liniju za Dohu predviđeno je  u 16:05h s predviđenim dolaskom u 23:35h. Nastavak putovanja prema Colombu, predviđen polazak je u 01:40h (+1), s predviđenim dolaskom u Colombo u 09:20h (+1).
 

2.dan (06.01.2019.) COLOMBO – KANDY
Po dolasku u Colombo, odlazimo privatnim busom prema gradu Kandy. Na putu prema Kandyju zaustavit ćemo se u Spice gardenu gdje ćete vidjeti kako raste ananas, kardamon, cimet, vanilija, papar i mnogi ostali začini te izbliza promatrati način kako se lokalci penju na stabla kokosa. Vjerujemo da ćete se iznenaditi kada vidite kako izgledaju stabla mnogih biljaka koje svakodnevno koristite u prehrani! Nastavak putovanja prema Kandyju, po dolasku smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.
 

3.dan (07.01.2019.) KANDY
Nakon doručka odlazimo na fakultativni obilazak grada, posjetit ćemo Hram Zuba (The Tooth Temple). Riječ je o poznatom budističkom hramu gdje se navodno čuva gornji lijevi Budin očnjak, a zašto upravo taj hram čuva ima važnu ulogu u političkom životu Šri Lanke, čut ćete od vodiča. Nakon obilaska hrama krećemo u posjet čuvenom Botaničkom vrtu (Royal Botanical Garden) s preko 4000 vrsta biljaka! Od orhideja i palmi do medicinskog i začinskog bilja: izgubite se u širokoj lepezi boja i mirisa! Slijedi slobodno vrijeme i noćenje.
 

4.dan (08.01.2019.) KANDY – DAMBULA – SIGIRIYA
Nakon doručka privatnim autobusom krećemo prema Dambulli u kojoj se nalazi preko 80 različitih hramova od kojih su neki ugrađeni u špilje, posjećujemo Dambulla Cave Temple, najočuvaniji i najveći hram na Šri Lanci. Ovaj znameniti hram nalazi se pod UNESCO-vom zaštitom od 1991. Smještaj u hotelu, slobodno vrijeme. Noćenje u Sigiriyi.
 

5.dan (09.01.2019.) SIGIRIYA – Nacionalni park Minneriya
Nakon doručka odalzimo posjetiti Lion rock, vulkansku stijenu koja se proteže na visini od 200 metara i na kojoj se nalazi drevni hram budističkih svećenika. Sa stijene se pruža prekrasni pogled na središnji dio Šri Lanke i na obližnje vrtove koji su dio kompleksa. Nakon Sigiriye zaputit ćemo se na poludnevni fakultativni izlet u Nacionalni park Minneriya koji je poznat kao jedno od najvećih okupljališta azijskih slonova na svijetu. Tijekom posjeta imat ćete priliku vidjeti oko 300 slonova u krdu uz Minneriya jezero. Riječ je o najvažnijem lokalitetu gdje se okupljaju divlje životinje, a područje je prepoznato i ustanovljeno još od 3. stoljeća. Noćenje u Sigiriyi.
 

6.dan  (10.01.2019.) SIGIRIYA – NUWARA  ELIYA
Nakon doručka zaputit ćemo se prema Nuwara Eliyiji. Po dolasku u Nuwara posjetit ćemo manju lokalnu plantažu čaja kako bismo pogledali proces dobivanja čaja i prošetali po samim plantažama. Nakon posjeta plantaži, smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 

7.dan (11.01.2019.) NUWARA  ELIYA – Little Adam's Peek trekking – TISSAMAHARAMA
Nakon doručka odlazimo prema željezničkom kolodvoru gdje ćemo vlakom u 08:55h krenuti prema Elli. Vožnja vlakom u Šri Lanci poseban je doživljaj jer ju prate predivni zeleni krajolici i nepregledne plantaže čajeva. Po dolasku u 12:30h u Ellu odlazimo na dvosatnu trekking turu (5 km), a ostatak grupe koji ne ide na trekking provest će slobodno vrijeme u Elli. Ime vrha dolazi od legende kako je upravo na ovom mjestu Adam napravio prve korake nakon izgona iz raja, dok druga priča kazuje kako leptiri pred kraj života dolaze uginuti upravo ovdje. Na putu do vrha uživat ćemo u šetnji kroz lokalno selo, plantažama čaja, a šećer slijedi na kraju: pogled s vrha. Nakon trekkinga nastavak vožnje prema Tissamaharami. Smještaj u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

8.dan (12.01.2019.)  NP YALA
Nakon doručka krenut ćemo na poludnevni fakultativni obilazak privatnim autobusom do Nacionalnog parka Yala. Park nosi titulu najljepšeg parka na Šri Lanci, a lokalci vole reći da je posjet ovom parku iskustvo epskih proporcija jer imate priliku približiti se neukroćenom svijetu divljih životinja. Bilo da ste strastveni ljubitelj prirode ili da prvi put posjećujete ovako bogat životinjski lokalitet zbog želje da upoznate divlju prirodu, otići ćete s novopronađenim smislom života jer ovo je dom veličanstvenog endemskog leoparda! Nakon obilaska parka slijedi odlazak u hotel, noćenje.
 

