ZATVORI

Svijet na dlanu!

Uz newsletter Hrvatskog kluba putnika prvi otkrijte novosti o povoljnim putovanjima!

Jednostavno upišite svoju e-mail adresu, a čaroliju prepustite nama!

Pridružite nam se, putujmo zajedno!


Argentina & Brazil

 

Argentina & Brazil

 

Putovanje u zemlje Južne Amerike nerijetko se nalazi na samom vrhu popisa „putničkih želja“.  Je li tome razlog „mit“ o kontinentu kojim vlada „pozitivna vibra“ i opuštena atmosfera koja zove na ples, druženje i uživanje u svim životnim „guštima“, ili je nešto u zraku (Buenos Aires u prijevodu znači – dobar zrak)?! Tko će ga znati. Svatko ima svoj odgovor. Krenite na putovanje u zemlje Južne Amerike s Hrvatskim klubom putnika i otkrijte koji je vaš.  Srce Argentine njen je glavni i najveći grad i luka Buenos Aires. „Glavni grad“ tanga poznat je kao jedan od najljepših gradova na svijetu, zbog prekrasne arhitekture u kojoj se prepoznaju  utjecaji španjolskog i francuskog stila. Argentina je poznata i po odličnoj kuhinji, osobito  mesnim specijalitetima koje vrijedi kušati, ali i po „zaraženosti“ nogometom, koju će moći iskusiti oni putnici koji odluče uživo pogledati neku od utakmica na poznatom stadionu „La Bomboniera“, čiji je razled dio programa putovanja. Za one koji "žele više" u sklopu dijela putovanja po Argentini nudimo vam opciju posjete Montevideaglavnog grada Urugvaja i izleta u Paragvaj. Brazil je puno više od zemlje nogometa, sambe, karnevala i kave. To je zemlja zapanjujućih kontrasta, prebogata prirodnim resursima, a istodobno pogođena dubokom nejednakošću. Program putovanja i razgleda Rio de Janeira, osmišljen je tako da kroz obilazak najrazličitijih dijelova glavnog grada, od favela do  zlatnih plaža Copacabana i Ipanema omogući putniku vidjeti što potpuniju sliku života Carioca (stanovnika Ria).


ORGANIZATOR PUTOVANJA: Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

1. dan (05.10.2019.) ZAGREB – AMSTERDAM – BUENOS AIRES (Argentina)
Sastanak u zračnoj luci Franjo Tuđman 2 sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova na liniji za Amstedam u 17:30h  s predviđenim dolaskom u 19:35h. Nastavak putovanja prema Buenos Airesu s predviđenim polaskom u 21:05h s predviđenim dolaskom sljedećeg dana u 05.50h.


2. dan (06.10.2019.) BUENOS AIRES
Po dolasku transfer u hotel, slobodno vrijeme do prijave u hotel u 14:00h. Nakon kratkog odmora slijedi odlazak na walking razgledavanje glavnog grada Argentine, od milja zvan «Pariz Južne Amerike». Obilazak centra – Casa Rosada, Plaza de Mayo, Katedrala, usput ćemo stati negdje na ručak i imati prvu priliku za uživanjem u argentinskim specijalitetima. Nakon toga lagana šetnja do La Bombonera stadiona i fotkanje u čuvenom i živopisnom el Caminitu. Nakon ispunjenog dana povratak u hotel. Noćenje.


3. dan (07.10.2019.) BUENOS AIRES
Doručak. Nastavljamo fakultativni obilazak ovog prelijepog grada. Danas su na redu četvrti Recoleta i Palermo. Šetnja od hotela da parka San Martin pa do El Ateneo, jedne od najljepših knjižnica na svijetu. Usput ćemo stati u neki od mnogobrojnih coffee shopova ili restorana po kojima je Buenos Aires poznat. Prošetat ćemo i do čuvenog groblja La Recoleta, jednog od najljepših na svijetu. U blizini se nalazi i velik broj muzeja, od kojih je najznačajniji Muzej Lijepih Umjetnosti za one koji ga žele posjetiti. Nastavljamo šetnju prema živopisnom, pomalo boemskom dijelu grada, Palermu. Navečer preporučamo odlazak na tango show. Noćenje.


