ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Mijanmar & Tajland

 

Mijanmar & Tajland

 

Priključite nam se na putovanju u Mijanmar i Tajland! Otkrijte bučni, punokrvni i žilavi Bangkok te potpunu suprotnost – mirni i duhovni Mijanmar, zemlju redovnika i zlatnih pagoda. Nevjerojatne prirodne ljepote koje se otkrivaju tijekom ovog putovanja urezat će se u sjećanje svih putnika! Za one željne adrenalinskog naboja ovaj program nudi let balonom što je iznimna prilika da prvi put poletite na ovaj način, pa zašto ne upravo nad Mijanmarom! Burma ili službeno Mijanmar počela se otvarati svijetu i pokazala mu kulturno naslijeđe staro više od 2.500 godina, vremešnu arhitekturu koja prkosi godinama i bezvremenske prirodne ljepote. Tajland, "zločesti brat", oduševit će vas svojom ekstravagancijom, liberalnošću i samo njima svojstvenim svjetonazorom. Krenite na put s Hrvatskim klubom putnika i otkrijte Mijanmar & Tajland: destinacije koje su obojane najširim spektrom boja, međusobno toliko različite, ali povezane prepoznatljivim azijskim duhom.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

1.dan (11.11.2017.) ZAGREB –  DOHA
Sastanak u zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova na liniju za Dohu u 10.20h s predviđenim dolaskom u 17.40h . Nastavak putovanja prema Yangon, predviđen polazak je u 20.10h,  s predviđenim dolaskom u 05.20h (+1).  
 

2. dan (12.11.2017.) DOHA – YANGON (Mijanmar)
Po dolasku na aerodrom u 05.20 h, transfer u hotel i slobodno vrijeme za odmor od putovanja. Noćenje. 
 

3. dan (13.11.2017.) YANGON (Mijanmar)
Doručak u 7 sati jer krećemo u razgledavanje grada i to prvo s Kheng Hock Keong – Kineskim hramom u centu grada u kojemu se u 8 sati prinose darovi bogovima. Nakon hrama odlazimo u obilazak drugih znamenitosti grada, sinagoge Moseah Joshua, hinduističkog hrama Sri Kali, Sule Payu – 2000 godine stara pagoda, katoličke katedrale sv. Marije. Nakon ručka odlazimo do jezera Kandawgyi (ulaz 2$, taxi 2$ u jednom smjeru) po povratku odlazimo do Shwedagon Pagode (ulaz 5$), najsvetije mjesto u Burmi na zalazak sunca. Povratak u hotel, noćenje.
 

4. dan (14.11.2017.)  YANGON – BAGAN (Mijanmar)
Nakon doručka transfer na autobusni kolodvor. Slijedi nam nezaboravna vožnja redovnom linijom kako biste što više doživjeli svakodnevnicu Mijanmara. Predviđen polazak autobusa za Bagan u 08:00h sati s predviđenim dolaskom isti dan u  22:00h. Transfer u hotel, noćenje.
 

5. dan (15.11.2017.)  BAGAN (Mijanmar)
Mogućnost odlaska na jutarnji let balonom iznad kompleksa Bagan. Nakon doručka odlazimo u razgledavanje kraljevskog grada koji se nalazi na obali rijeke Ayeyarwaddy u sklopu kojeg se nalazi preko 2000 hramova i pagoda. Ovo područje dom je najvećeg područja budističkih hramova, stupa i ruševina na svijetu. Bio je glavni grad nekoliko drevnih kraljeva Burme koji su izgradili oko 4.400 hramova na vrhuncu kraljevstva (između 1000. i 1200. godine). 1287. godine, kraljevstvo je palo nakon invazije Mongola, nakon što su odbili odati počast Kublai Khanu. Bagan je ubrzo izgubio status političkog centra, ali je nastavio napredovati kao mjesto budističkog učenja. U obilazak hramova možemo krenuti na nekoliko načina, u organizaciji agencije, kočijom, biciklom ili ukoliko si možete priuštiti izlet balonom te doživjeti i uživati u hramovima, pagodama i prirodi iz zraka. Nakon obilaska svih hramova među kojima ćemo izdvojiti hramove Shnpintallung, Shwesandaw, Dhammayangyi, Sulamoni i najveće građevine u Baganu hram Thatbyinyu, povratak u hotel. Slobodno predvečerje, predlažemo odlazak na pagodu Shwesandaw kako biste pogledali prekrasni zalazak sunca. Noćenje. 
 