9.dan  (13.01.2019.) NP YALA – MATARA – GALLE – COLOMBO
Nakon doručka krenut ćemo privatnim autobusom prema gradu Colombu uz kratko zaustavljanje u Matari kako bismo obišli hram Parey Dewa (Rock in Water). Nakon obilaska krećemo prema gradu Galle kako bismo fakulatitivno razgledali grad. Galle je izvrstan primjer utvrđenog kolonijalnog gradića u jugoistočnoj Aziji s građevinama u kojima se miješaju elementi europske arhitekture s južnoazijskom tradicijom. Polazak prema Colombu, smještaju u hotelu. Noćenje.
 

10.dan (14.01.2019.) COLOMBO – MALE (Maldivi)
Doručak, u 08.00h odlazimo na fakultativni obilazak Colomba do 09:30h. Povratak u hotel, slobodno vrijeme do transfer (10:30h) na aerodom na let za Male. Polijetanje zrakoplova predviđeno je u 13:35h  s predviđenim dolaskom u 14:30h po lokalnom vremenu. Po dolasku transfer na otok Maafushi, smještaj u hotel. Slobodno vrijeme, noćenje.
 

11.dan (15.01.2019.) MALDIVI
Nakon doručka odlazimo na fakultativni poludnevni izlet brodom ", uživamo u snorkelingu u društvu kornjača i tropskih riba. Ručak na pješčanom sprudu nakon čega nastavljamo i uživamo u društvu dupina. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

12.dan (16.01.2019.) MALDIVI
Nakon doručka odlazimo na fakultativni poludnevni izlet "Shark point snorkeling". Ovaj jedinstveni izlet pružit će vam priliku da zaronite u blizini neagresivnih morkih pasa "nurse shark", a nakon snorkeling posjećujemo još jedan obližnji otok i uživamo u predivnim plažama. Povratak u hotel predviđen je ranim popodnevnim satima, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

13.dan (17.01.2019.) MALDIVI
Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevni boravak u resortu "Adaaran Prestige Vadoo", gdje ćemo uživati na predivnim plažama. Full day visiti uključuje ručak i neograničenu konzumaciju pića. Pogled ispred vas će biti upravo onaj kakav svi zamišljamo kad zamislimo Maldive, kućice na moru, pješćana plaža i tirkizno more. Predvečer ćemo imati priliku vidjeti kako morski psi dolaze na hranjenje. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

14.dan (18.01.2019.) MALE - DOHA
Polijetanje zrakoplova na liniji za Dohu, predviđeno je u 20:20h  s predviđenim dolaskom u 23:30h po lokalnom vremenu.
 

15.dan (19.01.2019.) DOHA - ZAGREB
Nastavak putovanja prema Hrvatskoj s predviđenim polaskom iz Dohe u 02:00h i s predviđenim dolaskom u Zagreb u 06:15h.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Cijena putovanja uključuje:

 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Zagreb - Colombo / Male - Zagreb  (Qatar Airways - aviokompanija, s presjedanjem u Dohi)
 • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Colombo - Male (SriLankan Airlines - aviokompanija, direktan let)
 • dva noćenja u Kandyu u hotelu 3* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • dva noćenje u Sigiryi u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • jedno noćenje u Nuwara Eliya u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • dva noćenja u Tissamaharami u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • jedno noćenje u Colombu u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • četiri noćenja na Maldivima u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi) 
 • kartu za vlak Nuwara Eliya - Ella, redovna linija
 • kopnene i morske transfere po programu putovanja
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije i pripreme putovanja
 • jamčevinu
 • majicu Hrvatskog kluba putnika


Cijena putovanja ne uključuje:

 • izradu on line vize za Šri Lanku
 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima (informativne cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu 4.800,00 kn
 • dodatne usluge – ulaznice za sve objekte i jeep safari ture u nacionalnim parkovima
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"


Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Policu možete ugovoriti preko naše agencije prilikom prijave na putovanje.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • ​Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata.
 • Organizator ima obvezu pružiti odgovarajuću pomoć putniku u poteškoćama, a osobito u izvanrednim okolnostima, u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći. Ako je putnik poteškoću prouzročio namjerno ili nepažnjom, organizator može za pomoć u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći, ili pri uspostavljanju daljinske komunikacije i pri pronalaženju alternativnih putnih aranžmana naplatiti razumnu naknadu koja ne može biti viša od stvarnih troškova organizatora.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • Sve solo putnike pokušat ćemo spojit s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Putnik može raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana uz plaćanje primjerene naknade za raskid ugovora ili, prema potrebi, standardnih naknada za raskid ugovora koje zahtijeva organizator.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija smještajnog kapaciteta odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. 
 • U slučaju promjene tečaja većeg od 1.5% u odnosu na kalkulirani tečaj, agencija zadržava pravo promjene cijene (cijene su formirane prema prodajnom tečaju eura Privredne banke Zagreb d.d. na dan 20.06.2018.).
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Rok u kojem će putnik biti obaviješten o otkazivanju putovanja ako za putovanje nije prijavljen dovoljan broj putnika je 20 dana prije početka putovanja.
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
 • Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.
 • Minimalan broj putnika: 14 

 

Dodatne napomene vezane za putovanje:

 • ​Za državljane Republike Hrvatske viza za Šri Lanku je potrebna, za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik (ishoduje se on line).
 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Maldive je potrebna, za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik (ishoduje se besplatno po dolasku).
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Na Šri Lanci hoteli se nalaze u užem centru grada, a na Maldivima hotel se nalazi na otoku Maafushi i smješten je na plaži.
 • Sobe u svim hotelima su dvokrevetne s odvojenim ili bračnim krevetima
 • Svi hoteli imaju besplatan wifi.
 • Primjetna je razlika u standardu, običajima, usluzi i prijevoznim sredstvima 
 • Osoba na trećem ležaju: na upit
 • Za letove Zagreb - Doha - Zagreb, aviokompanija Qatar Airways koristi ove tipove zrakoplova Airbus A320 / A320p / A321
 • Za let Doha - Colombo, aviokompanija Qatar Airways koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A330-300
 • Za let Colombo - Male, aviokompanija SriLankan koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A330-300
 • Za let Male - Doha, aviokompanija Qatar Airways koristi ovaj tip zrakoplova Airbus A350-900
   

Brigu o vizama prepustite našem VIZNOM ODJELU.

 

Informativne cijene fakultativnih izleta po osobi:

 • Fakultativni city tour Kandya - 15,00 eura (cijena uključuje lokalnog vodiča i prijevoz privatnim autobusom, ulaznice se plaćaju na ulazu)
 • Fakultativni izlet Dambula i Sigiriya - 35,00 eura (cijena uključuje lokalnog vodiča i prijevoz privatnim autobusom, ulaznice nisu uključene u cijenu)     
 • Nacionalni park Minneriya - ulaznica 25,00 USD + jeep safari tura 45,00 USD half day tour (1/6 u džipu) - ulaznice i jeep safari tura plaćaju se na ulazu
 • Fakultativni trekking Litle Adams Peek - 10,00 eura (cijena uključuje lokalnog vodiča i prijevoz privatnim autobusom do lokacije početka trekkinga)
 • Nacionalni park Yala -  ulaznica 25,00 USD + jeep safari tura 40,00 USD half day tour - ulaznice i jeep safari tura plaćaju se na ulazu
 • Fakultativni city tour Gallea i Colomba - 20,00 eura (cijena uključuje lokalnog vodiča i prijevoz privatnim autobusom, ulaznice za objekte se plaćaju na ulazu)
 • Fakultativni poludnevni izlet brodom - 25,00 eura (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz brodom, ručak,  opremu za snorkeling i podvodne fotografije)
 • Fakultativni poludnevni izlet "Shark point snorkeling" - 50,00 euro (cijena uključuje: lokalnog vodiča, prijevoz brodom, ručak i opremu za snorkeling)
 • Fakultativni cjelodnevni izlet "Adaaran Prestige Vadoo" - 110,00 euro (cijena uključuje: prijevoz brodom, ručak i neograničena konzumacija svih pića - na Maldivima se alkohol smije konzumirati isključivo u zatvorenim resortima na privatnim otocima)


Informativne cijene ulaznica:

 • Hram Zuba (Kandy) -  7,50 eura
 • Botanički vrt (Kandy) - 7,50 eura
 • Lion rock (Sigiriya) - 27,00 eura
 • Dambulla Cave Temple - 7,50 eura


ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

ŠRI LANKA

Službeno ime: Demokratska Socijalistička Republika Šri Lanka
Glavni grad: Colombo
Službeni jezik:  singaleški i tamilski
Vremenska razlika:  +3.5/+4.5 u odnosu na Hrvatsku
Novčana jedinica: srilanska rupija (LKR)
Napon struje: 220 V, koriste se engleske utičnice s tri rupe.
Viza: potrebna, viza za Šri Lanku se izdaje on line http://www.eta.gov.lk/slvisa/ (Tourist ETA - Apply for an Individual) i cijena je 35$. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
Cijepljenje: nije obvezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja.
Klima: tropska, monsunska na jugu, umjerena na sjeveru, na jugozapadu otoka od prosinca do ožujka prevladava sušno razdoblje, a u siječnju su na istočnom dijelu
Odjeća i obuća: udobna i laganija odjeća, kišobran ili kišni ogrtač, udobne cipele za hodanje
Hrana i piće: obavezno piti flaširanu vodu
Temperatura: dnevna temperatura u proljeće se kreće od 30 stupnjeva na više, dok u noći pada u prosjeku na 25 stupnjeva.

 

MALDIVI

Službeno ime: Republika Maldivi
Glavni grad: Male
Jezik: maldivski dhivehi, engleski
Religija: sunitski muslimani 
Vremenska razlika: +3 sata ljeti /+4 sata zimi
Novčana jedinica: maldivska rufija (MVR), 1 USD = oko 15,25 MVR
Kupovina: trgovine su otvorene od subote do četvrtka od 8:30 do 23 sata, a petkom od 13:30 do 23 sata. Popularni suveniri: školjke, lakirane drvene kutije i slamnate prostirke, nakit. 
Odjeća i obuća: lagana pamučna odjeća i udobna obuća. Nudizam nije dozvoljen. 
Napon struje: 230V/240V (potreban je adapter)
Cijepljenje: nije potrebno
Viza: potrebna. Dobiva se besplatno prilikom dolaska na Maldive. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
Mobilne mreže: VIPnet, T-Mobile i Tele2 partneri

Putno osiguranje: nudimo vam mogućnost posredovanja u izradi police putnog zdravstvenog osiguranja. Cijena police osiguranja po osobi  iznosi 165,00 HRK s premijom zdravstvenog osiguranja na 30.000€ dok cijena police osiguranja prtljage (iznos osiguranja 5.000,00 kn) iznosi 35,25 HRK. Policu osiguranja prtljage nije moguće ugovoriti bez police putnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti osiguranje od otkaza turističkih putovanja, isti je dužan u roku od 72 sata nakon prve uplate ugovoriti policu s bilo kojom osiguravajućom kućom (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Postoji mogućnost posredovanja agencije u izradi police osiguranja od otkaza turističkog putovanja.


ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Hrvatski klub putnika odobrava plaćanje do 4 rate bez kreditnih kartica i provizija, s tim da uplate moraju biti u kontinuitetu, a zadnja rata treba biti uplaćena 30 dana prije početka putovanja, ukoliko se prijava izvrši najkasnije 3 mjeseca prije putovanja. Ova vrsta plaćanja se vrši isključivo preko transakcijskog računa.

Plaćanje putovanja moguće je i na kartice i to:

1.) od 4 do 6 rata za:

American Express: 5,31% skuplje + PDV na kamate

Maestro PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate

Viza PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate

2.) od 7 do 12 rata za:

American Express: 7,12% skuplje + PDV na kamate

Maestro PBZ: 5,28% skuplje + PDV na kamate

Viza PBZ: 5,28% skuplje + PDV na kamate

 

Prilikom prijave, za potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 30% cijene aranžmana (ukoliko u programu nije navedeno drugačije). U slučaju da Hrvatski klub putnika zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za siguran polazak je 14), ne vrši povrat ukupnog iznosa provizije kartičnog plaćanja te PDV-a na kamate za kartično plaćanje putniku.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569


 

 

Loyalty Club: 2 boda
Status: Grupa je popunjena
Rok prijave: 16.08.2018
Trajanje: 15 dana
Polazak: 05.01.2019
Povratak: 19.01.2019
Grad polaska: Zagreb
Voditelj: Katarina Radović
Vrsta putovanja: Grupno putovanje
Veličina grupe: 26 putnika
Šifra putovanja: ŠM-1-2019
Ukupna cijena putovanja: 14.400,00 HRK / osobi

14.400,00 HRK / osobi

Prijava na ovo putovanje vlasnicima Loyalty Club kartice donosi 2 boda na kartici
Cijena zrakoplovne karte može se mijenjati ovisno o promjeni takse i tečaja do datuma izdavanja karte.