4. dan (08.10.2019.) BUENOS AIRES  Gaucho day
Nakon doručka, odlazimo na fakultativni izlet "Gaucho day" na ranč koji se nalazi 90 minuta vožnje od Buenos Airesa. Ovaj izlet najbolji je način da osjetite atmosferu života na selu, uživate u mesnoj piti - poznatoj empanadi ili u tipičnom roštilju (asado) poznatom po odličnoj kvaliteti mesa. Uživat ćete u nekoliko vrta mesa i imati priliku jahati sa gaučosima. Povratak u hotel. Noćenje.


5. dan (09.10.2019.) BUENOS AIRES – Montevideo (Urugvaj)
Doručak. Slobodan dan vlastiti program. Za one koji žele uvijek više možemo organizirati fakultativni cijelodnevniizlet u Urugvaj, u Montevideo. Polazak u ranim jutarnjim saatima brodom iz Buenos Aires prema Urugvaju, po dolasku transfer autobusom prema Montevideu. Po dolasku odlazimo na razgledavanje grada, slobodno vrijeme. Polazak natrag prema Buenos Airesu i dolazak u večernjim satima (cca 21.00h). Slobodno vrijeme. Noćenje.
 

6. dan (10.10.2019.) BUENOS AIRES – Tigre
Doruačk. Odlazak na fakultativni izlet na deltu rijeke Tigre koja se nalazi 45 minuta od Buenos Airesate, poznata je kao odmorište za ljude iz grada. Šarolike kuće na obali i brodovi koji plove niz ovu rijeku koja se ulijeva u čuvenu Rio de la Plata, će vas očarati. Po povratku slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.


7. dan (11.10.2019.) BUENOS AIRES IGUAZU
Doručak. Vrijeme za slobodne aktivnosti do transfera na aerodrom. Polijetanje zrakoplova iz Buenos Airesa za Iguazu predviđeno je u 12:55h s predviđenim dolaskom u 14:45h po lokalnom vremenu. Transfer u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje na bazenu. Noćenje.


8. dan (12.10.2019.) IGUAZU
Nakon doručka, obilazak slapova sa argentinske strane. Slapovi Iguzu jedno su od najvećih prirodnih čuda Južne Amerike. Smješteni su u suptropskoj klimi na granici između Argentine, Paragvaja i Brazila, gdje se najveći slapovi na svijetu obrušavaju u rijeku Iguassu. Šetnja stazama koje vode uz gornji dio kaskada. Potom slijedi vožnja ekološkim vlakom do fascinantnog Đavoljeg ždrijela, nakon čega odlazimo na vožnju gliserom ispod slapova. Povratak u hotel. Noćenje.


9. dan (13.10.2019.) IGUAZU –​ izlet u PARAGVAJ
Doručak. Slobodno vrijeme, predlažemo odlazak na tromeđu gdje rijeka Iguazu dijeli tri zemlje Paragvaj, Argentinu i Brazil, i ulijeva se u rijeku Paranu. Mogućnost organizacije fakultativnog izleta u Pragvaja,u grad Ciudad del Este. Noćenje.


10. dan (14.10.2019.) IGUAZU (Argentina) – RIO DE JANEIRO (Brazil)
Nakon doručka transfer na autobusni kolodvor i polazak prema Brazilu. Vožnja autobusom je duga ali su zato autobusi vrhunske kvaliteta i udobnosti. Predviđena je cjelodnevna i noćna vožnja.


11. dan (15.10.2019.) RIO DE JANEIRO 
U popodnevnim satima stižemo u Rio de Janeiro. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju Copacabanom i odlazak na večeru. Noćenje.