6. dan (16.11. 2017.) BAGAN – MANDALAY (Mijanmar)
Nakon doručka, krećemo u 08:00h autobusom prema Mandalayu gdje bismo prema redu vožnje trebali stići u 18.00h. Slijedi vožnja redovnom linijom kako biste što više doživjeli svakodnevnicu Mijanmara. Smještaj u hotelu, slobodno vrijeme. Noćenje.
 

7. dan (17.11.2017.) MANDALAY (Mijanmar)
Nakon doručka, krećemo na fakultativno razgledavanje dvaju bivših centara Mijanmara: Amarapuru i Sagaing. Glavni centri moći od 1783. do 1857., a danas u Amarapuri možete pronaći ruševine starih gradskih vrata, palače i grobnice kraljeva. Bezbrojne stupe nalaze se oko cijelog područja. Danas razgledavamo Mandalay, a nakon ručka idemo na brod i vozimo se oko 45 minuta do Minguna. Poslijepodne ćemo provesti u Mingunu te se vraćamo na brod i nastavljamo autobusom do hotela. Slobodno vrijeme, noćenje.
 

8. dan (18.11.2017.) MANDALAY (Mijanmar)
Doručak. Ujutro uživajte u fakultativnom izletu po Amarapuri & Sagaingu: doći ćemo do mosta Ava i posjetiti brda Sagaing; mjesto budističkih sljedbenika. Krećemo u posjet samostanu MahaGandayon kako bismo svjedočili načinu života tisuća budističkih svećenika i uživali na mostu U-Bein. Povratak u Mandalay i slobodno vrijeme za odmor i vlastiti program. Noćenje.


9. dan (19.11.2017.) MANDALAY – BANGKOK (Tajland)
Nakon doručka odjava iz hotela i transfer na aerodrom na let za Bangkok s predviđenim polaskom u 12:55h s predviđenim dolaskom u 15:15h. Po dolasku transfer u hotel, smještaj po sobama. Opuštajuća šetnja, masaže i upoznavanje s azijskom kuhinjom. Navečer druženje u kultnom baru Cheap Charlie. Noćenje.


10. dan (20.11.2017.) BANGKOK (Tajland)
Nakon doručka odlazimo na fakultativno razgledavanje grada, počinjemo s Kraljevskom palačom, impresivnom građevinom u kojoj čovjek može provesti sate i sate. U sklopu palače nalazi se i  najznačajniji budistički hram u Tajlandu – Wat Phra Kaeo – Hram Bude od Žada (Emerald Budhha) koji je također jako impresivan. Odijevanje mora biti malo konzervativnijeg tipa   ( duge hlače, majice sa rukavima). Još ćemo tog dana razgledati Wat Phoa – hram Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku. Kip Ležeg Bude dug je 46 metara i visok 15 metara te je navodni cijeli napravljen od zlata. Nakon kraćeg odmora za ručak odlazimo u obilazak hrama Wat Arun ili „hrama zore“ s pagodom visokom oko 80 metara. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Preporučujemo noćni izlazak jedan od nekoliko klubova koji se nalaze upravo u ulici gdje je hotel. Noćenje.


11. dan (21.11.2017.) BANGKOK (Tajland)
Slobodan dan za uživanje u vlastitom programu, dok navečer predlažemo odlazak u u jedan od mnogih sky barova kako biste svjedočili prekrasnom noćnom pogledu na Bangkok i posjet kultnoj ulici Khao San.  Povratak u hotel, noćenje.


12. dan (22.11.2017.) BANGKOK – KANCHANABURI (Tajland)
Nakon doručka, u 08:00h odlazimo prema Kanchanaburiju na dvodnevni fakultativni izlet. Prva stanica je Floating market  koji se nalazi na pola puta do Kanchanaburija. Ukoliko budete htjeli moći ćete u kanuu proći duž cijele tržnice, cjenkati se i kupovati direktno iz kanua.  Zatim odlazimo prema Kanchanaburiju, obilazimo most na rijeci Kwai. Nakon kratkog obilaska odlazimo prema plutajućim bungalovim, večera i druženje. Noćenje.


13. dan (23.11.2017.) KANCHANABURI – BANGKOK  (Tajland)
Nakon doručka, slobodno vrijeme za kupanje u rijeci Kwai i uživanje u predivnom okruženju u kojem se nalaze plutajući bungalovi. U 12.00h odlazimo prema obližnjem kampu gdje ćete imati priliku družiti se sa slonovima, nakon čega odlazimo prema Bangkok. Dolazak u hotel previđen je u večernjim satima. Noćenje.
 

14. dan (24.11.2017.) BANGKOK – DOHA
Slobodan dan za uživanje u vlastitom programu do transfera  u 17.00h na međunarodni aerodrom na let za Dohu. Polijetanje zrakoplova predviđeno je u 20.40h s predviđenim dolaskom u 23.49h.
 

15. dan (25.11.2017.)  DOHA – ZAGREB
Nastavak putovanja prema Zagrebu s predviđenim polaskom u 01.20h i s predviđenim dolaskom u u 05.30h po lokalnom vremenu. 

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Cijena putovanja uključuje:

 • dva noćenja u Yangonu u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • dva noćenja u Baganu u hotelu 3* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • tri noćenja u Mandalayu u hotelu 3* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • četiri noćenja u Bangkok u hotelu 3* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • transfere po programu putovanja i autobusne karte za redovne linije Yangon – Bagan - Mandalay
 • zrakoplovnu kartu Mandalay - Bangkok (s uključenim pristojbama)
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • majicu Hrvatskog kluba putnika
 • troškove organizacije putovanja 
 • jamčevinu

 

Cijena zrakoplovne karte uključuje:

 • zrakoplovnu kartu Zagreb - Yangon / Bangkok - Zagreb  (s uključenim pristojbama)

 

Cijena ne uključuje:

 • izradu i konzularne naknade za vize - Mijanmar i Tajland (mogućnost posredovanja agencije)
 • fakultativne izlete i razgledavanja gradova (cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu cca. 2.500 kn
 • obroke koji nisu navedeni u programu
 • napojnice za lokalne vodiče (nisu obvezne, po želji)
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"

 

Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća).
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Sve solo putnike pokušat ćemo spojit s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. U slučaju promjene tečaja većeg od 1.5% u odnosu na kalkulirani tečaj, agencija zadržava pravo promjene cijene (cijenu su formirane prema prodajnom tečaju eura Privredne banke Zagreb d.d. na dan 21.04.2017.).
 • Najmanji broj prijavljenih: 14 putnika.

 

Cijene fakultativnih izleta:

 • City tour Yangon  - 15 eura (uključeno u cijenu: lokalni vodič i prijevoz privatnim autobusom / u cijenu nije uključeno: ulaznice - plaćaju se na ulazu – za jezero Kandawgy 2 eura,  Sulé pagoda 2,5 eura, Shwedagon Pagode 5 eura)
 • Bagan tour - 20 eura (uključeno u cijenu: lokalni vodič i prijevoz privatnim autobusom/ u cijenu nije uključeno: ulaznice - plaćaju se na ulazu za cijeli kompleks i za sve znamenitosti iznosi 18 eura).
 • City tour Mandalay + izlet brodom do Minguna – 25 eura (uključeno u cijenu: lokalni vodič,  prijevoz privatnim autobusom i prijevoz brodom / u cijenu nije uključeno: ulaznice - plaćaju se na ulazu - Mandalay city card (7,5 eura) i  Mingun (3,5 eura).
 • Cjelodnevni izlet Sagaing, Ava, Amarapura and the U Bein most – 20 eura (uključeno u cijenu: lokalni vodič i prijevoz privatnim autobusom – za ulaznice vrijedi Mandalay city card)
 • City tour Bangkok - 20 eura (uključeno u cijenu: lokalni vodič i prijevoz privatnim kombijima / u cijenu nije uključeno: ulaznice - plaćaju se na ulazu - Royal Palace 12 eura, Wat Pho 2 eura, Wat Arun 1 euro)
 • Dvodnevni Kanchanaburi izlet - elephant camp - 100 eura  (uključeno u cijenu: ulaznica za NP Erewan, Elephant camp, vožnja željeznicom, vožnja kanuim na tržnici, noćenje u bungalovima, večera i doručak / u cijenu nije uključeno: vožnja speed boatom na tržnici)

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

MIJANMAR (BURMA)