12. dan (16.10.2019.) RIO DE JANEIRO – Favela Rocinha
Nakon doručka odlazak na fakultativni poludnevni izlet u najpoznatiju favelu u Rio de Janeiru, favelu Rocinhu. Šetnja ulicama favele, posjet lokalnoj školi sambe i doživljaj života ljudi koji žive u favelama. Poslijepodne slobodno vrijeme za program u vlastitom aranžmanu, predlažemo uživanje na plaži Copacabani, u večernjim satima odlazak u noćni život u četvrt Lapu. Noćenje.


13. dan (17.10.2019.) RIO DE JANEIRO – City tour
Nakon doručka odlazak na fakultativni izlet na Corcovado gdje se nalazi jedno od 7 modernih svjetskih čuda, kip Krista Otkupitelja visok 38 m, odakle se pruža prekrasan pogled na grad, plaže i prekrasnu prirodu Ria. Potom, vožnja kroz park Flamengo, odakle se pruža prekrasan pogled na „Glavu šećera“, jedan od simbola Rio de Janeira. Slijedi uspon žičarom na vrh brda (395 m), odakle se pruža prekrasan pogled na plažu Copacabana i zaljev. Poslijepodne slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada, predlažemo razgled crkve Candelária iz 19. st. i zgrade opere, potom, razgled trga Carioca, crkve Sv. Antuna iz 17. stoljeća i katedrale. Noćenje.


14. dan (18.10.2019.) RIO DE JANEIRO 
Doručak. Slobodan dan za uživanje na prekrasnim plažama Copacabani ili Ipanemi, predlažemo odlazak na paragliding. U večernjim satima odlazak u noćni život u četvrt Lapu. Noćenje.


15. dan (19.10.2019.) RIO DE JANEIRO – PARIZ
Doručak, slobodno vrijeme do transfera na aerodrom. Polijetanje zrakoplova prema Parizu predviđeno je u 15:25h s predviđenim dolaskom u Pariz sljedećeg dana (20.10.) u 07:40h.


16. dan (20.10.2019.) PARIZ - ZAGREB
Nastavak putovanja prema Zagrebu s predviđenim polaskom u 15:15h, te dolaskom u Zagreb u 17:10h.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Cijena organizacije uključuje:

 • pet noćenja u Buenos Airesu u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • tri noćenja u Iguazu u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi)
 • četiri noćenja u Rio de Janeiru na Copacabani u hotelu 4* s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi) 
 • zrakoplovnu kartu Buenos Aires - Puerto Iguazu
 • autobusnu kartu Puerto Iguazu - Rio de Janeiro
 • transfere po programu putovanja
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • majicu Hrvatskog kluba putnika
 • troškove organizacije i pripreme putovanja 
 • jamčevinu
   

Cijena zrakoplovne karte uključuje:

 • zrakoplovnu kartu Zagreb - Buenos Aires / Rio de Janeiro - Zagreb (s uključenim pristojbama i presjedanjem u Amsterdamu/Parizu)

 

Cijena ne uključuje:

 • fakultativne izlete i razgledavanja s lokalnim vodičima na engleskom jeziku (cijene fakultativnih izleta niže u tekstu)
 • doplatu za 1/1 sobu 3.800,00 kn
 • napojnice za lokalne vodiče
 • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja (preporučamo)
 • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom "cijena organizacije putovanja uključuje"
   

Važne napomene:

 • Ukoliko putnik želi osiguranje od otkaza putovanja dužan ga je ugovoriti s bilo kojom osiguravajućom kućom u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa putovanja (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Policu možete ugovoriti preko naše agencije prilikom prijave na putovanje.
 • Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) i ishođenje vize odgovoran je isključivo putnik.
 • Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlje u koje se putuje.
 • U slučaju nepotpunih, netočnih ili promjenjenih osobnih podataka putnik je dužan pravovremeno obavijestiti agenciju. U protivnom, ukoliko poslani podaci ne budu točni, putnik je sam odgovoran za sve dodatno nastale troškove.
 • Ukoliko za vrijeme putovanja dođe do gubitka ili krađe putnih isprava, putnik je dužan sam snositi trošak ishođenja novih dokumenata
 • Organizator ima obvezu pružiti odgovarajuću pomoć putniku u poteškoćama, a osobito u izvanrednim okolnostima, u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći. Ako je putnik poteškoću prouzročio namjerno ili nepažnjom, organizator može za pomoć u smislu primjerenih informacija o zdravstvenim službama, lokalnim tijelima i konzularnoj pomoći, ili pri uspostavljanju daljinske komunikacije i pri pronalaženju alternativnih putnih aranžmana naplatiti razumnu naknadu koja ne može biti viša od stvarnih troškova organizatora.
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću
 • Hrvatski klub putnika nema obavezu spajati solo putnike/putnice u zajedničku sobu radi smanjenja troškova. Sve solo putnike/putnice pokušat ćemo spojiti s drugim solo putnikom/putnicom (po spolu i godinama), ukoliko ne bude moguće potrebno je nadoplatiti 1/1 sobu, i to najkasnije 45 dana prije polaska na putovanje. U slučaju da se od 45 dana prije putovanja do polaska na putovanje ipak prijavi solo putnik/putnica, Hrvatski klub putnika će u potpunosti vratiti uplaćeni novac za nadoplatu za jednokrevetnu sobu solo putniku/putnici koja je izvršila uplatu za navedeno. Za spajanje solo putnika/putnica potrebno je odobrenje oba solo putnika/putnice. Ukoliko drugi putnik/putnica odbije spajanje s drugim solo putnikom/putnicom, Hrvatski klub putnika nema obaveza prema drugom solo putniku/putnici, već putnik/putnica mora nadoplatiti 1/1 sobu.
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 • Putnik može raskinuti ugovor u bilo kojem trenutku prije početka paket-aranžmana uz plaćanje primjerene naknade za raskid ugovora ili, prema potrebi, standardnih naknada za raskid ugovora koje zahtijeva organizator.
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka i posjeta gradovima. Svi navedeni sadržaji bit će posjećeni u okviru razgleda, bez obzira na redoslijed sadržaja.
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Hrvatski klub putnika d.o.o. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Hrvatskog kluba putnika.
 • Kategorizacija smještajnog kapaciteta odgovara lokalnoj službenoj lokalnoj kategorizaciji zemlje i može se razlikovati od europskih standarda. 
 • U slučaju promjene tečaja većeg od 1.5% u odnosu na kalkulirani tečaj, agencija zadržava pravo promjene cijene (cijene su formirane prema prodajnom tečaju eura Privredne banke Zagreb d.d. na dan 22.04.2019.).
 • Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje.
 • Rok u kojem će putnik biti obaviješten o otkazivanju putovanja ako za putovanje nije prijavljen dovoljan broj putnika je 20 dana prije početka putovanja.
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: mvep.hr
 • Za ovo putovanje vrijede sljedeći Opći uvjeti putovanja.
 • Minimalan broj putnika: 14 

 

Dodatne napomene vezane za putovanje:

 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Argentinu nije potrebna.
 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Brazil nije potrebna.
 • Lokalni vodiči su na engleskom jeziku!
 • Primjetna je razlika u standardu, običajima, smještaju, usluzi, prijevoznim sredstvima.
 • Hoteli u Argentini i Brazilu se nalaze u užem centru grada i radi se o dvokrevetnim sobama s odvojenim i bračnim krevetima.
 • Svi hoteli imaju besplatan wifi.
 • Osoba na trećem ležaju: na upit
 • Za let Zagreb - Amsterdam, aviokompanija KLM koristi ove tipove zrakoplova Embraer ERJ-190 (twin-jet) (E190)
 • Za let Amsterdam - Buenos Aires, aviokompanija KLM koristi ovaj tip zrakoplova Boeing 777-300ER (twin-jet) (B77W)
 • Za let Rio de Janeiro - Pariz, aviokompanija Air France koristi ovaj tip zrakoplova Boeing 777-300ER (twin-jet) (B77W)
 • Za let Pariz - Zagreb, aviokompanija Air France koristi ove tipove zrakoplova Airbus A320 (sharklets)