Službeno ime: Mijanmarski Savez
Glavni grad: Yangon (Rangoon)
Službeni jezik: burmanski
Vremenska razlika: srednjoeuropsko vrijeme + 6,5 sati
Novčana jedinica: Burmanski kjat;1 kjat (= 100 pyaja)
Napon struje: U Burmi je napon 220 V, a električne su utičnice kombinacija onih s dvije okrugle rupe, dvije pravokutne ili tri okrugle. Ako imate univerzalni pretvarač možete ga ponijeti sa sobom, no dostupan je i u lokalnim trgovinama. Česti su prekidi električne energije, a hoteli obično imaju svoj generator.
Viza: Hrvatski državljani mogu ishoditi vizu u svrhu turističkog boravka do 28 dana putem elektronskog sustava zahtjeva za vizu - E-viza -na internetskoj stranici http://www.evisa.moip.gov.mm/. Cijena je 50 USD. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
Kreditne kartice i bankomati: Bankomati ne rade, kreditne se kartice ne upotrebljavaju. Sa sobom ponesite dovoljno gotovine za cijelo putovanje. Dobro je mijenjati američke dolare - USD. Uzmite neoštećene, nepresavijene novčanice, novije od 2009. - 2013. godine.
Cijepljenje: nije obvezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja
Klima: Burma ima tipično monsunsko razdoblje s dvama vrlo izraženima sezonama - kišnom i sušnom. Međurazdoblja odnosno prijelazi isto tako imaju svoje osobitosti.
Hrana i piće: obavezno korištenje flaširane vode. Burmanska je kuhinja spoj mnogih azijskih kuhinja budući da zemlja leži na strateškoj točki azijskih trgovačkih puteva. Najviše su utjecale Indija, Tajland i Kina. Što se tiče prehrane u samoj je Burmi mnogo raznolikosti budući da ovdje žive brojne etničke skupine od kojih svaka ima svoje specijalitete. Kao i u mnogim azijskim zemljama i u Burmi se sve povezano s prehranom vrti oko riže. Riža je osnovna namirnica, a uz nju dolaze različiti rezanci koji su, naravno, najčešće od riže. Burmanci su pravi majstori što se tiče pripreme različitih jela koja se poslužuju uz rižu. Ta jela na stol dolaze u obliku različitih umaka od kojih je najviše onih od povrća, a barem jedno ili dva su mesna ili riblja. Riba je vrlo često sastavni dio burmanske kuhinje, bilo svježa u obliku umaka bilo kao začin u obliku različitih ribljih pasta. Mnogo je načina pripreme, a sva su jela fino začinjena mnoštvom različitih začina od kojih svi rastu u Burmi. Hrana je često blago pikantna, a ljuti dodaci često dolaze na stol u posebnoj zdjelici. Burmanci vole i takozvane salate - hladna jela od mnogih sastojaka kojima se dodaju rezanci i koja predstavljaju brzi obrok, čak i na ulici. Na burmanskim se ulicama može naći mnogo hrane na svakom koraku, a niz tih specijaliteta je vrlo dug. Kada je riječ o slasticama, Burmanci se ponovno oslanjaju na rižu te ih pripremaju na bazi riže. U Burmi je na raspolaganju i mnogo sezonskog voća. Među pićima caruje čaj. Zeleni je čaj za Burmance voda te je dostupan uvijek i svugdje, a pije se bez dodataka. Crni čaj s mlijekom i mnogo šećera je nadogradnja. Na raspolaganju je i mnogo drugih bezalkoholnih pića. Čak je Coca-cola 60-ih godina pronašla put do burmanskih polica. Od alkoholnih pića najčešća su brojna burmanska piva, a moguće je dobiti i lokalno vino te različita žestoka pića.

 

 

TAJLAND

Službeno ime: Kraljevina Tajland
Glavni grad: Bangkok
Službeni jezik: Thai
Vremenska razlika: srednjoeuropsko vrijeme + 7 sati
Novčana jedinica: Baht (THB)
Napon struje: 220 V
Viza: za Tajland izdaje se u Zagrebu i to u roku od 1 dana, cijena vize iznosi 35 eura. Mogućnost posredovanja agencije. Dokumenti potrebni za izdavanje vize: popunjeni obrazac za vizu, putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 1 fotografija u boji sa svjetlom pozadinom, fotokopija prve stranice putovnice i kopija zrakoplovne karte. Za ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik. Mogućnost posredovanja agencije, naknada za posredovanje iznosi 125,00 kn.
Cijepljenje: nije obvezno, ali svakako je dobro konzultirati se sa HZZO-m prije putovanja
Klima: tropska klima sa 3 različite sezone. Monsuni tj. kišna sezona na Tajlandu počinje u srpnju i traje do studenog nakon čega slijedi suho i hladno razdoblje sve do polovice veljače. Najbolje vrijeme za boravak na Tajlandu je od studenog do ožujka da bi se izbjegla vruća i kišovita razdoblja.
Odjeća i obuća: Za posjet hramu treba biti dolično odjeven-ne toleriraju se kratke hlače, kratke suknje (trebaju biti do koljena) niti majice otkrivenih ramena.Košulje s kratkim rukavima ili slične majice su najpraktičnije. Biti će vam ponuđen-uz malu napojnicu- dugi ogrtač (u ljetnoj palači ponekad obavezan). U kraljevskoj i ljetnoj palači nisu dozvoljene natikače (ni muške ni ženske), sandale moraju biti s remenom na peti.
Hrana i piće: obavezno korištenje flaširane vode, Tajland  je destinacija poznata i po kulinarstvu. Najčešće se priprema meso: piletina, govedina, svinjetina, riba, plodovi mora, svježe voće i povrće, a kod kuhanja se koriste razni začini od kojih je većina jako pikantna, te kokosovo mlijeko, curry, kikiriki. Uobičajeni prilozi su rezanci i riža.

 

Putno osiguranje: nudimo vam mogućnost posredovanja u izradi police putnog zdravstvenog osiguranja. Cijena police osiguranja po osobi iznosi 165,00 HRK s premijom zdravstvenog osiguranja na 30.000€. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti osiguranje od otkaza turističkih putovanja, isti je dužan u roku od 72 sata nakon prve uplate ugovoriti policu s bilo kojom osiguravajućom kućom (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Postoji mogućnost posredovanja agencije u izradi police osiguranja od otkaza turističkog putovanja.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Hrvatski klub putnika odobrava, za organizacijski dio putovanja, plaćanje do 3 rate bez kreditnih kartica i provizija, s tim da uplate moraju biti u kontinuitetu, a zadnja rata treba biti uplaćena 30 dana prije početka putovanja, ukoliko se prijava izvrši najkasnije 3 mjeseca prije putovanja. Ova vrsta plaćanja se vrši isključivo preko transakcijskog računa

Plaćanje organizacijskog dijela putovanja moguće je i na kartice i to od 4 do 6 rata za:

American Express: 5,31% skuplje + PDV na kamate

Maestro PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate

Viza PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate


 

Zrakoplovna karta plaća se partnerskoj agenciji "STA putovanja" koja je specijalizirana za prodaju avionskih karata. Plaćanje avionske karte uz gotovinsko i transakcijsko plaćanje, moguće je i na kartice:

Diners jednokratno 4 % skuplje,
Diners karticom od 2 do 6 rata, tada je 5 % skuplje,
                           od 7 do 12 rata, tada je 6 % skuplje.

Master jednokratno 3 % skuplje,
Master od ZGB 3 rata, tada je 6 % skuplje,
                           6 rata, tada je 7% skuplje,
                           9 rata, tada je 9 % skuplje,
                          12 rata, tada je 10 % skuplje

American Express jednokratno 5% skuplje,
American Express od 2-6 rata, tada je 6% skuplje,

PBZ (Maestro,Visa ) jednokratno 3%, od 2-12 rata, tada je 7% skuplje

Svim ostalim karticama jednokratno, tada je 5% skuplje

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569


 

 

Loyalty Club: 2 boda
Status: Prijave su završile
Rok prijave: 21.08.2017
Trajanje: 15 dana
Polazak: 11.11.2017
Povratak: 25.11.2017
Grad polaska: Zagreb
Voditelj: Ivana Galić
Veličina grupe: 20 osoba
Cijena organizacije putovanja: 6.400,00 HRK / osobi
Cijena zrakoplovne karte: 5.700,00 HRK / osobi

12.100,00 HRK / osobi

Prijava na ovo putovanje vlasnicima Loyalty Club kartice donosi 2 boda na kartici
Cijena zrakoplovne karte može se mijenjati ovisno o promjeni takse i tečaja do datuma izdavanja karte.