 

Informativne cijene fakultativnih izleta:

 • Fakultativni obilazak Buenos Airesa - 25,00 USD po danu (uključeno u cijenu: prijevoz, lokalni vodič), alternativa walking toura uz korištenje javnog prijevoza
 • Fakultativni izlet "Gaucho day" - 120,00 USD (uključeno u cijenu: prijevoz, lokalni vodič, ručak, jahanje)
 • Fakultativni izlet Tiger delta - 60,00 USD (uključeno u cijenu: prijevoz, lokalni vodič, vožnja brodom)
 • Fakultativni izlet Iguazu falls - cijena ulaznice 15,00 USD + transfer po dogovoru na licu mjesta
 • Fakultativni izlet u Favelu Rocinha - 35,00 USD (uključeno u cijenu: prijevoz i lokalni vodič)
 • Fakultativni city tour Rio de Janeiro - 80,00 USD (uključeno u cijenu: prijevoz, lokalni vodič, ulaznica za Corcovado, žičara za Glavu šećera i buffet ručak)


ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

ARGENTINA

Službeno ime: Republika Argentina
Glavni grad: Buenos Aires
Službeni jezik: španjolski
Vremenska razlika: -4 u odnosu na Hrvatsku
Novčana jedinica: argentinski peso (ARS)
Napon struje: 220 V
Viza: nije potrebna
Cijepljenje: nije potrebno
Klima: suptropska u sjevernom dijelu zemlje, subarktička na krajnjem jugu

 

BRAZIL

Službeno ime: Federativna Republika Brazil
Glavni grad: Brasilia
Službeni jezik: portugalski
Vremenska razlika: -3/-4 u odnosu na Hrvatsku
Novčana jedinica: brasilian real (BRL)
Napon struje: 110/220V, potreban adapter
Viza: nije potrebna
Cijepljenje: ne, 
Klima: tropska, umjerena na jugu. Godišnja doba u suprotna su onima u Europi. Proljeće traje od listopada do prosinca, ljeto od siječnja do ožujka, jesen od travnja do lipnja, a zima od srpnja do rujna. U Riju su ljeta jako vruća i vlažna do 36°C  dok su zime u Riju blage – noćna temperatura ne pada ispod 20°C, a dnevna temperatura ne prelazi 30°C.
Odjeća i obuća: traperice i debele pamučne majice su za hodanje po Brazilu pretopili odjevni predmeti, stoga ponesite nešto lagano
Kupovina: predmete od kože kao npr. cipele, remeni, torbe i novčanici. Odjeća je isto tako povoljna i dobre kvalitete. Isto tako kupuje se drago kamenje i nakit, suveniri, cijenkanje nije uobičajeno, no možete pitati za popust kod plaćanja gotovinom ili za popust kod kupnje više od 1 artikla.
Hrana i piće: obavezno piti vodu u bocama. Nacionalno jelo – Feijoada: crni grah sa raznim vrstama mesa uz kupus, rižu, kriške naranči ili prema izboru. Na ulici možete kupiti piletinu, palačinke, slatkiše od kokosa, kukuruz. Najčešće meso koje Brazilci jedu je govedina. Isto tako ispijanje kave je jedan od običaja u Brazilu koji ne smijete zanemariti. Brazil je isto tako specifičan po nacionalnom jelu pod imenom „moqueca“ – gulaš od morskih plodova, kokosovog mlijeka, limunovog soka, palminog ulja i lokalnih začina. U svakom slučaju Brazilska kuhinja je raznovrsna i ima sve vrste namirnica u ponudi.

Putno osiguranje: nudimo vam mogućnost posredovanja u izradi police putnog zdravstvenog osiguranja. Cijena police osiguranja po osobi  iznosi 176,00 HRK s premijom zdravstvenog osiguranja na 30.000€ dok cijena police osiguranja prtljage (iznos osiguranja 5.000,00 kn) iznosi 37,60 HRK. Policu osiguranja prtljage nije moguće ugovoriti bez police putnog zdravstvenog osiguranja. Ukoliko nositelj putovanja želi ugovoriti osiguranje od otkaza putovanja, isti je dužan u roku od 72 sata nakon uplate prve rate ili cijelog iznosa ugovoriti policu s bilo kojom osiguravajućom kućom (vremenski rok za ugovaranje police je postavljen od strane osiguravajućih kuća). Postoji mogućnost posredovanja agencije u izradi police osiguranja od otkaza turističkog putovanja.
 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569

Hrvatski klub putnika odobrava, za organizacijski dio putovanja, plaćanje do 3 rate bez kreditnih kartica i provizija, s tim da uplate moraju biti u kontinuitetu, a zadnja rata treba biti uplaćena 30 dana prije početka putovanja, ukoliko se prijava izvrši najkasnije 3 mjeseca prije putovanja. Ova vrsta plaćanja se vrši isključivo preko transakcijskog računa

Plaćanje organizacijskog dijela putovanja moguće je i na kartice i to od 4 do 6 rata za:

American Express: 5,31% skuplje + PDV na kamate

Maestro PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate

Viza PBZ: 3,32% skuplje + PDV na kamate

 

Zrakoplovna karta plaća se partnerskoj agenciji "STA putovanja" koja je specijalizirana za prodaju avionskih karata. Plaćanje avionske karte uz gotovinsko i transakcijsko plaćanje, moguće je i na kartice:

Diners jednokratno 4 % skuplje + PDV na kamate,
Diners karticom od 2 do 6 rata, tada je 5 % skuplje + PDV na kamate,
                           od 7 do 12 rata, tada je 6 % skuplje + PDV na kamate.

Master jednokratno 3 % skuplje + PDV na kamate,
Master od ZGB 3 rata, tada je 6 % skuplje + PDV na kamate,
                           6 rata, tada je 7% skuplje + PDV na kamate,
                           9 rata, tada je 9 % skuplje + PDV na kamate,
                          12 rata, tada je 10 % skuplje + PDV na kamate.

American Express jednokratno 5% skuplje + PDV na kamate,
American Express od 2-6 rata, tada je 6% skuplje + PDV na kamate.

PBZ (Maestro,Visa ) jednokratno 3%, od 2-12 rata, tada je 7% skuplje + PDV na kamate.

Svim ostalim karticama jednokratno, tada je 5% skuplje + PDV na kamate.

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA:  Hrvatski klub putnika d.o.o. turistička agencija, ID kod: HR-AB-22-110054569


 

 

Loyalty Club: 2 boda
Status: Prijave u tijeku
Rok prijave: 21.06.2019
Trajanje: 16 dana
Polazak: 05.10.2019
Povratak: 20.10.2019
Grad polaska: Zagreb
Voditelj: Katarina Radović
Vrsta putovanja: Grupno putovanje
Veličina grupe: do 24 osobe
Šifra putovanja: AB-1-2019
Cijena organizacije putovanja: 8.100,00 HRK / osobi
Cijena zrakoplovne karte: 8.200,00 HRK / osobi

16.300,00 HRK / osobi

Prijava na ovo putovanje vlasnicima Loyalty Club kartice donosi 2 boda na kartici
Cijena zrakoplovne karte može se mijenjati ovisno o promjeni takse i tečaja do datuma izdavanja karte.